Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

No nazdar to zas bude kino. Už se moc těším.:(:p

2. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

dinoalesi
    Veliké díky za návod. A co dodat. Budeme si hrát :music:Vždyť na to máme 14dní ;)

3. jita829

jita829 Pisálek fóra

tak to vypadá opět velmi zajímavě, kam se člověk s motykou vrtne, tam čekají nějaké odměny :) a s tím rozpisem od Dinoalesi se nemáme čeho bát, jen se do toho prostě s nadšením vrhnout a nepolevovat :) jo, a ta minihra je super!!! to mne bude bavit:p

4. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Nooo, spojovačky mám ráda, akční plocha mi nevadí, aspoň budu syslit SH a vrtulky. Vždy to vypadá složitě, ale díky Dinoalesi to tak hrozné není. Akci pojedu jako vždy. Na budík už jsem si zvykla. Ještě že nemusím spěchat do práce, maximálně do včel. Všem přeji radost ze hry a co nejmíň brblání.;)

5. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

No potěš koště! Pro někoho to může být vrchol sezóny, pro mne katastrofa v Mléčné dráze! Spojovačky fakt nesnáším (protože minihra=zdržovačka), ale ještě mi navíc nějak zvlášť nejdou. Jsou tam ale závěsy na zajocha, tak holt se přemohu. Kvůli skládačkám bych čekal na šťastnou hodinku i v noci... Hlavně mi těší, že si na farmě zase budu pěstovat, co budu chtít - jen Ervín mi prudí . Nepustí bonus ani omylem...Tak všem, kdož se do této výzvy pustíme držím palce!!!!!!!
    Dinoalesi - děkuji za přehled. :DTentokrát jsem na něj neměl náladu:wuerg:

6. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pěkné středeční odpoledne. Ale jo, budu sázet sasanku, korál a bambus, chytat potápěčské brýle, umelu duhové kachničky a potápěčské láhve, odehraji minihru, kde se budu snažit vytvořit co největší čtverec, abych měla co nejvíce bodů. Dinoalesi, úžasný, navnadila jsi mě svých přehledem. O půlnoci ale vstávat nebudu, 3 sklizně denně, v 8.30, 12.30 a 17.30, pokud mi můj harmonogram nenabourají víkendové akce na farmě! Kdo se do akce pustí, přeji zdárné plnění a dosažení vytyčených cílů.

Edit:
    A změna, tentokráte na akční ploše políčka 1x1.

Edit:
    Dinoalesi, to jsem ještě zapomněla zmínit, že za pochodu snad pochopím, co všechno mám ještě plnit. (A líbí se mi tvé kočičky.)

Naposledy upraveno: Středa v(e) 2:13 PM
  7. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

kocieva
    Tentokrát nepůjde jen o vytvoření co největších čtverců, ale podle dílčích úkolů budeme dělat i linky, už jsem doplnila i do minipřehledu.... já jen.... aby tě to nezaskočilo ;)

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějak nerozumím tomu co psala Farmářka_X.
    Znamená to tedy ,že všechny dílčí úkoly se počítaj průběžně?!? Takže mohou být plněny i napřeskáčku?
    Předem dík za upřesnění.

Naposledy upraveno: Středa v(e) 3:07 PM
  9. evinana

evinana Velmistr fóra

A zase ta akční plocha xD ach jo, no nějak se s tím zase popereme. Jen ze skládačky nejsem moc nadšená, ale do akce samozřejmě jdu. Šťastné hodiny se pokusím co nejvíce využít, teda pokud to půjde. Znáte to, člověk míní, život mění

EDIT1_kaolín11 musíš i ty potvůrky vyrobit, protože je úkol i na určitý počet vložení okáčů, mant a krabíků

EDIT2_ jsou dílčí úkoly na vkládání, pokud dobře počítám 10 okáčů, 15 mant a 10 krabíků.
    počty jsem opravila, počítala jsem i odstranit xD

Naposledy upraveno: Středa v(e) 2:55 PM
  10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - dílčí úkoly se plní na přeskáčku - uděláš linku za 10 000 z mant, tak odstraníš 1. úkol a zároveň se ti manty odpočítají z úkolu - odstraň manty - Vycházím z testu a doufám, že to nezměnili

11. kaolín11

evinana
    Však jsem psal,že odměny za dané ryby oželím.Jinak asi bude lepší plnit akci,až budem mít nějaké ty potvory namletý,kvůli vysokýmu skóre!

Ještě malý dotaz.Na každou minihru je jen jeden pokus? Takže si nemohu udělat přípravný tahy? To zas bude záležet jenom na náhodě? Někdo se ztoho potento a nic,a druhej si bude spokojeně chrochtat! Achjo!:cry:
    A ještě dotaz,jestli mohu opustit spuštěnou minihru? Zůstane mi stejná,nebo dostanu jinou?

Naposledy upraveno: Středa v(e) 2:41 PM
  12. Farmářka_X

kaolín11 - herní plán se nemění takže, tak jak jej opustíš, tak jej při návratu najdeš. Takže můžeš připravovat tak dlouho kolik budeš mít namletých potápěčských lahví.

13. evinana

evinana Velmistr fóra

kaolín11 jj, to určitě bude lepší, také mě to napadlo. No uvidím zase za pochodu jak to půjde. Já se snažím plnit všechny úkoly i když je odměna třeba slabší;)

14. kaolín11

Farmářka_X
    Tomu nějak nerozumím.Opustím minihru a pokud se do ní budu chtít vrátit,musím použít potápěčskou láhev? ¨To by pak tedy bylo vhodný si pořídit obrázek minihry,vyrobit nejlepší zvěřinu(kachnama se vůbec nezabývat) a posláze se do minihry vrátit!:wuerg:

15. hansicek

hansicek Expert fóra

to mas pravdu, je to vyhoda, ale len pokial sa s tym nepocita uz pri mnozstevnych narokoch na dodavky
    napr. niekedy v davnych dobach boli naroky na akcnu pocitane z pestovania bez MJS, teraz ju uz ma kazdy a bez nej akciu nesplnis

akcia sa mi nepaci, ale kedze je na specialnej ploche a nic to nestoji budem plnit, ale budik si nastavovat nebudem

16. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj

kaolín11
    , pokud neprovedeš změnu na herním plánu (zisk bodů), tak se ti žádná lahev neodečte, takže tam můžeš chodit koukat kolikrát chceš.

Akce za mě naprosto pohodová. Mým cílem je nasbírat body na odměnu 45, snad do té doby udělám 70 - 80 linek.
    upload_2025-3-19_15-38-9.png

Potom vyzobnu tyto dvě odměny, pokud se mi to nepodaří během plnění bodů do akce. Co přijde cestou zvednu.
    Ostatní nechám ležet :)

upload_2025-3-19_15-45-11.png

Tato minihra je na mém listu neoblíbených na prvním místě i když tato varianta je mnohem hratelnější než ta klasická, takže hurá do toho 8).

Ať vás síla provází na všech cestách

17. Farmářka_X

kaolín11 - potápěčská lahev = jeden tah. Pokud budeš mít 100 lahví uděláš 100 tahů. Co se týká plánu tak je jeden jediný a pokud ho opustíš tak zůstává stejný jak jsi ho opustil. Potvory padají do nekonečna.

18. kaolín11

Dave Lister
    Nějak jsem přehlédl,že co tah= jedna lahev.
    Takže strategie jasná.Omrknout plánek a k tomu vyrobit potřebnou zvěřinu.Duhové kachny nechám až nakonec.Bednu piccolo případně oželím!

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tím si právě nejsem úplně jistá. Zatím se mi to jeví jako hra mnohem náročnější na plánování a počítání než ta minulá spojovačka. Tam se prostě napěstoval určitý počet akční, nasbírala padátka, a pak se strategizovalo až přímo v minihře, kde se z toho minima snažilo vytlouct maximum. Jenže tady musím počítat před, při i po, hlídat co chci, co nechci, kolik teda toho či ono potřebuju... Strategie už není v té minihře, ale při v přípravách a studování návodu a odměn. A to je za mne horší, protože to bere víc času a mně hlavně to bezstarostné hraní.

Ale možná se pletu, potřebuju si vše ošáhnout a vyzkoušet. Pak třeba změním názor, jen už teď mně mrzí, že než chci tuhle akci hrát, musím podrobně zkoumat návod místo intuitivního hraní si. Do akce ale samozřejmě jdu, ukončit ji mohu vždycky.

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka, pro mě je původní spojovačka peklo. Nevím co mi hra nadělí za dlaždice. Tady do toho můžu zasáhnout a vše si naplánovat. Dokonce ovlivnit z velké části i zisk bodů, to při klasické nelze.

Ať vás síla provází na všech cestách