Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím tak už to mám komplet.

2. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hezký večer, hlásím komplet hotovo. Skládačku jsem vzala na milost - v této podobě, byť přes počáteční nejasnosti (první dojem na nový způsob byl jakoby pejsek s kočičkou vařili dort) - a bavila mě. Snad se k původní verzi nevrátíme...

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pro dnešek končím s odehranými šedesátidvěma minihrami, body jsou dávno splněné, mise jsou mi už šumák, chybí čtyři. Něco se splní ještě doklikáváním k řádku, násobič 12 plnit nebudu, rostlinky pěstuju jen kvůli padátkům a tak nic počítat, mlet a měnit nebudu, protože s nálepkami si nehraju, tak mi odměna na nic není :)
    Gratuluji všem, kteří mají hotovo a těm, co se ještě pachtí na akční ploše a s minihrami připomínám, že máme ještě devadesát pět hodin na splnění. A to je kotel času :)

4. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ahojky - mám hotovo ! káčko rovněž, jen éčko prostě má štědrá pole na nevypadátka, tak ještě dodělává asi 13 linek.
    Všem, co už toho mají dost a vše hotovo - gratulka!
    PS: jsem sklerotik - ne éčku chyběly jen 4 linky, takže dnes ráno to dorazím

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 9:20 AM
  5. lumat85

lumat85 Stará škola

Dobré ránko.....body hotové, tvary hotové, jen ten pokrok u mě vázne. Padátek mám zoufale málo, byla jsem týden na relaxačním pobytu v lázních, ale snad aspoň na tu větev dojedu. Na mobilu se mi hru nedaří hrát. Je to děsně malinkatý a nevidím na to. Takže zatím 59/80. Akci chválím, šťastnou hodinku na spešl ploše ještě víc. Dobrý nápad.

6. *kikinka*

*kikinka* Pisálek fóra

ako zbierame po novom čase +2

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

*kikinka* štastná hodinka bude až do konce akce ve stejných časech, jaké jsou uvedeny ve FAQ k akci.

8. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Zdravím, o půlnoci šťastná negungovala, jak to bylo uvedeno a to jsem byla na farmě v 00.00 a pak v 1.00, dopoledne jsem už nesklidila, aby mi to časově vyšlo, dodělávala jsem oběd a teď jsem viděla, že mi nenaskakuje tabulka, tak mě napadlo se podívat sem.. uteklo mi to o 20 minut-.-.no nic, jsou to jen omalovánky

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 12:31 PM
  9. hroudov

hroudov Vévoda fóra

Dob tak já jsem dala na něčí příspěvek tady ve vláknu a sklidila až ted´,super, příště tedy at´sem ten dotyčný příspěvek nedává, mám sice hotovo, ale jde o princip

10. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahojky, tak i já mám už konečně hotovo komplet. :) Trochu mi trvalo, než jsem pomoci rad na fóru přišla některé tvary, ale podařilo se. Přeji všem ať se jim podaří vše dotáhnout až do samého konce jako mi. :)

11. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Mám hotovo od včera, kdo ještě bojuje, ať se mu daří. Kdo má hotovo, tak velká gratulace.

12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, hotovo včera dopoledne. Dělal jsem "minimalistickou" verzi :). Vzal jen co jsem potřeboval a to samé body, jen co bylo nutné.
    Opět se budu opakovat, ale 14 denní akce na speciální ploše není můj šálek.
    Přeji všem dosažení vytyčených cílů.

upload_2025-3-30_17-0-53.png

upload_2025-3-30_17-1-14.png

Ať vás síla provází na všech cestách

13. sergejko

sergejko Aktivní autor

Ahojte zasa idem otravovať viete mi dať niekto nákres teraz mám vytvor čiary počet 70 jednoducho som asi nechápavý už som všeličo skúšal, ale nedarí sa, preto ďakujem vopred za pomoc

Helena1313 a -Jara05- tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sergejko - ahoj, asi máš na mysli tu tabulku vlevo, kde je odměnou řada na stonku, že ? Takže musíš mít odehraných 70 miniher, abys tuto metu splnil.

Helena1313, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  15. sergejko

sergejko Aktivní autor

16. Skali

sergejko - to jsou odehrané minihry - 70 miniher. Další odměna je za 75 miniher a pak za 80 miniher, ju ;)

[​IMG] Tady vidíš, kolik miniher už máš z těch 80 odehráno (ty tam tedy budeš mít méně ;))

Helena1313, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  17. sergejko

sergejko Aktivní autor

Skali Z celehó Srdca :inlove: Dakujem za radua vysvetlenie . a aj všetkým Dakujem:inlove::inlove:

Helena1313, -Jara05- a Skali tohle ocenili.
  18. 7koljan4

7koljan4 Pisálek fóra

Tuší někdo, co je to násobič?

19. Skali

7koljan4 - ahoj, to je když vytvoříš uzavřený tvar. Počet uzavřených potvůrek uvnitř tvoří násobič

Mrkni třeba ZDE, kde to kolega podrobně vysvětluje ;)

20. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

@lumat85 jeeej, aj ja som bola od nedele na relaxačnom pobyte, farmárčila som odušu, NTB bol zbalený ako prvý xD dnes som už doma a teším sa na ranné vstávanie o hoďku skôr :sleepy: