Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Krásný čtvrtek všem :)
    Tak já udělala po ránu 3 linky a vyskočilo na mne toto

moncicak7070, moooc gratulujíí a i všem ostatním, kdo mají splněno :)

14087, nezoufej, vyráběj potvůrky, skládej je do co největších okruhů a ono to pude rychle, držím pěsti ;)

jan.svatek, tééda... oceňuji kreativitu, moc pěkné :)

A všem kdo se baví, přeji příjemnou zábavu a těm co se moc nebaví, přeji, ať to co nejrychleji zvládnou a mají pokoj :D;)

2. janmil

janmil Perspektivní autor

Získaj presne násobič 30x za dlaždice vo vnútri tvaru, aký je to tvar díky

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  3. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Konečně - výpliv i já jsme se dokrdocali ke zdárnému konci. Jsem ráda, že spojovačku pozměnili, i když Prepperka se mnou určitě souhlasit nebude. Vzhledem k tomu, že je tady stále dost dotazů jak dál postupovat, je vidět, že zas tak jednoduché to pro některé z nás není.
    Nesmím zapomenout poděkovat všem, kteří se podělili se svými zkušenostmi, aby byla akce lépe zvládnetulná. Díky moc!!

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

janmil - třeba tento, ale může mít jakýkoliv jiný tvar a z jiných spojených potvůrek. Uvnitř ta čísla znázorňují jaký násobič to je. Na obrázku je násobič 30

upload_2025-3-27_12-24-51.png

5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem se nikde nedověděla jak jsem pokročila v počtu miniher, vůbec nevím, kolik mám ještě těch nimi her dodělat abych měla stonek.

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

7. janmil

janmil Perspektivní autor

8. 14087

14087 Dozorce fóra

Já si taky myslím kutilka70 :D
    Nezoufám :D dinoalesi o víkendu jsem v rachotě, tak budu jen pěstovat a v neděli večer to vyrobím, pospojuju a bude hotovo :D
    a také ti gratuluju k řádku :) :D

9. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Tak mi chybí vytvořit už jen 5 tvarů a 15 linek a mám komplet hotovo. Snad tedy láhve popadají... V noci spím, nevstávám. Měla jsem pár prostojů a je to znát.

10. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak poslední 2 tvary a 13 linek. Už aby to bylo za mnou... Je to tedy mnohem lepší než předchozí verze, ale pořád minihra. A vlastně jen padátka zdržují - kytky napěstované:)
    Hračičkům gratuluji:D

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahojte,
    dnes som to sfúkla celé naraz:D

[​IMG] [​IMG]

Nech sa vám darí;)

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mým šnečím tempem to mám zatím takto: bodů chybí necelých 43 tisíc, mise čtyři, miniher prozatím odehraných padesát. Snad budou slušně a poslušně padat suroviny na flašky, abych tohle trápení zdárně doklikala :)

Naposledy upraveno: Čtvrtek v(e) 7:55 PM
  13. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Řádek je doma :)
    Pokrok 71/80

14. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Všem co získali řádek gratuluji. Já ještě 13 linek a budu mít hotovo komplet. To sklízení na čas stíhám v poledne a odpoledne. V noci mi to může být ukradený. Určitě akci dodělám, no bylo to opět dost zdlouhavé. Už se těším na Velikonoce, jakou ptákovinu nám vymyslí.

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Za půl hodiny bude namleta poslední lahev co potřebuji, po 12 hod poslední sklizeň :) a s akcí končím, na vedl. farmě je už hotovo tak si pak pohraji ze zbývajícími potvůrkami

16. elen45

elen45 Magnát fóra

zbývá poslední hra na piccolo a je hotovo

17. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Nazdárek vespolek u mořské čarodějky:)
    Tak to bychom měli [​IMG]
    S Kachničkami se to má tak...

Moc se jim nechce padat, tak jsem jim musela pomoct, ale pořád to nestačí a tak to teď přeci nevzdám, takže si ještě budu chvíli hrát xD
    Krásný den všem :)

18. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak mi chybí 11 linek, ostatní hotovo. Ve 14.20 sklízím a bude stonek... Ta padátka, ta padátka - to je brzda:mad::cry:

19. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] .... Ahoj, tak ukončuji akci takto a uzavírám akční plochu ;). Vše, co jsem chtěla jsem získala a spokojenost je veliká :).
    Všem ať se daří a přeji vám hezký nadcházející víkend ;)

20. olčaML

olčaML Znalec fóra

Stále se mi nedaří udělat násobič 10 dlaždič uvnitř tvaru i když jsem to udělala už 3x , tak nevím kde dělám chybu ! Díky za radu .:sleepy:

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.