Mistři sýraři II (17.3. - 23.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásné slunečné skoropoledne,
    akční rostlinky téměř napěstované (možná už dnes večer všechny). Jedu jen s vodou a na necelých 3 plochách - nechala jsem nějaké stromy a chlévy s výrobnami. Kuželů mám 518, ale to dolítá, z toho už strach nemám ( a děkuji sousedům) - času dost ;).

jo a na FB se mi objevil vtípek - tak pro pobavení :

Plave si mořem velrybí samec vedle své velrybí družky a mrmlá:
    "Celý svět se snaží zachránit náš druh, vědci zasedají, ekologové se bouří, Greenpeace se z toho můžou zbláznit...............
    ale TEBE HOLT BOLÍ HLAVA!!!!!...."

2. artex

artex Perspektivní autor

-z červánků (teď zrovna 25,2 bz) z třech polí (1x1) - 26 komínů

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Ahojky, tak jsem začínal o 5 hodin později, vypěstoval jsem zatím měsíčních 5561 + zasazená mýtina, červánků 10124 + zasazeno na dalších dvou plochách. Komínků mám 506. Osly jsem dopěstoval, zbytek mám, tak není nač si postěžovat. Jo, všimli jste si, jak nás RT ožulil? Při těchto úkolech jsme vždy plnili, co jsme chtěli a někdy to byla dost velká úspora akčních bylin. Tentokrát nás utřeli, musíme dodat vše, pokud chceme postupovat. JOjo. bůh nás natřes, pokud to tak bude vždy. Jinak zdravím již hotové rychlíky a samo taky, co jsou jak já - teprve taky finišují. Dnes je tak krááásně a já svět pozoruji nejraději v poloze ležícího střelce. Trepifajksl:):p

Tak jsem sklidil měsíční kytku, mám 6005 ks + zasazeno. Vypadlo mi dalších 8 komínků. Jo, a vysvětlí mi někdo tenhle podraz? Ráno, kolem půl deváté, jsem si aktivoval 12 hodinový kupon a už mám kombajn neaktivní!!!!!!!!!!!!!!! Tak to tedy děkuji. Trepifajksl:wuerg::cry:

Naposledy upraveno moderátorem: 20/3/15
  4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Trepifajksl, ak máš nejaké nezrovnalosti na svojom účte, tak sa musíš obrátiť na hernú podporu. Len ona ti môže preveriť účet.
    >Ako kontaktovať hernú podporu<
    Skoré vyriešenie a peknú hru prajem

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  5. ladafiedlerka

ladafiedlerka Pisálek fóra

ahojky nevím jestli to sem patří ale ...prosím všechny hráče aby dávali na trh hnojivo po vic než jednom kuse ...vždyt každy hráč stejne nakupuje aspon od desiti a nebo vic ...je to strasny zdržováni nehledě na to jak se tím vlastně zaplevelí trh ...díky a omlouvám se jestli to sem nepatří ..už mě to edopálilo :)

6. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Zdravím všechny pracovité farmáře. Pořád ještě sadím červánky do posledního úkolu a na noc dlouhodobky, aby byly nějaké vypadávátka. Těch je pořád málo, ale času je ještě dost. Akce se mi moc líbí, ale zklamaly mě stáje a sazeničky z odměn. Chlívky jsem měla - mýval 2x, ježek a bobr C++. No a sazeničky - datle XXL, meruňka XXL, švestka XXL, javor japonský, bez XL a slivoň trnitá. Ta mi trochu zlepšila náladu, tu jsem zatím neměla. Kohout, vlk se mi vyhýbají. O těch dvou posledních se raději ani nezmiňuji.
    Ale beru to tak, že všichni nemůžou mít všechno. Všem přeji hodně štěstí u odtajňování a radost ze hry. Pěkný sluneční den.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné odpoledne přeji.
    Myslela jsem , že odpoledne úkol dorazím, avšak došlo k NEplánovanému zvratu, když jsem přilítla domů a zapomněla spapkat MJS a sklidila. Takže měsíční kvítek musím kvůli tomu dopěstovat, díky nefungující části mé hlavy, mi do úkolu scházelo rovnou 500 měsíčního..no nic, pleskla jsem na to SH, tak bude škoda minimální. Komínů schází 297 , ale to se zvládne, z toho strach nemám.

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

měsíční květina: Mám 7373. Ideální stav 3535. Plním na 208,6% Hotovo 105,3%
    ranní červánky: Mám 16831. Ideální stav 8080. Plním na 208,3% Hotovo 105,2%
    kužel zářící: Mám 595. Ideální stav 454. Plním na 131,1% Hotovo 66,1%
    tak 305 komínů a bude hotovo na noc hodím begonie snad to z nich dolítá ted jdu vracet chlévky na plochu ach jo:sleepy:

9. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak diky bolavym zubum plodiny uspesne ve stodole ... stojim na 5 ukolu ... chybi mi 323 kuzelu .... za hodku sklizim liskace ... tak se uvidi
    na plochu jsem dal tajemne staje a stormy... takze pred 22 budu vedet co je ;) beztak nebudu spat kvuli antibiotikum ;)

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Mám skluz přes 24 hod, bo jsem byla s auti v servisu a nespala doma,do druhého úkolu mi chybí 38 nočních, ty budou večer až sklidím ze všech 3 ploch, na čtvrtý úkol mám napěstováno 5920 ranních,tak v poho, takže na noc dám noční ,abych dodělala třetí no a vypadávek mám 169 + ve dvou úkolech uložené ;) tak moc ne sedtě u pc a hybaj na sluníčko

11. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak ja už len lovím tie nešťastné kužele a teraz sa klepem, čo vylezie z tých záhadných výbehov. Aspoň jedna z tých, ktoré ešte nemám, prosííííím

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne už pomaly sadeničky na Baharame rastú som zvedavý moooc čo s nich vylezie o 22:00 budem vedieť len nech mi to nedá blbiny ako stajne ktoré všetky leteli do lišty.

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nejak stale nemuzu udelat rezervu pestovani a tak nastava situace, kdy na noc dam akcni, ale na pohopole... jen ted spocitat se vsema tema ruznyma koeficientama, kolik vlastne bude nakonec casu... jeste uvidim po posledni dnesni sklizni, jak to bude na pocet...
    Vypadavatek mam plno, s tim fakt nemam problem, to je jediny stesti :)

Vypadavat ma 150 kuzelu/den, v tuto chvili ma byt 474 ([3.ukol]+124 ) nebo chybet 426, mam 893 (chybi 7 ), mam 99% hotovo.
    Stav mesicnich : idealne 3680 kusu (1167/den, [2.ukol]+680 kusu ), mam 4569 z 7000 (65% ).
    Stav cervanku : idealne 8410 kusu (2667/den ), mam 8445 z 16000 (52% ).
    Zatim uplynulo 52% casu, zbyva 68 hodin.

14. davidson00

davidson00 Baron fóra

Zdravím, tak už mi chybí jenom 186 vypadávátek, z TS se vylíhly vlci, oslí oranžová stáj, lišky, čápi, další nevím, ze stromů na farmě javor cukrový xxl, lokvát, meruňka xxl, kdoule xxl a zbytek si nepamatuji, na baha dám zítra, přála jsem si na farmě i kohoutky ale ty se nevylíhli tak jsem si je aspoň koupila u Renza i s Moringou xxl, je to bezva, nemusí se dávat na základní, příjemný víkend přeji

15. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak seminář jsem přežila ve zdraví, akční plodiny mám ve stodole v plném počtu, čekám jen na vypadávátka.
    Mýtina už je opět osázená chlévy, výrobnami a stromy, na obou loukách v devět sklidím borůvky a jdu sázet karafiáty. Jestli to bude dobře hopsat, zítra večer bude hotovo.
    M.květina: Mám 7030. Ideální stav 3696. Plním na 190,2% Hotovo 100,4%
    R.červánky: Mám 16006. Ideální stav 8448. Plním na 189,5% Hotovo 100%
    Kužel: Mám 683. Ideální stav 475. Plním na 143,8% Hotovo 75,9%

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Napěstováno by bylo, jen chybí 177 temelínků, tak během zítřka bude hotovo :music:

17. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Napěstovano,akce se povedla,odměny slušné ,nyní už jen kužele a bude hotovo,pokud napadají.

18. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

po příchodu z práce zasazená denní květina než půjdu spát,
    po sklizení lískáčů a kávy sklizeno 90 komínků momentální stav 648
    zítra rozjedu pěstování denní rostlinky snad to dám

19. mers362

mers362 Zelenáč fóra

Ahoj nemám zen panda, kde ho mám vzít?

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Plodiny napěstovány , chybí akorát 85 kuželů a bude hotovo.

Farmerama 95+ *** Bahamarama 228+
    farmařím od 5.10.2010

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.