Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak jsem to zakřikla,katalpa už je na světě.Tentokrát mi nevypadl ani jeden cukrový nebo slaný stromek.Že by nová strategie od RT abychom nebyli soběstační ve výrobě surovin?Jste na tom podobně nebo mám takový pocit jen já.Jo a novinka ani jedna,samé lištovky.....:(

2. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj,kde najdou koupený podivuhodný strom?Mezi stromy na baha není.Díky za radu

3. burds

burds Titán fóra

Hurá po sklizni druhé várky na Baha můj první rohovník.Baha tentokrát vskutku úspěšné.Na farmě jsem druhé stromky nekupovala ty první byly hrůza

4. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,tak já,level 90,na baha hvězdný,a můj první papouščí a jinak klasika,pomeranč xl a vejce xxl.

5. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Ahoj všem, já mám obrovskou radost a to snad poprvé z těchto akcí. Koupila jsem 3 TS na Baha - mám 2x rohovník a 1 papouští, ty jsem neměla. A na farmě taky 3 TS a mám hrušku XXL, javor cukrový XXL a bez XXL. Opravdu jsem spokojená.

6. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Dotaz - nejde mi postavit XXL granátovník, máte to tak taky někdo? Základní na ploše samozřejmě mám, zkusila jsem i zbourat a dát jen XXL (myslím broskev to tak taky měla) a nic. Přihlášení, odhlášení samozřejmě proběhlo. Stalo se vám někomu?

7. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

farma....pínia 2*---kozí 2*---jahodový 2*---citron XL 1*---sivka XXL---mandelovník XXL---dula XXL

baha.....ohňový 3*---pistácia 2*---papagaj 1*---granát XXL---kumguat XXL---liči XL--guava XL

Tak mám čo vymieňať v OaD..

8. Muriel

Muriel Perspektivní autor

baha - 10 sazenic
    Buddhova ruka, kakaovník XXL, papája XXL, kiwi XL, mango XL, granátovník, juvie ztepilá, delonix královská, papouščí strom,

kromě 2 stromů XL spokojenost, chtěla jsem hlavně Buddhovu ruku a zadařilo se

farma - 4 sazenice
    hrušeň XXL, jedle XXL, planika obecná, strom s kozím mlékem

žádný XL strom nevypadl, tak také spokojenost

:)

9. mousicka

mousicka Guest

Ahojte.
    jana.zape,podivuhodný strom nájdeš na farme medzi stromami,podla názvu ktorý píšeš tak to vyzerá tak,že si si kúpila na hlavnú farmu a nie na Bahamu. Na baha sú tiki sadeničky. Ak ich nenájdeš ani tam,kontaktuj prosím hernú podporu,len oni môžu preveriť tvoj účet.
    Veron!ka, kontaktuj prosím hernú podporu-Jak kontaktovať hernú podporu.
    Prajem skoré vyriešnie a peknú hru.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/10/14
  10. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj všem, mám obrovskou radost. Včera jsem odtajnila Buddhovu ruku a před chvilkou Lokvát. To se mi ještě nestalo abych měla nabízené novinky v jedné akci. Přeji všem štěstí a splnění přání.

mirae a mousicka tohle ocenili.
  11. mousicka

mousicka Guest

Ahoj pokoruška1,
    baha sadeničky sa dajú kúpiť hneď od 1levelu na bahame. Nešla si ich náhodou kupovať cez časomieru a nemohlo sa stať,že si kúpila na farmu ako sa to zvykne stať namiesto tiki-sadeničiek? Ak si naozaj išla kupovať tiki-sadeničky a nešlo ti to, kontaktuj prosím hernú podporu- Ako kontaktovať hernú podporu

12. honzi

honzi Komisař fóra

tož jsem teda koupil ještě jednu a jednu a dopadlo to docela dobře
    Na farmě Citron XXL (můj druhý)
    na BAHA obyčejný Granátovník :( můj asi pátý...

13. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

Jo tak teď jsem byla spokojená hezkou hru

14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak se mi bůh ví jak nedařilo -.- Kupuju jen ostrovní sazenice a těch pistáciovníků bylo tolik, že jsem si myslela, jestli jsem je před tím, než jsem tam nacpala tajemnice, nezapomněla vykácet. Ani těch 6 kusu xxl mě až tolik nepotěšilo, takže tentokrát prostě moc nic. Novinka ani jedna, ale o to mi tolik nešlo. Neva...jednou si udělám komplet pistáciový ostrov :)

mazar tohle ocenil(a).
  15. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Zdravím všechny...tak já ráno koupila ještě 20 sazeniček vyplatilo se a mám převelikou radost a u mě naprostá spokojenostxD
    mám:1x granát,4x liči xl,1x mandarinkovník xxl,2x Delonix královská,3x Pandánová palma,2x pistácie,1x cesmína,2x rohovník obecný,2x granát xxl a 2x Buddha rukaxDxDA tady je co mě nejvíc potěšiloxD

mirae tohle ocenil(a).
  16. pavlinajindrova

pavlinajindrova Pisálek fóra

Ahoj, dostala jsem xxl granátovník, ale bohužel mi nejde umístit na obyčejný granátovník, v čem je chyba?

17. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Moc ráda bych získala novinku v podobě Budhova ruka nebo Lokvát ,ale nějako se mi obloukem vyhýbají.dala jsem si pauzu,na noc jsem včera nekoupila žádné,ale dnes jsem se rozhodla před koncem ještě zkusit štstí.
    Pár kousků jsem ještě nakoupila 14 na Bahu a 12 na Farmu,to by v tom byl čert,aby nepadla aspoň jedna z nich :)
    Jinak mám z těch nej: Rohovník,Delonix 2x,Granátovník xxl,Papája xxl,Citrónovník xxl 3x,Papouščí 2x,Sakura 2x,Kamenná pinie,Planika obecná 2x,mandlovník xxl,Bez xxl,Moruše xxl,zbytek lišta a to jsem se práskla přes kapsu,protože jsem hodně dlouho tS nekupovala.
    Celkem jsem odtajnila hodně (asi kolem 90 TS+26 TS na ploše)a ten výsledek nic moc teda...ani jeden udha nebo Lokvát

No jestli nevypadne ani teď za cca 3h nic,tak si dám zase min na rok pauzu :)

18. Alice

Alice Pisálek fóra

Tato akce se jim opět podařila, jsou to jen citroníky a mandlovníky.Jojo zajímavé stromy. Koupíš floreny a pak čekáme na překvapení. Asi už na ty akce nedám . Přeji všem kupujícím sazenice lepší stromky než jsem měla já.Hezkou hru ajka

19. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Mne vyšli florény len na dve sadenice vyrástli mi - pistáciovník a ohňový strom ,tak že nič nové.

20. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

Já jsem moc spokojená- mne se vedlo takto: ze sedmi sazenic na baha-2x papouščí, 2x delonix,1 rohovník, 1 papájaxxl a 1 novinka budhova ruka a na farmě z 12 sazenic mám novinku lokvát a také sakuru, která mi chyběla, pak 3x xxl stromy a ostatní do lišty

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.