Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jaji

jaji Vévoda fóra

myslím že problém je v tom, když chcete koupit strom na farmu a jste na baha. Byla jsem na baha, klikla jsem na časomíru a umožnilo mi to nákup jen baha tajemnice, vlezla jsem na farmu, opět přes časomíru, zakoupila farma tajemnici a šlo to...

všem hodně štěstí, já už nemám florenky, tak mám jen 2+1 sazeničky, uvidíme jaký dar mě čeká :)

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  2. Zdenek0101

Zdenek0101 Pisálek fóra

Já jsem koupil na BAHA dva kusy,ale v liště je nemám.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  3. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

No tak ja som kúpila na Baha 5 kusov v poho zasadené na farmu tiež ale doteraz níííč haha to budú určite nejaké zázračnice ked sa tak schovávajúxD...
    Tak som si pekne napísala na podporu a čuleky len čakám..:p

wáááw boli rýchli ale baranie onééé viem :oops: samé haky baky len moju správu som pochopila ..no nič počkám do rána či krásavice dorazia papáááá;)

Naposledy upraveno: 28/8/15
  4. kubajoch

kubajoch Zelenáč fóra

No tak mě se ani nezobrazuje že by nějaká akce byla žádná vzducholod ani v novinkách nic :mad:

5. divokekone827

divokekone827 Zelenáč fóra

kubajoch,tak sa odhlás a prihlás.

6. bexopipa8181

bexopipa8181 Rádoby autor

No koukám, že je nás víc já koupila na Baha jen jednu sazeničku floreny se odečetly, ale sazenička nikde :(:(:(

7. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Kupovala jsem na Baha oboje,ale ty na farmu se nakonec nekoupily.Šly zakoupit přes časomíru jen na farmě,proto jich mám méně.Takže 22 TS Baha + 16 TS Farma,kolem půlnoci odkryju,tak snad bude nějaká novinka :p

Všem moc držím palečky a pěstičky :)

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

10. Zuško

Zuško Pisálek fóra

neviem ako je to možné, kúpil som najprv Záhadný strom "UELE" ten som našiel v lište, potom som kúpil Záhadný strom"Grónsko" a na Baha som ho nenašiel. Tak som zakúpil ešte jeden a ten už mám. Ako to bude s florénamy, ktoré mi stiahlo?

Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
  11. .kiko5.

.kiko5. Zelenáč fóra

Dobrý večer kúpil som záhadnú sadenicu "Grónsko" floreny stiahlo a sadenica nikde

12. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

koukám, že sazenice zkusím koupit asi až zítra.

13. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Tak u mě vše v pořádku, koupila jsem přes časomíru tam ,kde jsem je i zasadila a teď budu čekat na zázrak ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Koupil jsem 1 + 1, na farmě je zasazená, na Baha v liště není (ani po vyčerpání všech možností kromě podpory), je to chyba...
    Kupoval jsem přes květináč ve městě.

15. mousicka

mousicka Guest

Ahojte,

odporúčame kupovať Grónsko-z baha sadeničky na Bahamarame a Uele-z farmy na farme aby sa vám sadeničky zobrazili správne.
    Ak ste ich kupovali napríklad na farme aj na Bahamu a neobjavili sa v lište ani po reštarte hry, skontrolujte si prosím či vám odrátalo aj florény, vtedy ich neodráta.
    Ak nebudú sadenice ani po reštarte v lište, kontaktujte prosím podporu hry-ako kontaktovať podporu-tu.

mendalam2 tohle ocenil(a).
  16. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

ani já na baha 10ks ne na podporu jsem psala ...jak se dlouho čeká na odpověď? peníze se odečtli i jsem se několikrát odhlásila

17. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.

Tak jsem si koupila po2 sazenicích na Baha i na Farmu. Na farmě šly stromy do lišty, ale na Bahamě mi udělal radost Nektarinkový strom. Mám z toho velikánskou radost :)xD.

Sazeničky jsem kupovala přes časomíru na levé straně a šly koupit i zasadit bez problémů.
    S radostí jdu udělat hají.
    Přeji všem, ať máte štěstí a radost ze sazeniček jako já.

Pěkný večer. ;)

Madulka_cz

18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny, ráda bych upozornila, že sazenice na farmu jdou zakoupit pouze na plochách patřících k farmě + město a sazenice na baha pouze na plochách patřících k bahamaramě (tzn. plantáž + deštný prales). Pokud se je pokusíte nakoupit jinde, nic se vám nezakoupí a FL se neodečtou.
    díky za pochopení
    danda

Pitrýsek47 a čarodějka007 tohle ocenili.
  19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dando, pak je ale poněkud zcestné, že když jdeš do nákupu z farmy přes Novinky, zobrazí se oba balíčky.....někde by se měl někdo zamyslet a soustředit, pokud to zvládne, zatím se moc nedaří. Stejně jako se pravděpodobně zadařilo prohodit názvy sazenic - Grónsko se k tropickým stromům fakt moc nehodí

skalara.v tohle ocenil(a).
  20. mousicka

mousicka Guest

Ahoj prdelka010,

ak nemáš odpoveď v doručených správach, pozri aj či ti nepadla do spamového koša. A v automatickej odpovedi z podpory je napísané, že na vyriešenie je 24h.
    Prajem skoré vyriešenie problému

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.