Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Kustovnice je strom na Baha, vyrábí Goji bobule a otevřít ho můžeš v 8. chránové místnosti .
    Pak si ji můžeš koupit v ovocné školce na Baha.

Bagíra77, -Kuteno- a nanyblacks tohle ocenili.
  2. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Děkuji hodným farmářům za odpověd!!!!:);)

pajaable tohle ocenil(a).
  3. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Taky jsem několik koupila na farmě i na baha a všechny jdou do lišty.tak končím a pokoušet osud už nebudu.Stačilo.

pajaable tohle ocenil(a).
  4. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

5 TS Farma : :D Naprostá spokojenost,mám novinky a hned dvě

[​IMG] klik pro zvětšení
    Javor Japonský xxl
    Meruňka xl
    broskvoň xxl
    Jabloň xl
    Rakytník

5 TS Baha: Úplný propadák (dalších 5 TS kolem 01h)

[​IMG] klik pro zvětšení
    Kumquat xl
    Cesmína Paraquayská xl
    Juvie Ztepilá xl
    Avokádo xl
    Pistácie xxl

Mááám velkouuu radóóóst z novinek na farmě,na ten počet TS fakt úspěch,někdy méně-znamená více,kdo ví.

Přeju všem štěstí na novinky,aspoń některou

Naposledy upraveno: 27/6/15
  5. ferdasek61

ferdasek61 Zelenáč fóra

Mě se na Baharamě urodila broskev XXL, je to možné? Já myslel, že broskev patří na farmu.

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Na farmě se sice novinka nekonala, ale na baha už mám 3 garcinie, tak aspoň tady je úspěch ;). K tomu další super stromy, takže spokojenost :).

garcinia
    baobab
    2x tamarindový strom
    pistáciovník xxl
    mandarinovník xxl

2x delonix královská xl
    strom pitomba xl
    banánovník xl

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ferdasek61,
    pokud se ti opravdu na Baha urodila broskvoň XXL, tak zkus restartovat hru (přes F5) a znovu to ověřit. Pokud ji tam i přesto najdeš kontaktuj herní podporu a popros o prověření. Jak kontaktovat herní podporu
    Přeji pěknou hru

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak zklamání i na Baha...i přes balíček za 210 FL , Baobab prostě nemám.

XXL
    Kumquat xxl , 4x juvie xxl, 3x pistácie xxl, delonix xxl, pitomba xxl,

xl
    2x juvie xl , avokádo xl , 2x pistácie xl, 3x hvězdný xl, delonix xl, papája xl,
    pitahaya xl

ostatní
    tamarind 4x
    garcinia 5x

Jako na farmě, v balíčku 11 xl stromů. Bohužel musím kupovat dál, potřebuji
    ten Baobab, ale balíček už nikdy v životě nekoupím. Ale chybama se člověk učí.

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vysledky na Baha , nejaky TS jsem mel z akci : juvieXL, kokosXXL, juvie, avokadoXL, granat 2*, bananXXL, kumquatXL, delonix, pistacieXL 2*, pistacie... takze NIC...

-Kuteno- a pajaable tohle ocenili.
  10. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Ahojte, tak mne sa podarila na baha novinka garcinia z 3 TS. :)

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké nedělní ráno.
    Tak už nevím, co udělat, abych získala Baobab. Volně koupené TS - nic,
    balíček za 210 FL - nic , další volné na noc - nic.
    ...papája xl, moringa xl, acai palma xl, cesmína xl, juvie xxl , pistácie xxl 2x,
    tamarind.
    Tamarindy, pistácie a juvie se točí stále kolem dokola , už je nemůžu ani
    vidět. Koupila jsem další jednotlivky , tak doufám, že se baobabu dočkám.

12. jaji

jaji Vévoda fóra

pajaable - nezoufej, až bude OD, pak mi napiš a pošlu Ti ho ju? ;)

Bagíra77 a -wiolan- tohle ocenili.
  13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem si pořídila na Bahamku balíček "na jistotu". A abych tedy moc nechválila RT, tak budu tvrdit, že jsem byla ve správný čas u vzducholodi a vybrala jsem si ten správný balíček [​IMG]

Protože krom té jisté 1 garcinie jsem se ještě radovala po odtajnění:
    - z dalších 2 garcinií
    - 2 amherstií
    - 2 tamarindů
    - 1 baobabu
    - 1 kumquatu XXL
    - 1 acai palmy XXL
    - 1 kustovnice XXL
    - 1 stromu hrozen moře XXL

Z dalších stromů XXL jsem do lišty uklidila:
    - papáju, delonix, hvězdný, kiwi, juvii
    Takže by se dalo říct, že polovina + jeden kus z balíčku za něco stála a co nepořídím za krejcary.

Zbytek už byly stromy XL ať běžně možné koupit v obchodě za krejcary a nebo jen z tajemných sazenic (pistácie, juvie, hvězdný). Nicméně pokud alespoň polovina stromů za něco stojí, potom se i s těmi nepopulárními počítá a člověk to pak lépe "tráví".

Všem přeji krásný zbytek neděle.

14. jaji

jaji Vévoda fóra

a v tom to bude xD já tajemnice kupuju přes hodiny v liště, nejdu do vzducholodi xDxDxDxD

ale i přesto mám 1x garcinie, 4x rakytník, 3x baobab, 6x tamarind, asi 4x amherstie, pinie xxl, slivoň 1x, kowhai 3x a hodně xxl stromů které, jak píše Lyzarka - za krejcary nekoupím :)
    takže za mě spokojenost

edit - je tam ještě 1 garcinie, takže si chrochtám blahem :)
    mám i oskeruši, kterou jsem neměla

Naposledy upraveno: 28/6/15
  15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak ukončeno :) než jsem se dopracovala k prvnímu baobabu tak mi mezitím padly 4 garcinie, teď na konci další tři baobaby za sebou. Z baha co stojí za zmíňku vytoužené 4 amherstie (měla jsem jednu od Ještěrky z OaD), jedna moringa XXL a pandan XXL, mango XXL jinak mraky hvězdných, tamarindu a juvii.
    z farmy jeden rakytník a dvě oskeruše měla jsem jen jednu, co bych ještě vypíchla 3x kowhai, 5x slivoň, 3x javor japonský xxl jinak lištovky např. jabloň XL, švestka XL a jiné skvosty :)

Tak za mě spokojenost, konečně mám všechny stromky po 4 od druhu až na rakytník a oskeruši, hlavně že zastoupení mají ;) An.

-wiolan- ale co mě ten baobab natrápil :) ale ten závěr kdy už jsem v pohodě po získání jednoho unikátu odklikla 5 sazeniček a koukám že tam jsou tři další, jsem fakt spokojená :)

16. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Máte na mě špatný vliv. Poprvé jsem si koupila floreny přes sms a koupila jsem ještě 10+10 tajemnic.
    A běda vám, jestli tam nebude baobab a oskeruše.xD

anickamalirka

Tak to gratuluju, samé super stromy.

Edit:
    Tak odtajněno.

Farma katastrofa:
    3×datlovník XXL, 2×meruňka XXL, kam.pinie XXL, mandlovník XXL, kdoule XL, meruňka XL, dub XXL

Bahamy potěšily baobabem:
    2×delonix XXL, kakaovník XXL, 2×juvie XL, juvie XXL, banánovník XXL, baobab, mombín XXL, mandarinkovník XXL

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jsem si otevřela kvůli sazeničkám i Acai (co kdyby) a nic. Žádný vyšší stromešek :(. V XXL - 2x banános, pistácie, 3x hvězdný, mandarinka, kokos, kakao, mango, 2x juvie a delonix. (18 nepoužitelných XL, no vlastně 2 moringy jsem na plochu šoupla ;))
    (Novinka 4x):inlove:

18. rampusak

rampusak Veterán fóra

Já nakonec i tu novinku za poslední sazeničku, takže na baha se to tentokrát totálně vymklo systému kontrole, když padla i acai XXL plus další dva pod ní v témže provedení. Jen mám strach že systém se vymkne kontrole při chytání rybek a to co jsem mohl ovlivnit při kalendáři a je to moje vina že se kokos urazil tak teď bude o náhodě. Každopádně tasemnice super, jak nejde BB ani správcové tak tohle bylo něco! Víc takových programových chyb všem.

19. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

opět jsou tu tajemné sazeničky baha :) ale co mě mrzí , že v této akci je naposled AMHERSTIE a tu stále nemám. Pokud ji ted nezískám tak mám smůlu :-(....

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Při O/D amherstii seženeš, neboj. Navíc nám dávají i jako odměny starší tajemnice, tak ti může ještě padnout. Naposled nutně nemusí být opravdu naposled ;)

Ale taky nechápu, proč vcelku nové stromy vyřazují. Takové juvie se drží už nechutně dlouho. A jelikož jsou "naposled", tak mi jich zítra určitě ještě fůra přibude :wuerg:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.