Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Gertruda65

Gertruda65 Pisálek fóra

• vulgarita - trest dle sazebníku v pravidlech fóra danda-vnovis
    Tak takovou bídu jsem dlouho nezažila. Jako sorry, ale bez černý XXL a bez černý XL je fakt ubohost. Na XXL stromy Vám fakt : odstraněna vulgarita: bílý tesák

EDIT administrátora: vulgarita oceněna dle pravidel fóra (danda-vnovis)

Naposledy upraveno moderátorem: 20/2/15
  2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Doporučuji ty balíčeky koupit - nevím,jak to chodí po pár kusech,ale v balíčku jsou fakt stromy co potěší .
    Na farmě přišla ještě jedna Kowhaj,Slivon trnitá,2x lokvát,2x sakura, 2xBukxxl + 2xl a jiné (xxl.-celkem 18.)
    Na Baha -JEN XXL -Tomel,Hrozny moře,Moringa,Juvie,Mombín (méně zajímavé xxl-Pistácie,Granátovník), dále několik obyč.rohovníků,tamarindů a jiné (xxl. celkem 14)

evca190 tohle ocenil(a).
  3. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Pepe4467, musím ťa poprosiť o úpravu tvojho podpisu podľa pravidiel fóra.
    Vopred ďakujem za úpravu a za pochopenie.

lacrima a nanyblacks tohle ocenili.
  4. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Je pravda ze to nejaky floren stalo, ale tentokrat se opravdu zadarilo... :)Vzdycky to tak dopadne, ze mi ulitne ruka. Koupila jsem jeden a jeden balicek a potom jeste nejaky ten kousek extra...
    Zbytek sel do listy k ostatnim, ale nebyla to zadna hruza - vetsinou xxl stromecek:)
    BAHA - 5x Amherstie, 4x Budhova ruka, 11x Juvie xxl, 9x Rohovnik, 4x Tamaringovy strom (super), 7x Papousci strom, 2x cesmina xxl, 2x strom hroznu more xxl, 1x liči xxl, 1x cesmína xxl. Z papouscich stromu bych mohla mit sad a xxl granaty tady.
    FARMA - 6x Kowhai, 4x slivon (perfektni), 3x lokvat, 3x Buk xxl, 6x citron xxl, 5x merunka xxl, 5x javor xxl

5. honzi

honzi Komisař fóra

Tak očekával jsem alespoň jeden XXL, ale i přes to, že ani jeden nebyl, jsem potěšen - dva rohovníky (měl jsem jen jeden, nechám si dva jeden vyměním), Delonix (měl jsem dvě, udělám to samé jako s rohovníkem) a Fík XL

evca190 a njklmn tohle ocenili.
  6. burds

burds Titán fóra

Na farmě v podstatě nic až na buk XXL,nasazené nové stromy.Na Baha výborné.2x ambhersie,2x hrozen moře XXL,moringa XXL,2x papaja XXL,nějaké delonie,papouščí,tamarindy.Ale budhova ruka kterou nemám ani jedna.Snad příště.Ted už na Baha kupovat nechci.Stačí že jsem koupila nové na farmu kde nevyšlo až na sakuru 2x /měla jsem jednu a buk XXL vůbec nic.Vše do lišty.

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj tak u mě:
    baha- 2x avokádo XL, granát XXL a mango XXL
    farma - meruně XXL, bez XXL, ořech XXL a datle XXL

novinky a budha ve slivovici nepadly ale další 4+4 jsem koupila :D I tak 6z8 v XXl také není špatné ;)

Andulííí

8. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Tak u mě zatím BAHA: Kakaovník xl, papouščí a rohovník. FARMA: Meruňka xxl, Lokvát - oba paráda, citrónovník a katalpa xl to jde do lišty. Na zbytek počkáme do rána :) a třeba příjde i nějaká novinečka. :p

mirae tohle ocenil(a).
  9. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

30 sazenic na farmě a 30 na ostrově:
    Farma:
    Sakura 3x; Lokvát 3x; Kohwai 2x; Slivoň trnitá 2x;
    Jedle XXL; Kdoule XXL 3x; Citron XXL 3x; Buk XXL 3x; Bez černý XXL 2x; Javor XXL;
    Citron XL 3x; Jabloň XL; Meruňka obecná XL; Dub XL 2x;

7 XL stromů z 30 sazenic je docela dobrý výkon, dvě novinky potěšily stejně jako slivoně trnité, ty mi minule nepadly. Jsem rád i za lokvát, protože ten se mi vyhýbal a taky mi dosud vůbec žádný nevypadl.

Bahamarama:
    Tamarind 3x; Papouščí strom 3x; Delonix královská; Rohovník obecný;
    Kakao XXL; Papája XXL; Kumquat XXL 3x; Granát XXL 3x; Liči XXL; Juvie ztepilá XXL;

Granát XL 4x; Avokádo XL; Mandarinka XL; Juvie ztepilá XL 2x; Guava XL 3x; Pistácie XL;

12 XL stromů z 30 sazenic je taky fajn, bohužel mi nevypadla žádná novinka, ale 3 tamarindy potěšily, ty jsem od minula neměl, jenže Budhova ruka se mi stejně jako lokvát na farmě vyhýbala, ale narozdíl od něj mi nevypadla ani teď. No, nevadí, snad příště. 3 Kumquaty XXL jsou ale fajn.

10. polacka

polacka Vévoda fóra

Jsem neskutečně blbá. Koupím 2x sazenice, zasadím, sklidím a ejhle 1x bez černý, pravda XXL a 1x jedle. Jsem 93 level.

11. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

• Opakovaný spam (danda-vnovis)
    polacka Dobře ti tak :D

12. jaji

jaji Vévoda fóra

maximální spokojenost, z balíčku k jedné jistotě přibyly další 2 novinky, takže celkem na baha 3 Amherstie nebo jak se to jmenují, 5 rohovníků - neměla jsem ani jeden, 3 papaouščí - také nebyl ani jeden, hodně xxl stromů, pár xl a jen 2 obyč delonix. balíček se mi vyplatil. Ještě si zítra dokoupím další stromky, až vyhodím chlívky. Všem přeji úspěch a zatím dobrou
    edit: ještě jsem zapomněla na Budhovu ruku :)))))

13. m2707

m2707 Znalec fóra

3 tajemničky na Baha a Amherstie či jak se jmenuje,je doma. Z 5 tajemniček na farmě je pouze slivoň trnitá, ostatní jsou lištovky a čekají na vlak :-DDDD Zítra koupím pár florenů,bude 100% zisk BZ a BBZ a také koupím další tajemničky.Snad tedy další novinka vyjde.:p

14. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Koupila jsem 2 baha sazenice - tamarindový strom (můj první) a cesmína XXL. Novinky nejnovinkovatější se mi zatím nikdy nepodařily, takže i s tímto jsem spokojená.

15. _Milena2_

_Milena2_ Zelenáč fóra

Zprvu jsem myslela že balíček nekoupím ale poté co bych si mohla založit " jedlobezovou farmu " tak jsem balíčky jak na farmu, tak i na bahamku zakoupila :) .... a už se těším na ráno až budu odtajňovat xD ... přeji všem krásnou dobrou noc ....

16. anvan

anvan Dozorce fóra

Já jsem koupila tajemnic 7 + 7 - na baha mi novinka padla, ale na farmě kromě meruňky xxl vůbec nic. Přesto však musím RT pochválit, protože tentokrát skutečně kohoutky povolilo a pustilo to tak, jak by to mělo být vždy. Jen aby jim ta dobrosrdečnost vydržela, dneska fakt jen koukám, jak se všude daří.
    A to je najednou krásné hraní - viďte??!!

17. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

• já jsem pro dnešek spokojena z 20 kousků na Baha mám tamarind a dnešní novinku a z 34 kousků na farmě mám 2x buk xxl a jednou buk xl - ty jsem neměla.jinak vše putovalo do lišty až na 1 lokvát (přibyl k těm mým dvěma kousků). Dalších 20 na farmě zasazeno, ale ty odtajním až ráno. Snad mi dnešní novinka padne.

18. matla66

matla66 Zelenáč fóra

Koupila jsem balíček na Baha, penízky odečteny, ale rostlinky nikde. Prosím, nevíte co s tím?

19. mousicka

mousicka Guest

Ahoj matla66,

skús najskôr reštartovať hru a potom pozri znova,ak tam nebudú, tak sa pozri na farmu, či si sa náhodou nepomýlila a nekúpila omylom tam balíček. Ak ani potom sadeničky nenájdeš, kontaktuj prosím podporu hry-ako na to tu.Len tam môžu preveriť tvoj účet.
    Prajem skoré nájdenie.

mirae tohle ocenil(a).
  20. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

uff tak druhých 4+4 dopadlo takto :D že já si nedám pokoj :D
    papouškovej, pandánová palma XL, Amherstie - jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ,granát XL
    bez Xl, jedle XXL, citron XL, javor cukrový XXL

8z 16ti XXL, novinka to je víc jak polovina úspěšná :) takže zatím spokojenost.. jen ten budha se slivoňkou pokulhávají a nechtějí a nechtějí padnout.. tak tedy jestě něco přikoupeno snad ráno zaujmou místo na mé farmě. (7b+4f) ... stále jsem se nedostala na cenu jednoho balíčku v utrácení :D takže štěstěno kousnu Tě... šup pošli mi ty poslední tři co ještě nemám :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.