Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lott_lott

lott_lott Stará škola

atrex

Jak kde, já mám rohovníku už plno (asi 14 ks) a už ho nemůžu ani vidět, zato budhova ručka nikde :cry: a jelikož už včera došly floreny, tak ani nebude...počkám na OaD (sice to vypadá, že budu čekat déle jak na důchod a to jsem, prosím, mladice:), ale snad se dočkám...teda toho OaD 8))

pajaable a tazvenuse tohle ocenili.
  2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

babioli tohle ocenil(a).
  3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

u mě spokojenost.
    meruňka xxl - lokvát - buddhova ruka a tamarindový strom

pajaable tohle ocenil(a).
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak nevím z 200 bahaTS 7x Tamarind, mám to považovat za úspěch?? Asi jóó :)

pajaable tohle ocenil(a).
  5. zuziiiiiik

zuziiiiiik Pisálek fóra

lott_lott: no mě chyběla taky jen budhova ruka...dala sem poslední sazeničky a furt nic, tak už sem nedoufala a pak sem odkryla poslední 2 a v obou byl budha takže parádní, krom toho mi padlo opravdu hodně XXL stromů takže u mě spokojenost za cenu jednoho XXL stromečku mám mrtě XXL všeho druhu a všechny nové stromečky..takže u mě spokojenost..

6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj no tak jsem si Udělala Vánoce a to doslova :)
    krásně to padalo tentokrát :D chicht...
    4x pistacie XXL, 1x Granát XXL, Guava XXL, vytoužený tamarinkový strom jedenkráte ale hlavně že je :), 2x rohovník o ten jsem se pokoušela už několikrát a stále nic až teď se usmálo štěstí :) navíc mi přihodili ještě dvě kakaa XXl, delonix a pírkový strom.. takže za baha super super a ještě jednou super, už jen Budha se na mě mračí ale to příjde ;)
    Za farmu.. vytoužený lokvát a mišpule a přihodilo mi to další dva citrony XXL, a k tomu jednu planiku :) datli XXL, překvápko bez XXL a meruňku XXL to jsem nečekala.. koupila jsem celkem 40 tajemných. jak říkám Vánoce ;) .. poprvé co jsem se takhle rozšoupla :D a veliká spokojenost.. z farmy chybí už jen novinka slivoně nebo jak si nadává :)

Zdraví Vás Andulííí :)

mirae, pajaable a mousicka tohle ocenili.
  7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hmmm... tak já ve 14 hod. v zápalu boje sklidila celou Baha i Farmu kombajnem... úplně jsem zapomněla, že jsem večer vysadila 2 a 2 TS :cry: Mno, Baha odhaduji na Granátovník a Pistácii... vypadá to, že mi v liště nic jiného nepřibylo 8)

8. jaji

jaji Vévoda fóra

tak jsem zvědavá co se urodí :)

9. njklmn

njklmn Pisálek fóra

Tak se musim pochlubit, koupila jsem 3 TS a jedna novinka je doma jsem spokojena !!!!!:inlove::D

babioli tohle ocenil(a).
  10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak jsem koupila 5x a z toho 1 liči, jinak lišta, ještě to později zkusím, na farmě padl kowhai, tak snad tady taky padne novinka

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Neodolala jsem a koupila balíček na farmu,ovšem marně ho hledám,už jsem se 3x odhlásila a nic,tak ještě počkám,pak se rozčílím nad svou blbostí a napíšu na podporu:-(

njklmn tohle ocenil(a).
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

libakos ten stromček je už v lište.Ja som ho tiež kúpil a tam som ho mal.Ten je už hotový.

njklmn tohle ocenil(a).
  13. Marcela-magic181987

Marcela-magic181987 Rádoby autor

a odkadial mate tolko florenou

14. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj libakos, ako už spomenul hráč -Kuteno-, hľadaj v lište medzi stromčekmi
    [​IMG] [​IMG]
    Ak nemáš,tak sa ešte pre istotu pozri, či si si nemohla omylom zakúpiť balíček na Baha. Ak nie, tak už len ako si sama spomenula obrátiť sa na hernú podporu.
    Skoré nájdenie a peknú hru prajem

babioli tohle ocenil(a).
  15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Šla jsem na jistotu, jak na farmě tak na Baha....;)..Na Baha jsem 2 odkryla hned a mám tam druhou novinku :inlove::D

16. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Zdravím vespolek,
    balíček TS jsem nekupovala,
    ale pár Ts ano a toto je výsledek
    Farma:

Baha:
    Zbytek doplním zítra, dokoupila jsem ještě pár sazeniček, tak uvidím jestli to bude o něco lepší....

17. vlasaty-had

vlasaty-had Pisálek fóra

floreny nekupujem, len za tie co som naskrabal 2TS na baha a to figovnik XL a cezmina XXL... takze nic moc, ale cezmina sa aj hodí...

hruštinka69 tohle ocenil(a).
  18. libakos

libakos Polobůh fóra

Ria30.-Kuteno-...děkuji moje blbost,chtěla jsem koupit na farmu tak hledám na farmě :))))(koupila jsem na BAHA)a to že je stromeček už v liště jsem nevěděla a tímto děkuji:)))

Ria30. tohle ocenil(a).
  19. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

balíček jsem nekupovala, koupila jsem po 10 ks jak na farmu tak na baha, na farmě mám obě novinky a ještě jsem získala meruňku xxl, kterou jsem neměla a na baha, novinka juvie xxl, budhova ruka neměla jsem a vzácný tamarind.
    takže úspěšnost skoro 100% jsem v šoku a mám velkou radost

20. mirae

mirae Perspektivní autor

Ahoj všem. Mně se z jediné zakoupené sazeničky na Bahamaramě vyklubala juvie ztepilá XXL, super. :) Ještě jsem zvědavá na farmu, co tam - neodolala jsem totiž, a koupila jednu sazeničku na Baha a jednu na farmu, přestože střádám a škudlím floreny na něco jiného.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.