Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tepui

tepui Mistr fóra

Co takhle nekupovat žádné sazenice :D

2. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

asi už budu známá jako šťoura, ale není v popisu nových sazenic chyba ? Akébie XXL přece nebude plodit jablka rolinie ?

milostivas tohle ocenil(a).
  3. terezavodickovaY

terezavodickovaY Pisálek fóra

Já nechci být nepříjemná..ale koupila jsem si balíček Bajkal - strom mi přibyl, ale oněch 30 sazenic zatím nikde...Tak snad se objeví

evainfo tohle ocenil(a).
  4. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte
    ja som kúpila na farmu 2x po 2 sadeníc a nemám ich nikde neviem ich vyložiť, už som aj čistila aj tak sa mi neobjavili. Na bahamu som tiež kúpila tie mám.
    Čo mám robiť ? :D

evainfo tohle ocenil(a).
  5. Evina270

Evina270 Rádoby autor

Ahoj já jsem také koupila pět sazenic Bajkal a nic,až balíček po 15 se mi objevil,ale těch pět mi stále chybí.Nejsem sam ,jak čtu výše.určitě nám to dají ,jen počkat.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak ako posledne mesiace nemam stastie na novinky...tak teraz som sa zaprela ako mulica a kupila len po 2 sadenice na farmu aj baha..bude alebo nebudexDmna skor potesia predosle novinky tie veru tiez nemam...nech sa vam zadari ten stromcek, ktory postradate...;)

7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Nové stromy,nové stáje,nová plocha by pane vachmajster nebyla?

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Asi je tam chyba? Sazenice se objeví u mě jen po restartu hry v liště na hlavní ploše...
    RE:
    16:10 u mě už vše OK

Naposledy upraveno: 7/4/17
    evainfo a milostivas tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

U mně se zase v prodejně objevily buď sazenice Bajkal nebo Bahama, ne obě zároveň.

kytka50 a milostivas tohle ocenili.
  10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

sazeničky jsem kupovala chvilku po druhé přes lištu na farmě a bylo vše v pořádku, i jinde se to zobrazuje správně. Takže jako obvykle to bude asi problém různých serverů.

11. iDavis

iDavis Baron fóra

Tajomné sadeničky nebudem kupovať, teším sa ale z novej úlohy do haly, zase bude čo dodávať. V ostatných úlohách z predošlých sadeničiek stojím na stromoch, ktoré ešte nemám ako napr. santalovník alebo stromy z minulej mini-akcie. Tie snáď raz cez strombolu získam.:p

12. The_Brindle_Cat

The_Brindle_Cat Pisálek fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Tak nevím co jsem udělala špatně :oops:
    Koupila jsem balíček 30+1, dostala jsem jednu sekvoj a jinak nic... :cry:

Aha, tak jsou na hlavní ploše, chtěla jsem je sice dát do parku, ale nešť, dám je kam to půjde :D

Naposledy upraveno moderátorem: 7/4/17
  13. -kuba120552-

-kuba120552- Zelenáč fóra

Nevím, školy nemám, ale v čem je výhodný balíček 15-ti stromů za 110 florenů, když jeden stojí 5 florenů? Asi mi něco podstatného uniká... xD (možná sponzoring RT)
    I u balíčku 30+1 mi přijde rozumnější si koupit 42 stromů a zkusit štěstí, než takto přeplácet. Ale to už je na zamyšlení každého soudruha... xD

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Zakoupeny oba balíčky (30+1) jak na baha tak na farmu a sazeničky se zobrazují naprosto v pořádku v inventáři na příslušných plochách, "Bajkal" farma - hlavní louka, divoká louka a lesní mýtina
    "Maui" bahamarama - plantáž a deštný prales

Hezkou hru pezt

15. farmarzcech

farmarzcech Zelenáč fóra

Kdepak na lesní mýtině se Bajkal nezobrazuje.

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Také jsem v pohodě zakoupila oba balíčky, žádný se neztratil, ale ztratil se mi nový avatar.

pezt, nevíš náhodou čím by to mohlo být? Aktualizovala jsem si podpis a najednou se mi změnil i avatar, aniž bych s ním cokoliv dělala, zpátky na můj původní. Zkoušela jsem ho znova nahrát, celé to smazat a nahrát nově, zkoušela jsem i jiné obrázky, nahrávala i z jiných prohlížečů, ba i počítačů a vždy tak jako tak vyskočí zpátky ten původní přičemž mi fórum hlásí že "nahrání proběhlo úspěšně".

evainfo, milostivas a pezt tohle ocenili.
  17. pezt

Pro všechny hráče co měli problém se zobrazením Podivuhodných sazeniček v inventáři, tak prosím restartujte hru.
    Proběhl opravný script, který vše napravil

farmarzcech

Edit: GordonSargent, lepší bude se optat v příslušné sekci;)

mituli a milostivas tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, peztíku, jak já bych ráda restartovala, ale jestli to udělám, spadne mi zase počítač a co když už ho nenastartuju?:cry:

19. pezt

pechfóglová, tak ho nepouštěj a pořádně ho drž:p
    Zavři prohlížeč a znovu ho otevři, nemusíš restartovat počítač;)

evainfo, milostivas a abc23 tohle ocenili.
  20. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak jako naposled, koupila jsem balíčky za 110fl
    Naposled se vyklubaly 2+2 novinky.. když by teď přišly znovu, vůbec by mi to nevadilo ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.