Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

baha 1x sazenička - a hned Garcinia - prostě bomba
    farmerama - 5x szenička - a je to tam Rokytník
    takže za mě super a díky

2. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Zeptám se s kritikou na ty balíčky sazenic. Stál někdy předtím 318 florenů, nebo jak přišli na tu slevu 34%???

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dismirus,
    sleva vychází z 30 sazenic + jednoho nového stromu (který máš jistý a jehož přesnou cenu neznáme).
    Přeji příjemnou hru

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

30 sazeniček po 5 fl je 150 fl + 60fl za novinku, no já nevím, jak poznáme výši slevy, neznáme-li původní cenu (můžou si tam napsat, co chtějí). I minule stál balíček 210 fl. Nejspíš je to jen psychologický efekt, používaný hojně prodejci (totální výprodeje apod).

5. mirae

mirae Perspektivní autor

Neodolala jsem a koupila čtyři tajemné sazeničky na farmu a dvě na Baharamu. A je to bomba, na farmě mi vyrostly kamenná pinie, slivoň trnitá, meruňka XXL a rakytník, a na Baharamě tamarindový strom a delonix královská XL. Na chvíli jsem porušila noční klid. :inlove::):)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Na zkoušku koupené sazenice - farma : ořešák xxl, javor cukrový xxl, dub xxl, Baha : delonix XXL,
    hvězdný xl. Floreny koupím až začne zítra mega BZ a uvidí se, zda koupím balíčky nebo budu kupovat
    volně. Přeji dobrou noc.

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám 3 garcinie a 1 rakytník:)

Farmerama 96+ *** Bahamarama 251+
    říjen 2010

8. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Minule žádná sleva nebyla. Sazeničky bez slevy stály 210 florenu, teď se slevou 34% stojí zase 210 florenů, tzn. že museli záhadně "podražit" na 318 florenů. Tohle není žádný marketingový tah, ale podezřelá obchodní činnost. Balíček po slevě měl stát 126 florenů. Žádám, aby zmíněná sleva byla osdtraněna, nebo aby byla sleva uskutečněna.
    Mimochodem v přepočtu ten nový strom vychází na 168 florenů před slevou, po slevě na 60 florenů, pokud se předpokládá i se slevou sazenic (3,30), pak je nový strom za 111 florenů.
    Koupil jsem si 2x po 10 sazeničkách a až na baobaby a delonix xxl, žádná sláva.

Naposledy upraveno: 27/6/15
  9. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

rekla jsem si, ze pote, co jsem ted sazenicky pomerne ignorovala, to risknu a budu doufat, ze tam bude zpetne vse - tak jsem koupila oba balicky.
    Na farme jsem byla nadsena - v balicku byl jeste jeden rakytnik, jedna oskeruse, dva kowhaie, tri slivone, spousta xxl stromu (i kdyz sedm merunek, ale dva a dva javory) a jen dva xl stromy - jen xxl pinii postradam :-(
    Zato na baha to bylo dost zklamani - zadna dalsi garcinie, zadny baobab, jedna amherstie, dva tamarindy, asi tri xxl (hvezda, juvie, pistacie) a zbytek xl... tak premyslim, jestli ted kupovat po jedne a zkouset to... (mozna si predtim aktivuji ten posledni strom).
    A to jsem jeste zapomnela odkliknout stonek, ktery jsem si setrila :-(

10. poděs158

poděs158 Zelenáč fóra

Taky mě zaráží ta sleva na balíček. Dalo by se říci, že už to hraničí se zlodějinou. Je to jako jít do Kauflandu, koupím si rohlík v akci za 1 Kč a u pokladny zaplatím 2 Kč, a pokladní mě uklidní, že rohlík je v akci, protože původní cena byla 3 Kč.

11. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Tak teda souhlasím s poděs158 ,je to fakt hnus jak nás okrádají :wuerg: a to si vždycky říkám,že aspoň mi dají nějaký strom co nemám ale opět jsem dostala hrušeň xl,katalpu xl,bez černý xl a na baha mombín,granátovník xl a kokosový strom xl ,no hnus fialový. Už nikdy ale opravdu nikdy si nic nekoupím jen z lidí tahají prachy a oblbují je co nového dostanou,že se nestydí >:(

12. papulice

papulice Veterán fóra

souhlasím s naštvanými,nekupujte TS vypadávají obyč.stromy,je to škoda peněz....:mad:

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem také odtajnila tajemné sazeničky na hlavní louce. Krom novinky se objevila 4x slivoň trnitá, z té mám radost, stále je na trhu žádaným artiklem a do úkolů se také hodí, také jsem ráda 4x jeřábu oskeruši. A co by stálo ještě za pochvalu? Snad jen několik pinií XXL, 3x mandle XXL a 2x javor XXL.
    Stromky XL raději komentovat nebudu a pochvalu si nezaslouží ani 2 jabloně, meruňky, třešeň, buky, byť jsou XXL.
    Ale asi jen tak pro zábavu si ještě pár sazeniček pořídím, přestože žádné zázraky neočekávám.

14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak já jsem těžce za vodou, protože mám jeden kus rakytníku, takže s tím bude zásobovat trh, družstvo a ještě mi zůstane do stodoly xD Na ostrově je to ještě mnohem lepší, tam budu moc i jeden fungl nový strom vyškubnout a nechat ho válet se v liště, abych těch plodů garcinie neměla zbytečně moc, protože tam to bylo o 100% lepší, tudíž stromy dva xD

15. daajen

daajen Aktivní autor

Nejsem příznivcem utrácení FL za zbytečnosti, jsem ochotná koupit si řemeslo nebo recepty (už nemám co koupit :wuerg:). Takže jsem koupila po 3 TS jak na farmu, tak na Baha. Světe div se, tohle se mi ještě nestalo: pinie XXL, oskeruše a rakytník :D.
    Na Baha katastrofa, asi 15-tý standard pistáciovník, papája XL a juvie XXL (ta jediná ujde) ale novinka nebo ty stromy, co nemám z minulých TS nic. Podle losiksobik a jeho výsledku balíčku z Baha, už nekoupím asi jedinou TS na ostrov :(

Edit: svoje štěstí jsem si vyčerpala: z T-stájí vylezlo prasátko žluté, obyč kraví výrobna a bobr++

16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak si jdu také postěžovat,koupila jsem po 14 sazenic jak na bahamu tak hlavní a jsem velice zklamaná,ani jeden nový stromek a ani baobab a oskeruše z minula,které mě také chybí. Už nekoupím,nebudu někoho dotovat:mad: :cry:

Bagíra77, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmm, tak já nepláču. Z 27 pokusů se Garcinia i Rakytník dostavily - juchů. Taky javor jap. XXL, Kowhai, 2 tamarindy, 2 hvězdný XXL (neměla jsem). Stále ovšem postrádám oskeruši. A baobab a amherstii mám po jednom, tak je taky vyhlížím. Nějaký vyšší XXL na Bahošku by taky se šiknul. Pár dalších přikoupených sazenic je na ploše. Tož uvidím.
    Hodně úspěchů všem pokušitelům štěstěny ;)

18. BlackDragon

BlackDragon Imperátor fóra

poděs158 - zdravím, můžeš mi vysvětlit, o jaké zlodějině to tu mluvíš? Copak balíček oproti minulé akci nějak zdražil? Nebo je uvedena cena 210 Fl., ale ve farmářské obchodě za něj zaplatíš víc? Tak buď tak laskav/a a zkus si nejprve srovnat fakta. Souhlasím, že ikona se slevou není zrovna nejšťastnější nápad a v tuto chvíli netušíme, proč tam vůbec je. Ale v konečném důsledku - kupujete něco jiného nebo za jinou cenu, než minule? Ne. Tak se přestaňme zaobírat nepodstatnou záležitostí jednoho nápisu na obrázku, nemyslím si, že by to mělo nějaký vliv na funkčnost akce.

gemit8 - ahoj, můžeš mi, prosím, zkusit vysvětlit, kdo a jakým způsobem tě okradl? Vypustit ze sebe podobný nesmysl je velmi snadné, že? Ukaž mi, kde je uvedena garance, že dostaneš strom, který ještě nemáš. Pokud vím, tak v ofi je jasně napsáno, že můžeš mimo jiné dostat XL/XXL upgrady. Jediná záruka nových stromů je u balíčků.

papulice - ahoj, rád bych se optal, tobě z nějaké sazeničky vypadl obyčejný strom, tedy takový, který nemá XL nebo XXL upgrade? Nebo to bylo jen takové plácnutí do větru? Díky za odpověď.

P.S. chápu frustraci každého hráče, pokud nemá štěstí na novinky a nedostane to, co mu chybí, ale vybíjet si zlost podobnými prohlášeními a obviňováním je snad pod vaši úroveň, nebo se mýlím?

19. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

:) No to mě škrábni, na Baha mi vyrostl můj první baobab! Hned jsem ho pozuzila a opatřila slušivou ponožkou. Ještě toužím po oskeruši, a taky meruněk mám málo, tak jsem pustila chlup a koupila čtyři sazeničky na hlavní louku a teď kolem nich budu pět hodin obcházet jak mlsný pes. :):)

Naposledy upraveno: 27/6/15
  20. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak u mě se žádná novinka nekonala,koupila jsem na každou farmu po 5+5 kouscích a co stojí za zmínku ,tak první farma 2x slivoň a na Baha 2x amherstie a baobab(neměla jsem),druhá farma - 4x XXL,na Baha amherstie a baobab(neměla jsem)+ 2x XXL a na třetí 2x XXL a na baha 2x XXL.Za baobaby jsem moc ráda,jinak už nekoupím,raději počkám,až budou stromky zase někde v odměnách.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.