Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jaji

jaji Vévoda fóra

tazvenuse-to trochu zaboli

karolinka120484 tohle ocenil(a).
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No jako vzdy jsem dal sanci... bukXL, bukXXL, katalpaXXL, hrusenXXL - vypada to uzasne, ale radeji bych videl ty FL zpet a skusit stesti znova... takova recyklace XXL za sazenice, na vlaky taky nemam kliku...

-Jara05-, evainfo a maja.rada tohle ocenili.
  3. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já nekoupil ani jedni vzhledem k tomu že nemam za co :D Já jsem schopný koupit klidně i 500 sazenic kdybych měl tolik FL navíc většinou v tomhle mam štěstí asi jako v BB ale když neni tak neni na novinky si počkám a snad se dočkám :D :) Všem přeju hodně štěstí a jinak všem gratuluju :)

Oprava: Tak jsem neodolal a koupil na farmu 15 a na baha 41 sazenic :D Zastřelte mě :D

Naposledy upraveno: 11/4/15
  4. Anks24

Anks24 Zelenáč fóra

Tak u mě dost zklamání, 50 sazeniček a z toho samé XL a XXL, jediný co sem dostala na baha je 1x baobab, docela sem naštvaná, zbytečně utracené floreny a stromy co potřebuji prostě nepadnou. Přijde mi, že čím dál jsem v levlech tím je to horší a horší.

5. papulice

papulice Veterán fóra

víme vždy jak to bude a neodoláme,já si koupila po dvou a samozřejmě nic,už toho mám dost,no jen at nás ždímou,proč nee když se dáme....:(

6. silvia4444

silvia4444 Pisálek fóra

tak ja si prečítam recenzie a nekupim ani jednu...do tej novej ulohy by som potreboval aj 10 novych stromov ale tie by mi padli možno keby som kupila aspon 1000 sadenic :)

ananuki a evainfo tohle ocenili.
  7. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Tak jsem nakoupila stromky a zadařilo se: po dvou u nových stromů, a konečně taky slivoň trnitá (ta dokonce 3x), další tamarind a 2x kowhai taky nebyly na škodu.

evainfo, .mama789. a Julinka11 tohle ocenili.
  8. petramik386

petramik386 Zelenáč fóra

Nemůžu tomu uvěřit. Na Baha jsem ze sazeničky dostala Baobab, velká radost a po dalším přihlášení na stejném místě stojí Banánovník XXL. Je to možné? Baobab se prostě ztratil.

evainfo a Julinka11 tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kdo touží po Buddhově ruce má ji mít, pokud se při OaD přihlásí. Ale uznejte, že když vám ze 4 sazeniček vyraší vedle sebě pět rukou, tak je to k vzteku.>:(

10. mousicka

mousicka Guest

11. jozefos1

jozefos1 Pisálek fóra

ja som kupil asi 35 sadeniciek apadli obidve novinky

-Jara05-, evainfo a .mama789. tohle ocenili.
  12. Sheron11

Sheron11 Pilný autor

20 TS a je z toho toto: Kamenná pinie XXL 3x(neskutečná radost :)),Lokvát strom 4x, Kowhai 2x, Mandlovník XXL, Kdoule XXL, Meruňka obecná XL, Bez černý XXL 2x, Buk XL 2x, Broskvoň XL 2x, Ořešák XXL, Meruňka obecná XXL. Ještě 4 TS mám schované na zítra, tak uvidíme :)

evainfo a Julinka11 tohle ocenili.
  13. hanči56

hanči56 Pisálek fóra

Já koupila po čtyřech kusech a jen jsem přidala zásoby do lišty-hv.strom,pistácije xl,liči xxl,phitaja,kam pinie,č.bez 2x,meruňka

evainfo tohle ocenil(a).
  14. merry_bett

merry_bett Pisálek fóra

>:(:cry::mad:Hezký večer, tak po těchto TS jsem opravdu zklamaná, z 50 kousků na Baha jsem neviděla nic jiného než granát a pistácii xl a xxxl, vyjimku udělala jen 3x budhova ruka a 2x tamarind, ale i už jsem několikrát měla,je to k podivení, z tolika kousků vůbec nic, ani jednou na mě novinka nevykokla

F 95, Baha 225

-Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  15. fgs001

fgs001 Pilný autor

Taky bych chtěl, aby mi ze ČTYŘ sazeniček vyrašilo PĚT stromů ;)
    Já v pátek koupil 10/10, sázím je po 3/3, ať si užiju trochu toho napětí - a zatím celkem spokojenost. Hlavně z lokvátu, kamenných pinií už mám sice několik, ale teď poprvé XXL. Na baha velká radost, bo baobab!! A taky pět prstů budhy (hurá, dohromady mám už celé dva). A za necelou hodinu sklidím poslední várku 4/4, snad potěší. A i kdyby ne, i tak jsem spokojen :) Hodně štěstí všem!!

16. -Sheron1-

-Sheron1- Pisálek fóra

27 TS z toho 20 následujících: pomeranč xxl, bez xl, buk xxl, jedle xxl, javor cukr xl, datle xl, kowhai 2x, kamenná pinie xl 2x, lokvat, datle xxl, mandle xl, slivoň 2x, broskvoň xxl, buk xl, javor cukr xxl, meruňka xl a JEŘÁB OSKERUŠE obrovská radost :) 7 sazenic mám schováno na zítra.

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Angelface83

Angelface83 Pisálek fóra

Trochu zklamání ale i tak každý strom je dobrý... slivoň 2x, javor cukrový xxl, buk xxl 3x, hruška xl, datle xl, meruňka xl 3x, meruňka xxl 2x, lokvát 3x, ořech xl, kdoule xxl, katalpa xl, kamenná pinie xl... no a uvidíme co padne z dalších 7 TS.

-Jara05-, evainfo a fgs001 tohle ocenili.
  18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji dobrý večer..."dobrý", jak se to vezme. Pro někoho ano, pro někoho ne. Řekla jsem, že balíčky "na jistotu" nekupuji a nekoupím. Vždycky se mi novinka ale povedla i bez balíčků, tentokrát zatím jen brak.
    Myslím, že novinek je volně jen hodně málo, a bude to zřejmě ještě horší. Můj pocit je ten, že RT "tlačí na pilu" seč může, aby hráče nakonec donutila balíčky kupovat. Už teď to tak vypadá..nekoupíš balíček, novinka nebude.
    No, jedu z florenů , co ještě mám. Zatím farma dnes: 2x meruňka xl, 1x meruňka xxl, 1x bez xl ,
    3x bez xxl , 1x buk xl , 1x buk xxl, pomeranč xl, Kowhai , broskvoň xl ,pinie xl .

Baha dnes : Buddhova ruka, mango xxl , juvie xl , 2x juvie xxl , pistácie xl, pistácie xxl, papája xxl,
    mombín xxl, banán xxl, pitahaia xl, pitahaia xxl, liči xxl .

Ani včera nic nebylo. Jen všechno co mám nesčíslněkrát , vyhozené floreny , ale také jistota, že se v záměrech RT nemýlím,ale přesto balíčky kupovat nebudu. Zřejmě to tentokrát bude poprvé , co novinky nedostanu, ale také se kvůli tomu nezblázním.

19. vereta83

vereta83 Pisálek fóra

vereta83, F88, Baha168
    Tajemné sazeničky a k tomu úkolek.
    Koupit, nekoupit, co z nich bude...
    HERBÁŘ , nová úkolek, taková akcička pro akcičku tajemných nových stromů…tak jak je to sní? Vyplatí se k tomu ty stromy?
    Je přehledná, dobře se počítá, všeho je 600ks, tak jak to vychází?
    Má 7 levelů, ale počítat budu jen 5, bo strom BEOBAB, nebo MALVICE OSKERUŠE, nemám a teď zjistím jestli chci… Pokud bych koupila „akčně“ 30 ks s jistotou jednoho kusu u obou, kdyby náhodou ostatních 30ks zázraků tajemných víc než jen XXL kdoule apod. tak líp, ale na 1ks stromu obou vyjde mě to na min. 139,60 Kč (300Fl za 109,-Kč s bonusem 10% tedy 330Fl a 1 Fl tedy vyjde na 0,33Kč)… a můžu po 4plodech, nebo 6ti když přihnojím, pěstovat ta množství (jestli je běžně růst 20hod bez přihnojování na růst) , tak 600ks když budu vzorně na minutu sklízet, mám jen 125 dnů co dělat. No jo, ale co to bude krmit ty stromy s názvy těžkými, že by nějaké „Nebeské koně“ třeba? Uvidíme.
    Tak čísla k úkolu, jen level 1-5:
    Odměna z úkolu za vše:
    195.300 Kr, 353.000 BZ, 71.200 BBZ, 15 obyč beden nářadí (cca 90 prken apod celkem) .
    Můj trh kdybych prodala na Kr a pěstovala běžně na BZ a BBZ bez XL a XXL a bonusů:
    15.897.600 Kr, 152.500 BZ, 114.750 BZ, nářadí na to množství sadeb vyskáče cca 120 obyč beden.
    Kolik teda získám úkolem:
    -15.702.300 Kr
    200.500 BZ
    -43.550 BBZ
    -105 beden nářadí
    +2 nálepky, krásné jistě.
    Parametrově tedy získám + v BZ, a nálepkách, jinak mínusy jak spočítány rozdíly…
    Tak co ty nové stromy? Přidám si k mínusům ještě – 139,60 Kč, -125 dnů. Rozhoduji se…
    Já nevím. To jako fakt? Úkol pro nás? nebo pro GMBH?
    Aritmeticky se dá ještě spočítat (s chybou v BZ a BBZ a KR cca 7% kvůli neznámým – ty nové stromy a kolik by jich bylo na 30ks) odhadem výhodnost, poměr dala / dostala a vychází mi to ze strany mě, jako hráčky vůči úkolu:
    -100% v penězích Kč při nákupu (bo to nic nevydělá), ale to neva hra je hra a hrála bych.
    -98,7% v Kr, (se ztrátou 15.702.300 Kr) oproti trhu, jejda, že by chyba?
    +66% na BZ ( s výdělkem 158.976 BZ), ano to by šlo…
    -38% na BBZ (se ztrátou 43.550 BBZ), aha, tak tak.
    Tak nevím, kolik ještě vydržím, ale tento úkol ne. Ale jak se ho zbavit jako zbytečného nesmyslu. Nemáte někdo nějaký kód, kterým se mažou přebytečnosti k ničemu? Osli a draci, Složitá situace se chovají podobně.
    A už asi nevydržím, je to čím dál horší…doklepu kombajn co jsem koupila a až se bude směňovat, nabízím vše….
    Tvůrcům díky, trávím 3x víc času za 7x míň k něčemu. A slovo se dvěma písmeny a 4mi tečkami už znamená – skoro vyloučení….Přesvědčili mě, To už není hra.

20. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Párkrát už jsem žádné TS nekupovala,tak jsem při mém štěstí u první várky,koupila ještě jednou

Z 33 TS Baha (některé z úkolu Družstva)

Baobab 2x (celkem 3) obrovská radóst
    Strom hroznů moře xxl (neuvěřitelnýýýý )
    Budhova ruka 2x (celkem 6 z téhle akce)
    Hvězdný xxl (celkem 5)
    Kumquat xxl (mám,ale potěšil,těch není nikdy dost)
    Juvie xxl (celkem již 2 )
    (Mango xxl,Avokádo xxl,Pistácie xxl 3x,Banánovník xxl 2x,Kakaovník xxl,Granátovník xxl+ 15 stromků základ nebo xl)

Chybělo mě dost stromků,tak jsem krapet víc nakoupila...za cca 240,-kč,ale získala jsem vše + i něco na víc.jsem absolutně spokojenáááá xDxDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.