Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jasne, nikdo pavuciny nechce a nenabizi - nebo chybka...

O+D jako vzdy nulovy uspech s nabidkama a nic v poptavkach (to co chci je na obou stranach) ale hodny clovek mi ted udelal radost a o jednu starost se stromem mam mene :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zkoušela jsem u sebe, ale žádná nabídka ani požadavek v lodi není - tož mi taky vyhledavač nic nenašel.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  3. Skali

matlafous123 - tak teď jsem to zkoušela na druhé farmě a máš asi pravdu. Pavučinu tam mám v pohledávkách, ale vyhledávač mi nic nenajde. Nahlásím to hore ;)

matlafous123 tohle ocenil(a).
  4. lumat85

lumat85 Analytik fóra

V mé vzducholodi asi někdo likviduje farmu..:eek: jinak si to nedovedu vysvětlit, to už není ani záměna stran

3 x lanýžová farma žlutá za jednu jabloň
    2 x lanýžová farma za jednu jabloň
    1 x výrobna angorské vlny žlutá za jednu jabloň
    1 x výrobna mléka žlutá za jednu jabloň

Bude aspoň co narvat do vlaku...jdu dokoupit jabloně. Hele, škoda, že se nedá v lodi filtrovat podle nicku :p ;);)

tydýtková, matlafous123 a Skali tohle ocenili.
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Proboha zpoplatněte nabídky, alespoň na milion + licenci, protože tohle fakt není normální. Za 1 stromek 8 jiných.
    Ne vážně, tuhle akci už budu úplně ignorovat, dokud se nezmění podmínky výměn.

alloha8 tohle ocenil(a).
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pak že nejdou sehnat JC !! [​IMG] :eek:

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak tomu říkám kauf:(no nekup to.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Aktualizován seznam co lze darovat pro CZ lokaci: zde a pro SK lokaci: zde

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Supr kseft! xD Ja ted mela v nabidce JC za skvrnitou vrbu, kterou jsem nemela, takze jsem za ni nabidla jidasuv strom (probehla fofr vymena za 5 min.... behem kterych jsem se teda radne opotila) a pak jsem sosla JC za vrbu, takze v konecnem vysledku me to stalo 1 jidasuv strom 8)

10. mituli

mituli Polobůh fóra

Musím velmi poděkovat .SilverAngel.,poslal(a)stromeček a nic za to.Paradoxs je,že jsme se nikde jinde nepotkali a jen tak mi udělal(a)velkou radost:inlove::inlove::inlove::inlove:

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Uz to tu dlouho nebylo a opakovani je matkou moudrosti! Takze: Varuji timto opetovne vsechny, kdo nechteji mit problemy pri OaD, pred hracem s nickem Frantanec!
    Bez predchozi domluvy mi dnes (a neni to poprve) poslal dekoraci Idol, za kterou nasledne pozadoval neonovy vybeh pro medveda, kocku, opici. Pote, co jsem mu dekoraci zaslala zpet a ve 22:19 mu odpovedela, ze zasilam zpet, protoze za neonove staje dekoraci nevymenim jsem ve 22:52 dostala zpravu, ze nemam ani slusnost odpovedet, ve 23:00 zpravu "reaguj" a nekolik desitek dalsich uz jsem si usetrila a hrace zablokovala.

EDIT: Frantanec: Upozornuji te, ze jestli to udelas jeste jednou, nevratim ti nic a muzes si jit stezovat na lamparnu!

Naposledy upraveno: 15/11/18
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Njn, každá obec měla vždycky svého blázna... ale ten neškodil jako Frantanec...

U příspěvku od kaolína, kde se měnil stěhovavý citron za třicet papouščích stromů, mi vylítl tlak snad na 210 xD, a tohle jsem už téměř nerozdýchala xD

13. Skali

I Xaverov by mohl závidět xD Třeba chce dotyčný vyrobit megaomeletu ;)

U nás je nějaká zvýšená poptávka také po tuleních
    tuleni.png :eek:

14. Y_n_O

Tohle taky není marný... popřemýšlejte, farmáři a farmářky na trhu AD xD

15. ašada01

ašada01 Titán fóra

Jo, jo, je to tam i opačně, za 1 citróna 5 křeččích pastí.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  16. Skali

Popřemýšlím xD

Tohle bude asi něco pro sběratele
    balón.png

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Skali to máš ako zadarmo,len nepremýšľaj lebo ti ten balón niekto vyfúkne a nebudeš mať nič:D:D:D.

18. Skali

-Kuteno- leda, že by se z toho sypaly pajdátka při akcích ;)

DANKA722 tohle ocenil(a).
  19. Y_n_O

tronaldo55: Mám ráda humor, ale u tebe nevím, kam příspěvky zařadit... ani ten u nás "šibeniční" na zařazení nestačí...

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak z jiného ranku, při sklizni papouščích stromu to při dvacítce dělá nezanedbatelných 28O pírek denně a s tím co už mám, jsem se dopočítala k zajímavých hodnotám. Trochu byl ten šejdíř s pastičkama na mé straně a tak jsem jednu poslala do světa:)