Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mamba54 - někdy to chvíli trvá, než předmět z výměny dorazí. Dej tomu trochu času. Koukni třeba za čvrt hodinky....
    Kdyby se náhodou nic delší dobu nedělo, kontaktuj herní podporu
    Ve správě nabídek v "odesláno" máš, že výměna proběhla ?

mamba54 tohle ocenil(a).
  2. mamba54

mamba54 Stará škola

Díky za odpověď, ve správě nabídek právě že nemám, ale určitě vím, že jsem měla dvě výměny a zůstala jedna a druhá se někam poděla:oops:,
    edit: tak už se mi to ve správě nabídek objevilo, takže asi dojde i vyměněná stáj, asi to chtělo opravdu nějakou dobu počkat, ještě jednou díky a mezi námi už jsem se obávala, že jsem sklerotik;):p
    edit2.: hurá, už mám i stáj doma

Naposledy upraveno: 10/2/18
    Y_n_O a Skali tohle ocenili.
  3. sora270

sora270 Rádoby autor

Proc nejde darovat strom Langsat ?? Kdyz v seznamu darovani povolen Je ??

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

sora270 V nabidkach ho normalne vidim... nezkousis menit jeho upgrade?

milostivas tohle ocenil(a).
  5. Skali

Ahoj - a má ho ten, komu ho chceš darovat odemčený v opičím chrámu ?
    Edit: Pokud nemá, nemůžeš mu ho darovat ;)

Naposledy upraveno: 10/2/18
    milostivas a Y_n_O tohle ocenili.
  6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jen bych chtěla ještě k tomu pravidlu 4 měsíců - dle RT existují tzv. speciální výrobny (stáje, stromy) a ty měnit nejde - jedná se právě o např. svíčkovou dílnu, perový ateliér

7. Skali

pepino1972 - dekorace které sháníš je možno zakoupit v Ramaobchodě za farmářské mince (a mezi námi - tyto dekorky měnit ani darovat nejdou :))

Jinak nabídky a poptávky směřovat jen do vlákna Zasílání a výměna dárků

Naposledy upraveno: 11/2/18
  8. sora270

sora270 Rádoby autor

Jezis diky , to jsem si neuvedomila. A dekuji vsem za odpovedi.

milostivas a Skali tohle ocenili.
  9. immortal67

immortal67 Expert fóra

Sháním nějaké cukrové stromy má někdo nějakou zajímavou nabídku??A ještě nemohu darovat plumérii,přitom s ní jde obchodovat.Mě se ale neukáže pokud jí chci darovat,jako bych jí neměl přitom jich mám v liště 45 kusů.

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Immortal67,

nejde ti plumérie nebo plumérie xxl? Pokud xxl zkus aspoň jednu z nich postavit na volnou plochu, možná to je nerozložený základní strom a upgrade a proto je nelze posílat.

11. Skali

immortal67 - jen bych ještě doplnila - dotyčný, kterého chceš obdarovat ji musí mít aktivovanou v opičím chrámu, bo jinak mu ji prostě nepošleš :)

12. immortal67

immortal67 Expert fóra

A v tom asi bude potíž,jelikož jiným poslat šla.

13. herda21

herda21 Expert fóra

Výměně už pomalu dotikává konec, ale zkusím se zeptat, zda někdo neprodá, či nevymění voskovník nebo tis. (přiznávám, že nevím, zda obchodování s nimi je povoleno, nestíhám pročítat informace a sdělení...) Gratuluji těm, kterým se podařilo získat potřebné a zase tedy příště :) Přeji bezva farmaření bez stresů a brblání. Hra má přece být zábavou :)
    Ještě moc děkuji sousedce marketce47 za nezištnou pomoc při získání některých chybějících položek.:)
    Přidávám také poděkování milé farmářce mirbel46, která mi před chvílí, rovněž nezištně, stejně jako marketka47, jen tak pro radost oba chybějící stromy poslala dárkem.:) Mám bezva sousedy a ještě jsem tady poznala několik dalších prima lidiček.... :)

14. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Nějak nerozumím těmto požadavkům. Papoušky, Slony i Liči lze zakoupit v obchodě za relativně nízké ceny (Liči je kapánek dražšší ale i tak ....) pokud je máš aktivované za ZB v chrámu.
    Pokud je aktivované nemáš, na plochu je stejně neumístíš.
    U Kakaovníku to chápu, je to sazeničkový stromek ale ty ostatní věci jsou jen plýtváním licencí na darování.

o_O

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Norquis: tady evidentně někdo nechce platit a somruje... xD zbytečně jsi plýtval časem 8)

16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Dakujem za O&D..v lodi som vybrala velmi vela dobrych a potrebnych veci...nemenila som s nikym nic...jedine len s jednou susedockou sme si nieco poslali..a ja som spokojna....snad sa vam darilo..xDxD

17. OlisXIII.

OlisXIII. Zelenáč fóra

Předměty z nabídky, které se nepodařilo vyměnit, nenávratně zmizí?
    Vyměnil jsem za strom dekoraci Kocour Ball a snažil se ji vyměnit dál. V inventáři mám teď jen jednu, místo 2 a za nic jsem tu druhou nevyměnil.

18. Skali

OlisXIII. - ahoj, předměty, které zůstaly ve "vzducholodi", se vždy zhruba do 24 hod vracely. Takže vydrž ;)
    Pěkný den

19. OlisXIII.

OlisXIII. Zelenáč fóra

Díky, za odpověď. Už se vrátily.

Skali tohle ocenil(a).
  20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

:D Ještě jednou děkuji všem, co se mnou jeli Santalovníky - splněno o_O8)

milostivas, kiki2305 a spuntka tohle ocenili.