Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

dasa1143 ja videl lepšiu ponuku dá 1 Noky Citróna za 70 stromčekov papagájových pierok.Ja nič nemením čo nemám to su žirafy a tie meniť ešte nejdu.

GordonSargent, babina51 a matlafous123 tohle ocenili.
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-Kuteno- Tu samou nabidku mam v lodi taky ;)
    Ale odolal by jste nekdo tomuto? xD V rychlosti jsem probehla... je to bida, dal uz jde toto OaD mimo me - neni cas.

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

matlafous123 však máme jeden trh a asi aj loď.Ja tam dám okrasný stromček II a budem pýtať zaň NC nevymeníš?To je dobrá ponuka taký už nezoženiešxDxDxD.Také ponuky sa neodmietajú a bude prvá a poslednáxD.

Naposledy upraveno: 11/11/17
  4. matlafous123

-Kuteno- Aha, tak to jsem netusila, ze jsme na stejnem trhu ;) Jj, ponuka naozaj perfektna...jen ti nevim, jestli ho radsi nevymenim za ten solo vybeh (od vcerejska se drbu na hlave a doufam, ze mi ta nabidka neutece, nez se rozhoupu) xDxDxD

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

metlafous123 však som ťa videl na trhu AN keď si predávala bobky.Možno sa tam stretneme.A pribalím ti k tomu stomčeku aj sólo výbeh to bude grátisxDxD.

6. farmář-Šimon

farmář-Šimon Pilný autor

Tak jsem po dlouhé době provedla inventuru a zjistila, že mi chybí šest stromů - ani jeden se neobchoduje. Tak nic snad někdy příště. Ať se vám podaří získat vše, co chcete :)

babina51 tohle ocenil(a).
  7. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Zdravím farmáři, prosím o radu, chci vyměnit Kerberose za Sekvoj a píše mi to, že nemám požadované zboží, ale já Kerbera mám. Co dělám špatně. Díky.

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

veselá farmářka : Kerberové jsou 2 různí, bohužel. Asi zrovna je potřeba ten druhý. Už se to tady řešilo několikrát že je v tom zmatek.

babina51 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Díky, je to ten do řádku na stonku kterého mám, o jiném nevím.

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Oni jsou 2.
    Jeden je u Jacka v děsicvém obchodě a druhý je na kole štěstí.

modro.ocko22, babina51 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  11. matlafous123

veselafarmarka Mysticky kerberos do radku menit nejde a pravdepodobne nikdy nepujde - nezbyva ti, nez ho vytocit na kole stesti.

GordonSargent, babina51 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG] Vzít či nevzít?!? :eek:

13. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,prosím neví někdo proč mi nejde posílat jinan dvoulaločný,ten je přeci dost starý aby šel posílat ne?:sleepy:

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj *Kuliočko*,
    s jinanem nejde obchodovat kvůli upgradu (ten byl zaveden do hry 27.7 - ve stájbole). Jinan ( základ) se teď tváří jako novinka.

15. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

sopti aha tak děkuji moc za vysvětlení.:)

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

17. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem se pobavila někdo nabízí zlatý listnáč a chce za to rovnou 3x santalovník, nebo za jabloň stromy z tajemniček ... opravdu některé výměny jsou síla nemluvě žluté a chce červené vylepšení hmmm no jo se fakt bavím :D:D:DJanča

18. lase2

lase2 Magnát fóra

Janka79 : ne všechno budou asi nabídky hráčů co nemají soudnost. Já už aktuálně například nemám darovací licence, takže pokud mám s někým shodný trh a chci ho něčím podarovat, vyzvu ho ať nabídne jabloň a že to s ním "směním" za stáj/strom který ten dotyčný potřebuje a já mu ho chci prostě jen darovat ;)
    Tím on nepřijde o nic významného, stojí ho to veteš nebo max pár krejcarů za nákup například té obyč jabloně, a ode mne za to má to co potřeboval.

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG]To se fakt nedá odolat!!:eek:xD

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

xD:cry::wuerg: