Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

:cry:Potřebovala bych půjčit pár stromů-třeba modřín- čestně bych je vrátila a dala i něco do zástavy,xDxD
    fakt čtu ale tahle zpráva mi nepřišla

Naposledy upraveno: 22/10/17
    burds a Y_n_O tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa, ty nečteš xD však jsem ti napsala, že ti k tomu XL příště pošlu základ (teda bys ho nepotřebovala, kdybys XL nezbourala :oops:), teď to fakt přes síť neprotlačím... xD

EDIT: to bylo na fóru, Tajemné sazeničky, ne v poště...

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Pro moderátory :

Svou nabídku na obchod / výměnu jsem už smazal.
    Omlouvám se. Nedošlo mi že jsou to nové věci které ještě nejdou měnit.
    Pardon a příště to budu více kontrolovat.

burds tohle ocenil(a).
  4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já čučel jak puk a 5x jsem prolezl lištu než mi to došlo. Ozval se totiž člověk co měl zájem.
    Mě to vůbec nedošlo. No tak příště.

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hele, lidi... me se ten napad s pujcovanim fakt libi!
    Bezejmenný Diky za nabidku, jsi fajn :)
    Ruzove vyrobny teda nemam, ale kdyby chtel nekdo pujcit cervene (krom plavek a hulek uz mam vsechny) nebo ruzove/neonove chlivky, trezory a podobne hovadinky, tak je davam k dispozici ;)

Lyzarka a babako tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Založíme nové vlákno, Zastavárna, čili frc... 8) Kdo za půjčení něco dá, je to fajn, když ne, bude alespoň v evidenci :D

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Y_n_O : to by asi mohlo fungovat.
    Je otázkou kolik slušných lidí by se zapojilo.
    Slušnými lidmi myslím ty kterým by se něco poslalo a oni by to zase potom poslaly zpět. Je těžké důvěřovat někomu kdo není aktivní na fóru a není příliš známý ani mezi hráči celkově.

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Y_n_O Jj, presne to me ted napadlo... ujmes se toho, mistrova? ;)

Bezejmenný Kdo neni aktivni na foru mel by mit reference od nekoho aktivniho, kdo se za nej zaruci.

10. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky bych klidně půjčila,ale....jen těm které tu znám.Mám zámek na výrobu pinky.Třeba..

Apachie1, herda21 a matlafous123 tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Hraběnko, tak jsem se pokusila... tady A nebijte mne, já to opravím :)

matlafous123 a jana563 tohle ocenili.
  12. libakos

libakos Titán fóra

Hlásím se ,půjčila bychxDZatím obdarovávám tím co jde posílat ,novinky které by příště šly posílat bych zapůjčilaxD

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

To nejde posílat ne ?

14. doben

doben Ikona fóra

Děsivka mě nikdy moc nebyla, tudíž jsem měl jen jednu bažinu pro slizké příšery a pár kusů stromků. Takže jsem se rozhodl, že si při tomto OaD seženu vše potřebné, ať rychleji splním ty nové úkoly. Samozřejmě ještě stále sháním dekorky ke strašidelnému domu, ale to bude trvat déle. S výsledkem jsem zatím celkem spokojen.

15. Alena

Alena Rádoby autor

Mně se ten nápad též líbí, taky se hlásím . nick : return

16. jana563

jana563 Dozorce fóra

Bezejmenný.Myslím že jde.Tedy aspoň jsem tomu tak rozumněla na první straně.

Domácí mazlíčkové mohou být obchodovatelní jen se systémem, s výjimkou Rainbow Dash vejce, Zámek z oblaků, protože to patří ke značce My Little pony

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj jana563,
    tato kolekce, stejně jako květinová, strašáková atd. jsou neobchodovatelné. Proto si myslím, že to bylo myšleno, že jako poděkování se pošle přímo pinkie pie koláč

18. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak nevím.....ale na první straně tohoto vlákna je psáno že Zámek z oblaků jde.

Tak jsem to zkusila a opravdu nejde.Mělo by se to opravit.

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Jana563,

no já tam vidím, že jsou obchodovatelní se systémem, což znamená že je můžeš za krejcary odprodat zpět systému, ne že je můžeš poslat jinému hráči a u těch z kolekce My Little pony nejde ani to.

DANKA722 a GordonSargent tohle ocenili.
  20. jana563

jana563 Dozorce fóra

No už to nebudem dál patlat.Holt jsem tomu rozumněla jinak.Ale děkuji za vysvětlení.;)

babina51 tohle ocenil(a).