Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak zase OD za námi ,je mi líto měla jsem na to méně času, ale snad příště. Chtěla bych ze srdce poděkovat mým sousedkám za dárky a velikou snahu mi pomoci něco sehnat. Takže tím to moc a moc děkuji Mahira72, michnaj a hlavně anvan, která mi udělala velikánskou radost. Samozřejmě dík patří i všem ostatní farmářům a farmářkám. Všem moc děkuji

Naposledy upraveno: 29/7/15
  2. Margziam

Margziam Stará škola

já jsem v balonu zvládla získat jen vánoční stromeček, co dává baňky (neměla jsem). Sice jsem tam viděla nabídky Rybářské zábavy, ale neměla jsem to, co chtěli.. A když jsem tam dala sama nabídky na výměnu (a to jsem tam dávala cenné stromy za ty dekorky), tak když jsem se dnes dívala na "moje nabídky", nebylo tam nic. A přitom ty dekorky jsem taky nedostala. A jak je to s těmi stromy, co jsem tam dávala, ani nevím, protože jsem si nezapsala, kolik jsem jich měla předtím, a zapomínám, a usínám..
    Tak nevím, co jsem udělala špatně.. :(

Ty tajemky jsem už dala na plochu, nevydržela jsem čekat na konec akce.. a po odtajnění 9 z 10 tam bylo:
    ježek, čáp (potěšil), 2 žáby (potěšily), 1 zlatý bobr++ (moc mě potěšil), mýval, myši, žlutý krůtník, kivi (potěšil, ale musel do lišty, bo nemá co žrát).
    Dala jsem tam ještě tu poslední tajemku, tak uvidím, co z ní bude.. po několika hodinách.. nevím kolika.. kdy usnu a kdy se vzbudím a sklidím..

Těch myší a krtků už mám taky nějak moc.. Už mi to připadá jako v reálu - na rozhrabávání zahrady a polí.. :(
    Koček celkem taky mám víc (a mlíka pro ně málo, taky by mohly žrát něco jiného.. třeba ty myši??)

Naposledy upraveno: 29/7/15
    anickamalirka, skoruppi72 a evainfo tohle ocenili.
  3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Povedlo se mi v lodi vyměnit za Růž.kurník / Kanón lásky,moc jsem ho chtěla a těším se až jej odkliknu,krom toho,že dává 500 BZ/12h.

Z mých 5-ti nábídek do lodi,se odkoupila jedna a přišla jsem na to úplně náhodou,při hledání dekorek jsem narazila na jednu zvláštní,kterou jsem neměla: Láska pod větvičkou jmelí,za Kachník IV.,což považuju za úspěch.Takže aspoń něco,radóst mám velikou,nejde všechno hned.Ikdyž výměnu výrobny : Pštrosí farma/ Barvírnu už zkouším min 3-tí akci po sobě a nic.

evainfo tohle ocenil(a).
  4. sumec2

sumec2 Pisálek fóra

jak je možné udělal jsem celou hru a nedostal jsem pouštění draka na stonek

5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj sumec2,
    překontroluj si, jestli máš opravdu vše splněno, popřemýšlej, jestli jsi ji omylem nedal na plochu, nebo neposlal ve vzducholodi. Dále si skus zrestartovat hru. Poslední možnost je napsat na herní podporu, kde vypíšeš problém v minimálně 140 znacích.
    Jak kontaktovat herní podporu

6. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Strašně bych se chtěla omluvit všem co mě včéra večer psali o rybářské dekorky do stonku,ale spadnul nám celej net a na farmu jsem se dostala až ted.

evainfo, hviezdička a švestinka tohle ocenili.
  7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

V podstatě jsem se na celou akci vyiignoroval. Rozdal tři nadbytečné dekorace z Rybí akce a tím to pro mě haslo. Jen mě docela
    štve, že když někomu něco dám, tak není schopnej ani poděkovat. A štve mě to o to více, že se známe osobně, viď tenisto99-.-

8. Nunca1960

Nunca1960 Rádoby autor

Chtěla bych moc a moc poděkovat mým úžasným sousedkám sweetyKatie a janesy za dárky,díky kočky jste prostě nejlepší.nunca60

evainfo, michalka59 a švestinka tohle ocenili.
  9. nezmarka.cz

Ahoj mortysa,
    stáje ze vzducholodi se vrací většinou za 24 hodin od ukončení akce.

10. mortysa

mortysa Zelenáč fóra

Děkuji , uffff snad dorazí...

evainfo tohle ocenil(a).
  11. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj dora135,

obávám se že se dost pleteš. To datum neodpovídá registraci do hry, ale je to datum spuštění tohoto nového fóra. S datem počátku hraní hry nemá nic společného.

evainfo, skalara.v a modro.ocko22 tohle ocenili.
  13. Taisha5

Taisha5 Zelenáč fóra

Dobry den, ještě se mi nevrátili nabízené stáje, které jsem nezaměníla. Vrátí se pak samy, nebo...je někde chyba?

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Taisha5,
    věci ze vzducholodi se ti vrátí do 24 hodin. Zkus vydržet.
    Přeji pěknou hru

evainfo tohle ocenil(a).
  15. flexka

flexka Hrabě fóra

Wow, to teda gratuluju anickamalirka a evainfo. Já se o růžovku snažila ve vlákně tak, že jsem nabízela 30 xxl stromů na bahama, nebo ptakopyska spolu s amherstií a červenýma chlívkama a xxl stromkama na baha a nikdo nenapsal, že by takovou výměnu chtěl udělat. Takže cizinci ve vzducholodi, doufám, že to do příště nezapomenu a hned na začátku tam narvu želvy! Ale růžovku jsem vyměnila s moc hodnou bludičkou49 za nejlepší kamarády a ještě se bránila, když jsem k tomu chtěla přihazovat, aby netratila.

evainfo a sopti tohle ocenili.
  16. dora135

dora135 Zelenáč fóra

už jsem to taky zjistila právě v 20:59
    hod.

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Půjdou měnit Neonové chlívky?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  18. nezmarka.cz

Ahoj kaolín11,
    ano, neonové chlívky jdou měnit, seznamy právě prochází aktualizací.

19. Crower

Crower Vážený autor

Škoda že pouze den a půl...

maribeja tohle ocenil(a).
  20. house

house Rádoby autor

Ty nevděčníku, byly doby, kdy to bylo jednou za rok a půl....xD