Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

krákorko - tady spíš byl někdo dlouho na sluníčku xD

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 o_O Fakt ho mas? :D Obr gratulace - to se snad musel stat vazne zazrak! U me v lodi uz neni ani ten jediny za adventni stromek 2011 nebo co to bylo za dekorku, o ktere snad nikdo nevi, k cemu je ;) Tak at radek po trech letech konecne slouzi! :)
    Me diky uz je sice v prislusne sekci, ale nikdy jich neni dost, takze ja timto moc dekuji vsem za bezproblemovou vymenu a jmenovite pak sousedum: michalka59, anvan, immortal67 a sona1234 za uzasne darky a take nesousedce skalara.v :)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Chci darovat mledovou jedli a mango - vůbec to nejde a já teď vypadám jak trotl. protože už jse poslala holuby e slibem. Co s tím?!!!

eli2006 a milostivas tohle ocenili.
  4. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj -pechfogl-,
    napadá mě, jestli máš ty správné lístky, píšeš správně nick? Některé nesrovnalost dokáže zjistit pouze podpora.

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

SOS - čokoládové hrozno na Slovensku je prosím u nás (nebo v tropech) který strom?
    Neporadil ani strejda Gůgl.
    :DxD

Edit
    nezmarka.cz - šmankote, kdo by to byl řekl. A je to vůbec jedlé?
    Ďakujem velmi.
    xD
    Nikde jsem nezjistil, kde se dal získat ten Adventní strom 2011.
    Co když ho mám někde zašitý a ani o tom nevím?
    To musí být děsně tajné, když mi to nechce nikdo prozradit, kde a odkud se vzal.
    :DxDxD

Naposledy upraveno: 15/5/17
    eli2006, skalara.v a milostivas tohle ocenili.
  6. nezmarka.cz

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

matlafous123: mám ho snad bude ještě dlouho sloužit :D farmáře vydrápla hodná známá z "lodi" za JC, poslal jsem jí ho zpět (tedy JC) přece nebude škodná ,-) ale byla to bojovka každé OD
    U mě je v nabídce pořád za dekorku Adventní strom 2011, pokud ji někdo máte a farmáře sháníte, můžu sloužit ,-)

8. matlafous123

Pitrýsek47 Po tolika letech uz se nad tebou stesti muselo ustrnout ;) U nas za nej taky nekdo nabizi od zacatku JC, ale marne...

9. libakos

libakos Titán fóra

Já nevím ,mám 3JC a úplně mi stačí,někdo to asi sbírá už jsem vlastně u někoho viděla plnou louku JC no a co asi musí mít všeho dostatek.........Já mám zase asi 1000 stromů, asi začnu kácetxD

milostivas, karbar a eli2006 tohle ocenili.
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ďakujem GordonSargent za macíkov čistotných aj susedom čo so mňou urobili výmenu.

milostivas, GordonSargent a eli2006 tohle ocenili.
  11. doben

doben Ikona fóra

Já mám momentálně 56 JC. Vzhledem k tomu, že nemám kaštanový řádek a strom na SH jen 1, tak je to moje jediná šance, jak získat větší množství vypadávátek. A využívám je narozdíl od stromů a zvířat mnohem častěji.

12. matlafous123

Uz jsem ji dohledala ;) Adventni strom 2011 je z akce Schlitten Kitten z 19.12.2011 (nazev pro CZ lokaci neznam - u nas na foru nelze dohledat), ale radek k ni neni, takze bud rozmarilost systemu nebo sberatelska vasen nektereho z hracu :p

13. Juditt.S

Juditt.S Pisálek fóra

Ahoj, nějak nemůžu najít stromy, které jsem nabízela v obchodování ? Máte někdo stejný problém ?

14. nezmarka.cz

Ahoj Juditt.S,
    pokud myslíš nevyměněné nabídky, tak ty by se ti měly vrátit do 24 hodin od ukončení akce.

15. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

Až na opakující se "chytráky" kteří chtějí půl farmy za dílek plotu, je tato akce fajn. Prohledával jsem sice bez konkrétního cíle ale nakonec jsem přece jen našel pár zajímavých kousků. Stálo mě to pár chlívků které se stejně válí v liště a když to někomu udělá radost a chce je, tak bych byl špatný spekulant kdybych toho nevyužil.

Jen ty prodejní licence (myslím ty kterými se prodává systému) by mohly být za krejcary a ne za floreny. Dokázal bych si představit že takových 200 bych využil.
    Třeba vajčkových výroben mám 16, stejně jako například žlutých kurníků.

milostivas, kiki2305 a tydýtková tohle ocenili.
  16. karbar

karbar Veterán fóra

Tak já tentokráte akci nějak nezvládala.
    Když jsem byla doma a nechodila do práce, tak jsem si jí užívala a v klidu listovala a hledala co potřebuji.
    Teď to byl takový fofr že jsem udělala snad jen dvě výměny.

milostivas tohle ocenil(a).
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ensyr - žluté vajcovýrobny nacpeš do vláčku (možná již brzy) :D

Ke konci se mi povedlo ještě ulovit pár věcí. Šla jsem hlavně po citronech a po dekorkách na posílení přísunu BéZetek. A nějaký ten neonový kurníček jsem z lodi vyšmoulila. Za mě dobrý. A super je vyhledávací okýnko. Bez něj bych s tím asi sekla -.-
    Něco se povedlo za hubičku - škoda nabídky nevyužít, že :p
    [​IMG] Ten kumquat XL jsem musela utíkat rychle koupit xD
    Nejlepším platidlem byli toto O/D berušky, dráčci, diospyros a fotbalové dekorky (a asi JC - nevím, ty nedám ani za zlatý prase xD).

Na ml. farmě se mi podařilo sehnat chybějící dekorku Zakopaný poklad (z akce Hon na vajíčka), kterou jsem si já trubka zapomněla vyzvednout, bo za ní nechtěli žádné položky protihodnotou - nepomohla ani herní podpora. Takže až teď po roce mám funkční řádek :D

18. Juditt.S

Juditt.S Pisálek fóra

Díky za info, docela by mě mrzelo, kdybych o to přišla :)

milostivas tohle ocenil(a).
  19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím farmáři,
    seznamy pro prodej, výměnu a darování zatím nejsou aktualizovány - pracujeme na tom. Dodáme v co nejkratší době.

skalara.v tohle ocenil(a).
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Určitě jsem zase mnohé naslibovala a hrdě zapomněla. Ozvěte se mi, prosím!

jana563 tohle ocenil(a).