Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Discussion in 'Diskuse o hře' started by pajda361, Jul 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. blondmary

blondmary Magnát fóra

Vymenený strom góji xxl za svišťa, ktorého som doteraz nemala. Ale rada by som konečne vymenila ten zástup strašiakov, ktorých mám za jedného jediného po ktorom túžim. Žiaľ moje prosby ostanú nevypočuté.

Last edited: Mar 29, 2016
  2. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Pitrýsek47- já je mám, ale nedám za nějakýho JC;)

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

petaM2001 likes this.
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Danielaa25:Tak to koukám, pěkné ,-) máš pravdu, za JC deset kousků nestojí

5. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

Nějak nechápu smysl této akce. .....protože po poslední smršti, 5 stejných stromů jsem myslela, že bych je za něco vyměnila...a není jaksi za co....to co nemám....je ve hře sice od září....,ale asi je to nějaká stará "novinka" podle RT....

Mají to opravdu zajímavé, nic se nevyklube z tajemnic, ale zároveň to nejde získat výměnou....

za mě úplně zbytečná dokud se neuvolní něco co jde posílat- načítací kytka a nějaký ten strašák.....co už ani nejde vytočit......

6. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Hlavně si myslím, že je chybou darovací licence kupovat za floreny..
    Člověk má plnou lištu všeho, co by třeba začátečník uvítal a hráč, který by to klidně poslal si musí koupit za floreny licence.
    Ano, pro blízké a známé by to nebyl problém pro nikoho, ale třeba tu jedna hráčka chtěla obyč stromy kterých má člověk desítky a nepošle je jen proto, že by ho to stálo 40 licencí.... maras !! :sleepy:

Kiki2305 jo dobrá finta, pokud posíláš od jedno stromu více kusů (to je na 1 licenci)... jinak jsou to pro ní licence na výměnu a pochybuji, že zrovna začátečníci jich mají dost... sám mám 3.

Last edited: Mar 30, 2016
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Na to je jednoduchá finta, ať si sousedka zadá výměnu toho, co bys jí rád poslal za třeba jabloň, nebo něco podobně užitečného. Podle mne to jsou všechny ty nabídky výměn, nad kterými zůstává rozum stát. Jsou určené pro jednu konkrétní výměnu, podle toho, jak se hráči domluvili.

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kiki2305: Ahoj má to malou chybku... co když nejsou stejný trh? ,-) Takže finta je sice jednoduchá, ale proveditelná jen na stejném trhu.

9. .Šňuky.

.Šňuky. Pisálek fóra

pajda361 Vo výmene darčekov sú ponuky na strane 9 Evina270 ale aj iní ponúkajú na výmenu Labute , ja nemôžem darovať a ani vymieňať nič ani neonové kravíny,ovčíny,králikárne,y len to ale ani dekorky ani stromi nič mám zato,že to je Tvoja robota. Ty si voči mne zaujatý a viem aj prečo.

petaM2001 likes this.
  10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Casey27: Tak to je chybka velká, já až dosud netušila, že měnit se dá jen na jednom trhu. Pro dárky to neplatí, takže by mě to nenapadlo :oops:;)

petaM2001 and burds like this.
  11. pajda361

Ahoj .Šňuky.,

nenesu žádnou odpovědnost za to, že hráč chce vyměnit něco co poslat prostě nejde. To že ti nejde něco někam poslat může mít i důvod v tom, že adresát nemá dostatečný level pro obdržení předmětu nebo případně nemá tento předmět aktivovaný ve Starověkém opičím chrámu. Případně prostě nemáš darovací licence. Jiný důvod to mít nemůže.

petaM2001 and michnaj like this.
  12. Bastard

Bastard Zelenáč fóra

No naozaj neviem v čom to je ale ja tiež nemôžem darovať žiadne chlievy, a ani dekorky, ktoré bežne sa na výmenu ponúkajú. Nemôžem ich ani dať na offi výmenu ale ani vo vlákne na výmenu proste nijako. Ja viem,že máš aj iné starostie nielen mňa tak prosím pora´d ked všetko to čo spomínaš je v poriatku ale oni sa mi ani neukazujú,že ich mám ked ich chcem darovať proste tam nič nie je, ale ked kliknem na lištu, že si ich dm na lúku tak ich tam mám a to nie je len môj problém. Ospravedlňujem sa ale som nútená, žiadať o vysvetlenie prečo sa mi nič nezobrazuje ked chcem niečo darovar,vymeniť alebo predať dokonca som chcela predať Júliu a Romea ale ani to nemôžem proste nič.

petaM2001 likes this.
  13. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Poprosila som kamarátku, či to môžem skúsiť z jej farmy či jej sa dajú posielať neonové stajne, dekorky,Labute, medvede,mývaly, sovy, tak som prišla na to,že až to ide z mojej IP adresy nemôže sa posielať nič. Ďakujem.

14. pajda361

Ahoj Bastard,

no v tomto případě bych v první chvíli doporučil provést vše pro správný chod PC. Tedy hlavně vyčištění pomocí webového rozhraní.
    Vše pro bezproblémový chod hry.

Pokud to nepůjde ani pak, tak prosím napiš na herní podporu a uveď co a komu se snažíš poslat, aby mohlo dojít k prověření z jejich strany, na herním fóru tohle opravdu nejde použít.
    Jak kontaktovat herní podporu?

petaM2001 likes this.
  15. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Drevulka,
    labutě posílat nejdou a jestli tvrdí někdo opak, tak lže.

Last edited by moderator: Mar 30, 2016
    petaM2001, michnaj and evainfo like this.
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Hele lidi, Já klidně rozdám co mám navíc, to mi žíly netrhá, ale kdyby vás to nějak neobtěžovalo, tak bych poprosil napsat alespoň krátkého holoubka, jakože děkujete.
    Fakt by vám to ruky neutrhlo ne ?

Z několika obdarovaných (nezjištně a zadarmo) se ozvaly 3 zahrádkáři.
    Slovy TŘI !

Tak to oprvdu děte do háje dámy a pánové.

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Čert aby to vzal:Dtakovou akci, každý chce novinky, které měnit nejdou a taky samo sebou, ty staré novinky co už měly jít měnito_OTakže toto O&D skoro nic vyměněnoo_OPajdo je nějaké stanovisko od RT proč nejde měnit to co již měnit mělo jít?:p

Last edited: Mar 30, 2016
  18. pajda361

Bastard: tak jsem na tím problémem ještě přemýšlel a je možné, že uvedené dekorace se skládají ze základu a upgrade, to pak bohužel nejdou pro OaD použít. Ověříš si to jednoduše, takové to dekorace nepůjdou umístit ani do nebe.

Ahoj hubabuba1968,

pokud by jsme takové stanovisko měli, tak jej zde i zveřejníme, ale bohužel nemám nic co by stálo za zveřejnění.

Witchy.D likes this.
  19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zkoušeli jste někdo jestli jde darovat vajíčkový kanon?

petaM2001 likes this.
  20. pajda361

Ahoj Bezejmenný,
    je to marný, je to marný, je to marný :(. Jak mi vždy říkal tatík, když už nic, tak mi aspoň řekni polib si sedátko. Bo aspoň budu vědět, že to u tebe nějakou emoci vyvolalo. Když nic neřekneš, tak ani nevím, zda jsi něco vnímal.