Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

janajenka: porovnej si jaký nick zadává pajaable a jaký ty.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Já prosím pěkně na tento nick:

pajda361 ...ahááá, to je ta chybička !
    I když na druhou stranu, že se neobjevila hláška, že hráč neexistuje.
    Ledaže by takový existoval, ale nebyl ještě ve 3. levelu.
    xDxD

Naposledy upraveno: 29/3/16
    -viliem-, mituli a petaM2001 tohle ocenili.
  3. pajda361

Pajabaable: ano ty to posíláš na nick bedlika a janajenka na nick bedlinka

Edit: tedy nepřišel jsem na to já, ale moji všímaví kolegové :D

4. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Tak to je ono , moc se všem omlouvám , jsem to ale truhlík ,asi budu potřebovat jiné brýlky o_O

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Pajda je šikula:p

6. Máťa_BMV

Máťa_BMV Perspektivní autor

Marně dumám a fakt nevím, lze měnit něco navíc oproti minule nebo je to stejné?

evainfo, petaM2001 a burds tohle ocenili.
  7. pajda361

Ahoj Máťa_BMV,

je to jiné, ale povětšinou jen u dekorací.

8. burds

burds Titán fóra

Dnešní O a D je nanic.Proč nejdou vyměnit věci do květinového stonku ? Mám nějaké navíc a v kole už se netočí.Ted je O a D každý měsíc a je to nanic každý měsíc jde posílat jen to samé a nové věci se nepustí.

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No právě, tak jsem do nabídky hodil ledňáčky za náhodně vybraný růžový chlév a mám ho ,-) byl to jen hokus pokus když je tady každé OD sháňka po růžovkách. Jak jistě víte, mít je nemusím tak zkouším co to dá.
    Taky bych rád kytí poslal a nic.

10. Choclinda

Choclinda Zelenáč fóra

Moc prosím o pomoc, nenašla jsem tu nic, co by se jmenovalo technická podpora a bloudím tu po foru už nějakou dobu. Mně ta akce to vyměňování přestalo fungovat. Neustále mi to píše, že nemohu vyměňovat, protože nemám daný předmět a nemohu ani zadávat nové zakázky. Restart proveden coockies vymazány a poukazy i dané předměty mám, to jsem si ověřila.

-viliem- a petaM2001 tohle ocenili.
  11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Choclinda,
    pokud chceš měnit, musíš mít správné licence a měněné zboží v liště. Odkaz na podporu zde: Jak kontaktovat herní podporu

šebejda,
    ano, i nabídky na výměnu se řídí trhem.

12. šebejda

šebejda Veterán fóra

nezmarko->moc děkuji:)

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Dnešní Obchoduj a daruj je zdárným příkladem toho, jak RT nesmyslnýma omezeníma dokáže udělat z dříve tolik oblíbené, žádané a vyhledávané akce, naprosto zbytečnou akci, při které se akorát ztrácí čas.
    Zkrátka chápu, že RT musí na tajemných stájích a stromech vydělat co nejvíce, takže drží tyto tajemnice hodně dlouho tak, aby nešlo s nima mezi farmáři hýbat, ale "čeho je moc toho je snad až příliš"!!! Pět nebo čtyři měsíce staré tajemno a RT z toho pro někoho udělá nedosažitelnou věc ........
    Takže to vypadá tak, že jak akce rychle začala, tak asi i pro mne rychle skončí. Snad příště ...... [​IMG]

14. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Pozrite sa na to.... po Ploskorame prichádza nemocnice40 a mám taký dojem, že je to jedna a tá istá osoba:cry:>:(

15. šebejda

šebejda Veterán fóra

Pro mne je toto úplně zbytečná akce. Nemám co nabídnout a nemám co získat. Oslovil jsem svá polomrtvá kuřata a ta neodpovídají. Nemám darovací licence, ale pro kuřata bych je zakoupil. Z OAD, dříve očekávané a vítané akce je paskvil. Nejdou kytky, nejdou strašáci a za JC jsou požadovány pro mne nesmysly. Je něco nepovedéno v královsvtí německém????:cry::wuerg::oops:>:(

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem tvor celkem skromný a spokojím se s málem. Dokonce se často nechám okrást, abiž bych si toho všimla. Ale to, co provozuje RT, je už trošku moc i na mně. Nemohou ty své kousky provozovat tak, abych si toho nevšimla a ještě byla vděčná, jak se o mně hezky staraj? A čím to, ž v téhle hře vždycky něco není v pořádku? Buď selže technika nebo manažer nebo lidský faktor... Plyne z toho jediné - Hráč je až na posledním místě a zvysoka se na něj peče.

17. ewelynn48

ewelynn48 Rádoby autor

Jak poslat grapový strom, nebo to nejde?
    díky

petaM2001 a Danielaa25 tohle ocenili.
  18. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj ewelynn48,
    grapefruitový strom posílat nejde.

19. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Za mě palec dolů :cry:Grep nejde, labuť nejde - za to dekorace z probíhající akce jdou posílat :music::music:

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

V nabídce je za 1 JC požadováno 10 x kustovnice XXL, to bych rád viděl v reálu, ale možná se najdou...
    A strašáci nejdou,-)

Pachmina, petaM2001 a burds tohle ocenili.