Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj Pajdo, tak snad jo, já dělám výměny hlavně tam. No stejně nemám růžovky tak nebude skoro co měnit, uvidíme. :)

evainfo, alaska.1 a tomokoco tohle ocenili.
  2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Super že akce je:D, škoda ale že jen tak krátceo_O

3. maxikov

maxikov Aktivní autor

Květinky nejdou darovat,proč?Už nikdy nebudu mít možnost získat veselou lilii?Při poslední možnosti na kole štěstí jsem utratila hodně peněz a stejně jsem ji nezískala.jsem zklamaná.

4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No aj mňa to s tými kvetinkami štve. Pochopím ešte strašiakov - tí ešte idú v kolese, aj keď tiež už pomaly končia, ale prečo aj kvetiny?

5. šebejda

šebejda Veterán fóra

jezdím tu po všech čertech, jak jste přišli na to, že kytky nepůjdou obchodovat?? Já to nikde nenašel, raduji se, jak je pošlu manželcexD

6. maxikov

maxikov Aktivní autor

na první straně,dekorace z Květinové edice

AnMaDi, alaska.1 a šebejda tohle ocenili.
  7. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

to je super,i když jen krátce ale je dost věcí co bych rád vyměnil;)

AnMaDi a evainfo tohle ocenili.
  8. Thomas

Thomas Pisálek fóra

no konečne... zase sa mi nahromadil bordel do inventara... aspon to pretriedim...

AnMaDi tohle ocenil(a).
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nejak nevim - pribylo vubec neco od minula?
    Z toho co nemam nevidim vubec nic :-(

evainfo a magnum1977 tohle ocenili.
  10. máťochov

máťochov Stará škola

Osobně se nejvíc těším na možnost hledání dle názvu, doufám, že to bude fungovat jak má. U této akce by to byl velký přínos.

11. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

nevi nekdo jak to bude s lednackem?

evainfo a Chemlon. tohle ocenili.
  12. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Aj mne sa zdá, že nič od minula nepribudlo.
    doben - prosím, mohol by si sem hodiť tú tabuľku vianočných prianí - rada by som splnila sľub, ale neviem komu. Viem. čo som sľúbila.Myslím, že by to pomohlo aj ostatným (ak moderátori nemajú nič proti).

evainfo tohle ocenil(a).
  13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj LubicaKrakova,
    Dobenovu tabulku najdeš zde: Vánoční přání.
    Přeji všem pěkné výměny

evainfo tohle ocenil(a).
  14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Je či není na první straně tohoto vlákna uvedený Seznam věcí*, které lze darovat/obchodovat/vyměnit, aktuální a úplný k datu 15.1.2016?

*resp. informace v odkazech na tyto seznamy

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj jan.svatek,

seznam není aktualizovaný a bohužel ani nebude. Nedostali jsme tentokrát podklady včas a navíc jsou pro naše lokace v takové kvalitě, že než to všechno dáme dohromady, tak bude po akci :(.

Ahoj Doben,

je mi líto, ale uvedený seznam v tomto tématu být zveřejněný nemůže, nech jej zveřejněný v původním tématu.

16. doben

doben Ikona fóra

pajdo OK, chtěl bych se Tě zeptat, jestli půjdou darovat ty nové neon chlívky aspoň zítra.

EDIT: Já jen kdyby náhodou RT udělalo z nějakého důvodu změnu.

Naposledy upraveno: 16/1/16
  17. pajda361

Doben: obecně platí, že většina prvků je darovatelná 4 měsíce od zavedení. Netýká se to v plné míře dekorací.

18. cocour007

cocour007 Zelenáč fóra

Tak mě by zajímalo, proč pořád nejde posílat parfumerie? Už při minulém OD nešla tak jsem se těšila, že půjde teď a ono nic :(

19. Rybedan

Rybedan Pisálek fóra

A jak je to s neonovými chlívky,kráva,ovce, kačena?Ve vzducholodi je vidím,ale pokud chci darovat,v nabídce k darování se mě neobjeví.o_O

20. pajda361

Cocour007: bohužel parfumerie, sýrárna a maskovací obchod nelze darovat.

Rybedan: jak jsem psal výše, nově zavedené prvky nelze darovat, zhruba do 4. měsíců od zavedení.