Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

nemate lepšie si tam dať niečo čo bude dozrievať menej ako 24h? Beztak sa do hry pridaju ešte lepšie a lepšie dekorácie.

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jelikož hrajeme delší dobu, tak máme 4 řádky na zkrácení dekorací! Takže pokud je základní čas dekorace do 30 hodin,tak je to OK. Osobně jeden den používám 4 řádky a druhej den 3. Moh bych používat klidně čtyři řádky každej den,ale to bych musel dodržovat 24 hodinový cyklus sklizní a to se mi opravdu nechce!Jinak mi sklizeň dekorek jednou za den vyhovuje!:)
    Park po úpravě:
    [​IMG] :)

3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, vylepšenou boudu mám v Muzeu a musím říct, že ten počet BZ je neskutečný, škoda, že nejde měnit. No ono možná lepší, nedovedu si představit co by za to bylo za nabídky :). Ty ostatní dekorace jsou Přízovaná, taky slušný. Ale zrovna vyšel asi nejlepší sběr řádků, jindy je to méně.

upload_2024-12-25_12-2-45.png

Ať vás síla provází na všech cestách