Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No jsem zde přes tři roky a měsíčně dám vážně hodně (více, než se tu píše) a nikdy jsem nezískala tohoto želváka :mad:, co mám je "krutě" vyměněné při všech O+D .. si někteří vážně přehnaně dupou, co za to chtít ... by s tím RT mělo něco dělat. Jinak starší (spíše počáteční) hráči za naši měnu většinou tohoto JC získali .. no myslím, že časem se to zrušilo 8) .. co na to říct? .. za ty roky vážně hafo peněz za nějakou odměněnou "Fatu Morganu", která už asi neexistuje ... By bylo dobře, kdyby jsme přesně věděli, jak to s Žankem vůbec je? A tím prosím naše "modíky", zda se to dá reklamovat? .. není možné, aby hráč za několik roků dal desítky tisíc korun do akcí a "Žanek" žádný 8) ..máme snad právo vědět, jestli to ještě vůbec existuje, či je opravdu nějaká možnost při placení tohoto želváka dostat? :p

Naposledy upraveno: 3/10/15
  2. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,mám dotaz,při výměně jsem získala kukaččí vejce 2 z punkové mise a nejde mi dát do stonku,musím mít i 1?

3. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

ahoj, kde najdu jak vypadá dekorace narozeninové balonky? děkuji

4. -fannylove-

-fannylove- Aktivní autor

rosik01:[​IMG][​IMG]

Potřeboval bych poradit...Chci poslat vyzdobenou madarskou farmu ale při odeslani mi to napiše že nemam dost zboží.. Nebo jestli ten druhý musí mít zakladní???? nevim
    poradí mi někdo čím to je?
    (Licence mam)
    Díky

5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak jsem koupil na trhu dva bobry potápěče s pocitem, jaký s tím růžovým chlívem udělám ve vzducholodi terno a oni nejdou měnit .
    xDxD

Nadává se, že za JC chtějí hráči růžovky. Proč by ne? Ten problém je někde jinde. Když ještě byl svět normální, Babyboom nebyl od RT
    zprasený, aby z hráčů vydrancovali co nejvíce peněz, tak se dalo při OaD koupit mraky vysokých šlechtěnců, chlévy postavit
    a nabídnout. Jenže teď na trhu v podstatě nic není, protože to při BB nepřeskakuje a není co nabídnout. A pokud to někomu skočí, tak
    ten to neprodá.

S JC je to opět jen další typický příklad naprosté obchodní impotence ze strany RT. Kdyby je automaticky dali k nejvyššímu balíčku FL, tak by hráči opět platili, protože by je chtěli. Ale co chtít od společnosti, která je pouze překupníkem. Která hru odkoupila, hru tzv. vytěží, vrátí se jí investice + nějakých 10-15% a prodá to dále.

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Existuje, při posledním nákup...asi tak 10 dní zpět mi John Citrón přistál v liště. Nákup za 120,- 300 FL. Pravda, je to asi tak druhý, nebo třetí za celou mou eru hraní, takže pak chápu, že je to při téhle akci, tak nedostatkové zboží, hlavně po tom, co se na fóru profláklo stěhování většího množství této nevzhledné havěti. Jeden je k ničemu, dva taky...takže je jasné, že když už, tak alespoň dvacet kousků. Sehnat je, dá makačku :)

bbowling - vem si je večer na hraní do vany, v tom jejich neoprenu jim můžeš dát i studenou vodu, pokud ji sneseš taky :p

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ldivacka,
    pisni dotyčnému zprávu (holuba), pak si u jeho jména zaškrtni fajfku (1.) a pak klikni na přidat mezi přátele (2.).

medear - pokud máš nějaké nesrovnalosti při výměnách ze vzducholodi, kontaktuj herní podporu. Tady na fóru to nevyřešíme. Jak kontaktovat herní podporu

Martina717 - dekoraci k umístění do stonku musíš mít složenou.Tedy základ + upgrade. Víc o tom najdeš zde: nebe

- funnylove-
    - pokud máš již dekoraci složenou, tak ji poslat nemůžeš. Zaslat jdou jen jednotlivé části. Základ zvlášť a upgrade taky zvlášť.

Přeji fajn hru

-fannylove- a ldivacka tohle ocenili.
  8. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

• Nepiš dva příspěvky za sebou.Když chceš něco změnit, nebo přidat použij tlačítko upravit. Děkuji
    Dík za odpověď, to je tak jednoduchý až se stydím :p

Ahoj, každý shání JC, proč ? Proč je jeden k ničemu a za jaké nákupy jsi ho získala?

Naposledy upraveno moderátorem: 3/10/15
  9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, nejde o to Idivacka, že by byl k ničemu, ale jeho efekt je nepatrný a pokud chceš opravdu, aby mělo padání znatelný účinek, pak jich prostě musíš mít víc (myšleno podstatně víc než jen jednoho)

Příjemnou hru danda

10. daktari62

daktari62 Pisálek fóra

jj taky jsem to resila, dej na plochu I a pak II a pak smaz a dej do stonku...funguje to

11. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Nezrušilo Evi, já ho právě taky nikdy předtím nedostala, a kdysi jsem platila i přes tisícovku měsíčně do hry. Až jsem jednoho získala teď nedávno při nákupu florenů na tu pitomou rybí akci. Stejně jsem ten řádek nakonec dohromady nedala (až později při O&D), ale aspoň toho želváka jsem získala. To bylo slávy, po více jak 4 letech hraní :)
    No, a tím ti vlastně i odpovídám, že je stále možné toho želváka získat při placení, ale myslím, že jak píše bbowling, že ta šance je fakt minimální :)

12. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Dekuji vsem za super vymeny a darky i jen tak...

duna.duna1, danda-vnovis a jana563 tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Takže, kdo je trh AJ může se vyřádit! xDA to tam toho bylo víc!:eek:

k.vitek, evainfo a bbowling tohle ocenili.
  14. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Werbra56, prosím svoju prosbu smeruj do témy > Zasílání a výměna dárků <, len tam je totiž povolené žiadať a ponúkať predmety, ďakujem za pochopenie.
    Peknú hru prajem

15. Nenince

Nenince Aktivní autor

Koľko darčekov môžem dostať za deň v tejto akcií?

16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nenince

Limit je 20 dárků od jednoho hráče. Mám tím na mysli z jedné farmy.

17. sora270

sora270 Rádoby autor

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    JC zde ziskat pri nakupu FL od 300 florenu a vyse. A to jen opravdu nekdy. Je vzacny.
    Jinak bych se chtela zeptat na zasilani obyc. dennich darku. Pribylo tam jehnatko a kacatko. Poslala jsem kamaradce ale nedoslo. Floreny se odepsaly ale kacatko ani kachnatko nikde neni. Hledala vsude. Tak bych se chtela zeptat na vase zkusenosti s timto darkem.

Tak omluva....tyto darky nasla ve stodole.....ale k cemu slouzi ???

Naposledy upraveno moderátorem: 3/10/15
  18. kaolín11

sora270 To je fakt ,opravdu jenom někdy! Za skoro 5 let hraní 1x!o_O

evainfo, megi1967 a Hajas tohle ocenili.
  19. Werbra56

Werbra56 Pisálek fóra

Omlouvám se.

20. kaolín11

Sarryk Těsně vedle !xD