Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Děkuji moc -migos-,potřebovala jsem jenom jednu dekorku a mám ji:D

-migos- tohle ocenil(a).
  2. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

rosea50 toto vlákno slouží pouze k diskuzi k akci. Veškeré požadavky a nabídky patří sem(klik).

rosea50 tohle ocenil(a).
  3. -migos-

-migos- Veterán fóra

modro.ocko22: Také moc děkuji. 8)

Zdravím, ve vzducholodi jsem se byl podívat jen parkrát a nabídky dám oranž chlívek-výrobnu a chci růžový, jsou tam bohužel velmi běžné. Chtěl jsem rozšířit svou sbírku růžových výroben, abych měl od každé výrobny jeden kousek, ale takhle to nepůjde. Jinak je to pořád o pár stromech a chlívkách. Ten kdo má na skladě tyto stromy a chlívky může celkem výhodně sehnat o dost hodnotnější věci než je onen strom-chlívek.

Hezkou hru ...

modro.ocko22 a Peto121 tohle ocenili.
  4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Já když něco sháním, tak si zadávám nabídky do vzducholodi, málokdy píši sem většinou se mi to podaří sehnat, tentokrát jsem sháněla jenom jeden strom a podařilo se i něco navíc, takže spokojenost akorát s jedním hráčem jsem se nemohla domluvit,bez předešlé domluvy mě okamžitě poslal a potom jsme teprve domlouvali většinou požadoval věci které mu poslat nešly, no tak to chtěl vyřešit florenama,nakonec jsme se domluvili,

-pechfógl- tohle ocenil(a).
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dobrý nápad.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vytvořím nabídku, všechny řádky a pak mám radost když křížek zezelená a podívám se, co jsem vůbec chtěl ,-)))
    nabídl jsem např. jidášův strom XXl za olši oreg., wolemii za lísku, amer.topol za wolemii, santalovník za strom.kapradí, růžové medvědy za lísku...a podařilo se.
    do lodi jsem nakoukl a získal wolemii za vlnovec, a růžové pandy za pabuk j., ale to jen náhodou, hledat mě nebaví, jen ze začátku když tam není moc položek.
    Nestěžuji si.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .macca.

To co popisuješ už je trochu za hranou, tedy porušení VOP.
    Doporučuji kontaktovat herní podporu, je potřeba takové jednání řešit. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

8. .Noriska.

.Noriska. Pisálek fóra

Ahojky máte taky problém, že když chci prodat třeba tuplák nebo profi bleší stánek atd. napíše mi to že nemám dostatek zboží .

Y_n_O tohle ocenil(a).
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No to asi bude tím, že ty už máš dekoraci v upgradu. To už nepošleš...

10. Brumík

Brumík Aktivní autor

Já tedy nevím, za co měnit. Každý většinou chce to co já. Co můžu nabídnout, tak zase nechci co mi nabízejí, protože jsou v nižších levlech a to už všechno mám. To můžu max. darovat. Pro mě tahle akce zrovna není. Já nevím kde lidi berete od každého tolik, že můžete ještě měnit? Mám na mysli ty novější věci. To snad kupujete sazeničky po stovkách? To nemám pak vůbec šanci.

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Brumík - ahoj, můžeš si zadat sama nabídku (ve správě nabídek). Zadáš, co chceš nabídnout a vedle, co za to požaduješ. A třeba se najde někdo, kdo tvou nabídku bude akceptovat :)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  12. Brumík

Brumík Aktivní autor

Skali, já vím, že ano, ale podle toho co vidím, co lidi chtějí a co můžu nabídnout, to vidím černě :) To co chtějí, chci taky a nebo mám po jednom :) Zkusit to můžu, ale asi dopadnu jako kdysi..."ses zbláznila"?? :-D

Veselka a Skali tohle ocenili.
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Brumík - Je veľké množstvo hráčov,čo nič neponúkajú,len sa tam občas pozrú a ak ich tvoja ponuka zaujme....;) (možno aj mňa)

Pitrýsek47 a Veselka tohle ocenili.
  14. Veselka

Veselka Rádoby autor

To nikdy nevíš. Když si projdu co bych chtěla, tak pak během O&D občas projdu namátkově loď a když vidím, že někdo něco shání, co mám navíc, tak to prostě vyměním, i když protihodnota není nic po čem bych toužila a je to kolikrát i něco čeho mám přehršel. Vyměním to prostě protože to někomu udělá snad i radost :).

Akorát zásadně neměním nic za co je nabídnut strom XL a nebo žlutý kurník, XL stromy a žluté kurníky prostě nemám ráda a hrozně mě v liště štvou, na plochu je nedávám. Kdybych je mohla všechny někomu poslat, dala bych je snad i s příplatkem jen aby zmizeli :D.
    Jo a vlastně ještě neměním za kurníky a ořešáky, to už mi přijde jako mega drzost. Jinak je mi to fakt jedno.

Takže neházej flintu do žita, je dost hráčů, kteří pošlou jiným prostě proto, aby někoho jiného potěšili.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Veselka: Já spíš zírám na toho "frajera", co chce za sólo výběh RŮŽOVOU VÝROBNU PAPOUŠKŮ !!!! Každý den kouknu jestli se někdo nespletl a nevyměnil.....
    Jinak toto dlouhé OaD jsem úspěšně sehnala celou sérii skleniček (šťávy - melounová atd... za necelých 24 hod, se mi hrozně líbí) a asi 10 papouščích stromků.... vykoukla na mne nabídka 2 za 1 havýše, 3 za 1 mravence... atd... I 2 za opičí pomeranč... Sjedu to vždy ráno a večer, přes den točím akční a lezu po zahrádkách.
    Takže za mě dobrý, i kdyby už nic nebylo :)

16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Soused chtěl do příštího O+D ode mě vypůjčit Továrnu na gel na vlasy.
    Ona asi ještě nejde, co? Zkoušela jsem mu ji poslat, ale nikde jsem ji v nabídce nedohledala. (a to jsem si ji stáhla z plochy do lišty)

17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj k.vítek,

Továrna na gel na vlasy opravdu nejde ještě posílat, patří mezi nedávno zaváděné novinky, takže i na zapůjčení této výrobny si budete muset ještě chvilku počkat. Přeji ti fajn obchodování i fajn hru;) Natali

k.vitek tohle ocenil(a).
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

V lodi jsem získal růžové anakondy (terárium), na ně snad spotřebovali všechny barvy, které existují xD

19. il.ja

il.ja Pilný autor

Chtěla bych moc poděkovat .Večernice. a simca67 za dárky

20. selene90

selene90 Aktivní autor

Díky,díky moc simca67 a Večernice za dárečky