Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, nějak se mi nechce poslední dobou psát ale na tebe rišpule06 nejde nereagovat. Léčíš si tady nějaký mindrák ?:(

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Rišule06: nezdá se ti, že zacházíš za práh slušnosti, to že tu někdo na rozdíl od tebe dokáže uznat svojí vlastní chybu ti nedává právo jej jakýmkoliv způsobem dále urážet. To že jsi si nepřečetl informaci o tom, že uvedená dekorace nejde poslat je totiž pouze tvoje chyba.

3. RoRi99

RoRi99 Zelenáč fóra

Ahojte, ide darovat syraren? mne to nejde, nie je to nove, neda sa to urobit v dielni, losie podium islo ale toto nejde, netusim preco
    dik za info

4. pajda361

Ahoj RoRi99,

bohužel sýrárna darovat nejde.

5. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

proč jde vyměnit zlatý a stříbrný flašinet a obyčejný ne?

rišule06 tohle ocenil(a).
  6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj mija.kecka,
    své úmysly nám RT nesvěřuje a proto nevíme. Musíme to prostě brát jako jejich rozhodnutí.

7. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

dík za odpověd já jen jestli to není chyba

8. lucika1982

lucika1982 Zelenáč fóra

ahoj chcela som poslať kiwi a vtákopyska..

9. mousicka

mousicka Guest

Ahoj snupinka12,

skús si obnoviť hru(f5) poprípade odhlásiť a znova prihlásiť, a v lište sa ti želvičky ukážu :) Prajem peknú hru

terkacheerka tohle ocenil(a).
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem odtajnila tajemno a na Baha: Pitomba XL (neměla), Tamarind, Baobab 3x , ostatní lišta. Chlévky: další želvy 2x, ptakopysk, kivi a opět ledňáček xD .. se mi tak u TS nikdy nedařilo :p. Jinak akce hotová, hadříky dopadaly a všem držím pěstičky ;)

11. janakad

janakad Pisálek fóra

Ahoj, nemůžu nikde najít, zda jde ještě posílaz balič triček. Jinak přeji všem pěknou hru.

12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janakad,
    pokud máš na mysli dekoraci Výkonný balič triček, tak ta posílat lze,
    Přeji fajn hru

velryba111 a terkacheerka tohle ocenili.
  13. pajda361

ezzra tohle ocenil(a).
  14. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pajda..........Omluvam sa!!!!!!!!!!!

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jen jsem se chtěla zeptat .. nemusím před koncem akce rušit ve vzducholodi nabídky "vyměnit"? Nebo je mám před koncem raději zrušit sama? Moc to nevyužívám, se mi tam moc výměn neuskuteční. evainfo

16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte
    24lebka24 a Arleta22 svoje ponuky a žiadosti na výmenu prosím smerujte do témy na to určenej > Zasílání a výměna dárků <, ďakujem.

evainfo, radšej by som ich zrušila, ale nič sa nestane, ak ti tam náhodou ostanú, nevymenené predmety ti budú vrátené.
    Peknú hru a príjemné obchodovanie prajem

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ačkoli ještě není konec, hlásím úspěch už teď. Získala jsem XXL broskev, Růžové vrány a ryby, a baobab s oskeruší (i když ty jsem po jednom už měla nikdy není na škodu mít dva) ;) A to za dekorky,- které nepotřebuji, protože posledních několik akcí sem nedělala celé, sbírala jen dekorace do stonků bez stonku, (bohužel se u akcí poslední dobou nudím), takže můžu dobře "prodat", co ostatní shánějí. Ze zvířat mám všechno i ze stromů,- ty co se dají vyměnit - z minulých akcí, takže jsem se mohla zaměřit na růžovky,z kterých mi hodně chybí. :)

Milka66, evainfo a sopti tohle ocenili.
  18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ujisti se před odesláním, že máš potřebnou věc v inventáři. Podle kontroly jsi totiž už kivi stáj 2x odeslala, tak se případně obrať na herní podporu.

Příjemnou hru danda

19. kamienka

kamienka Aktivní autor

! Ahojte, chcela by som len upozorniť na hráča/ hráčku 24lebka24. Včera sme sa dohodli na výmene, ja som svoju dohodu splnila, sused/susedka sa už neozýva, hoci bol/a niekoľkokrát online.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. šebejda

šebejda Veterán fóra

To je děs děsovič:( nabízel jsem ledacos, abych získal dalšího J.Citróna. Jediné, co hráči akceptovali, byl Citrón za růžové ryby. Je paráda, jak tady bylo rozepsáno, kterak získat více vypadávek, moc jsem se tím poučil. Ale od té doby je J.Citrón totálně nedostatkovým zbožím. Mám hromadu P.Mc Cartney a Ringo Králů, ale při mých nákupech mi cca. za 2 roky a 4 měsíce vypadl jenom jeden žádaný J.Citrón. Mimochodem, manželka hraje o pár měsíců déle a ty samé reálné peníze, co dávám do hry já, mizí i u manželky. A je na tom úplně stejně. Cca, narveme do hry oba každý měsíc přibližně 500 Kč-> a když to zprůměruji, tak nám každému vypadl za 30 měsíců 1 mizernej citrón. Kdosi tu psal, že vlastní asi 30 J. Citrónů. Nechápu to. Buď cpe tolik reálných peněz do hry, nebo hra nějakým pro mne nespravedlivým systémem přiděluje odměny za utracené korunky:( " je něco špinavého v království Dánském?"

švestinka, evainfo a Coolischec tohle ocenili.