Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

To jsem právě učinila asi před dvěma hodinama a čekám na odpověď - díky Skali ;)

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hlavně, že jsem se včera ptala... -.-
    V liště ani jedno není (Prehistorická jedle, Křeččí past).
    Chjo.
    Tak jdu napsat na podporu

3. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    nemělo by se to řešit jako nějaký bug. Myslím, že to může větší problém. Osobně jsem dělal výměn více (křeččí pasti za růžové výrobny) a nevím zda se vyměnily všechny nebo která vlastně zbyla nebo dokonce nezbyla. To mám napsat na podporu, že vlastně nevím co jsem vyměnil a jelikož někteří mají podezření, že se jim nevrátilo zboží z výměny tak mám taky podezření, ale že nevím vlastně co mi chybí?

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bropyk - ahoj, nešiř paniku. Nejspíš se to někde jenom zdrželo (můj názor, bo za ty roky jsem takovýto problém - že bych o něco přišla - nikdy nezaznamenala). Určitě je hloupost, aby psal na podporu každý, kdo si jenom není jistý, zda jeho výměny proběhly.
    PS: já si průběžně výměny hlídám - od toho jsou v lodi ty záložky ve správě nabídek.

5. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Skali - já paniku nešířím, možná chtělo napsat jinak tvůj příspěvek z 9:37 ;). Já trochu reagoval na něj.

6. Skali

bropyk - ono je dobré nevytrhávat věci z kontextu. Reagovala jsem na stížnost alderonky, k.vitek a evoku57. Těm něco zpět ještě nedorazilo. Nepsala jsem, že se mají na podporu navalit všichni, kdož si nejsou jistí. To na vysvětlení
    Upravím tedy to oslovení "děcka" na konkrétní tři osoby, ať se tu nedohadujeme jako děcka, OK ? :)

Edit: Problém s navrácením předmětů ze systému je nahlášen. Prosím tedy ještě o strpení

jana563 tohle ocenil(a).
  7. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky se mi nevrátil jeřáb.Počkáme.

8. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahoj, nepamatuji si vše, ale dala jsem do nabídky činčily a taky je nemám ještě zpátky. Takže je nás asi docela hodně.

9. Skali

Ahoj farmáři,
    zítra (19.9.) proběhne script, který vrátí nevyměněné položky zpět do inventáře
    :)

Toto oznámení naleznete ZDE

10. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Skali to rád slyším já tam do nabídky dal růžový kachník

jesterka74 tohle ocenil(a).
  11. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

V poslední akci O&D co proběhla,jsem si všimla,že již nekončívá ve 14h,ale tuším o půlnoci,což je fajn.Většinou si své nevyměněné nabídky odkřížkuju před koncem,abych nemusela čekat,až se mě vrátí do skladu :)

k.vitek a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte všichni,
    veškeré seznamy jsou aktualizované.

13. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

super dneska jsem se ptal na dotaz ohledně O/D a ejhle JE TADY SUPER přišla v nejlepší čas :)

14. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Ležím s chřipkou, tak můžu vyměňovat "ostopéro" - snad se mi konečně podaří získat ten zpropadený mravenec. Jak koukám do seznamů, tak vyměňovat půjde!
    Hlavně ať je nás tu co nejvíc, páč minule to byla dost bída!
    Všem držím palce, ať získají co potřebují.

Honzulka05 a moncicak7070 tohle ocenili.
  15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jo, jo, určitě se zúčastním a vyměním staré za nové.
    Jen jsem zvědavý, kdo mi na takovou výměnu přistoupí.
    :DxD
    Teprve dnes jsem si všiml té úvodní věty v ofi oznámení.

Peto121, Pitrýsek47 a satelit tohle ocenili.
  16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak s niektorych veci sa tesim...dufam, ze sa mi zadari ziskat konecne..MRAVENISKO a MANTY..Na uhora si budem musiet pockat..a este 2 stromceky na BAHA chybaju snad pojdu tiez menit..kto by mal zaujem poslite holuba,,ponuka siroka..este dobre ze som si nabrala tych licencii na vymenu a darovanie v akcii..nech sa vam vsetkym dari ziskat co postradate..pekny den

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Chybí mi stále jen úhoř ... Měnit nejde, tak uvidím, co budu měnit.

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, tušíš špatně, končí ve 22 hodin, i tak je to fajn.

19. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

anvan - Ferdu jsem ti slíbila, tak Ti ho zítra pošlu :D

anvan tohle ocenil(a).
  20. Skali

Prosím nabídky a poptávky řešte zítra ve vlákně k tomu určenému Zasílání a výměna dárků nebo si pošlete sovu, holuba či jiného doručovatele ( např. tučňáka). Tady veďte jenom diskuzi k akci.
    Děkuji moc za pochopení :)