Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mijinka73 ..zřejmě davové šílenství , servery nemají šanci stíhat. Mě už se to tak seká, že mi nešlo ani zasít pole , secí mašina se totálně zasekla a není to nic moc ani po aktualizaci. Ono bude nejlepší nikam nespěchat. Ve vzducholodi je pár nabídek nebo požadavků, počkám do večera.

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Pajda 361: jak to je když mám na farmě třeba moringu xxl a nemám ji aktivní v chrámu je jen v liště, lze posílat ? Při kliknutí na ni to píše že nemám dost zboží. Dík za infoo_O

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahojte sousedi...
    (tydítková)

Plním slib který jsem Ti dal, doufám že vše přišlo na správnou adresu?
    Posílám 4x vonící strom.
    A pár kousků něčeho navíc...
    :)
    Doufám že Ti to udělá radost?

Všem prima hru...

tydýtková a pajaable tohle ocenili.
  4. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Ahoj vím že to sem nepatří ale objevily se mi akční rostliny dvě hořec a protěž a je u obou 0, bude mise či je? Díky

5. stavra

stavra Rádoby autor

Nefunguje mi výměna.přestože směnných prostředků mám dost :-(

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj hubabuba1968,

zboží které je mimo tvůj level, nebo jej nemáš odemčené ve starověkém chrámu posílat nejde.

Ahoj Stavra,

jak ti nefunguje výměna? Chtělo by to lepší popis toho co to vlastně dělá nebo nedělá.

7. stavra

stavra Rádoby autor

Když kliknu na výměnu,šipka zešedne

8. jade2376

jade2376 Rádoby autor

Ahoj vím že asi dostanu za uši ale nevím kam to napsat nenašla jsem že by byla akce ale mam akční plodiny Hořec a Protěž

Jinak jsem moc ráda že je OB konečně díky za něj

9. llew65

llew65 Vážený autor

Nejvíc mě na této akci fascinuje, že zatímco všechno vč. novinek můžu RT za pár šušňů prodat, darovat to nemohu. Trochu na hlavu, když baobab se dá prodat za celých 1250 Kr, ale poslat ho sousedovi nejde!!! :mad:

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  10. majduš56

majduš56 Zelenáč fóra

Mám to také tak, nakoupila jsem Obchodní licence, floreny jsou pryč a licence nikde. Hru jsem restartovala, bohužel nefunguje ani výměna, ani prodej.

11. pajda361

stavra: a máš na skladě zboží, které je do výměny požadováno? Asi bude nejlepší, když napíšeš na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

Majduš56:
    obchodní licence slouží pouze pro prodej zboží zpět systému.

12. majduš56

majduš56 Zelenáč fóra

Obchodní licence přece nevrací zboží zpět do systému. Chci ji využít na darování.

13. stavra

stavra Rádoby autor

Pro: Pajda361.ano zboží,které je požadováno mám,dokonce 8x,směnných prostředků mám 20.takže nevím,kde je chyba,asi se na to vykašlu a bude klid

14. pajda361

majduš56: pro darování slouží Dárkový poukaz ne obchodní licence.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Také jsem chtěla ve vzducholodi vyměnit zboží , v liště ho mám dost, přesto se výměna neuskutečnila,vše mi zamrzlo. Po aktualizaci v nabídce už nebylo, ale k výměně nedošlo, to, co jsem chtěla dosud nemám v inventáři , nedošlo...
    pajda361.... to by bylo možné, záškodník jeden...díky

16. jakrt

jakrt Rádoby autor

Jak darovat dekorace bahenní koupel a kukaččí máma? V liště jsou už složené jako upgrady. Nerozloží se na I. a II. ani při uložení a opětovném zbourání. Při pokusu o darování jako celku se objeví hláška "nemáš dost zboží".

17. pajda361

Pajaable: tady by mohlo jít o to, že někdo nabídku vybral těsně před tebou.

pajaable tohle ocenil(a).
  18. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, víte jak u nás dopadla bouřka?
    Sedím se sestrou v čajovně, a škemrám o počítač. Ona si hledá autobusy.
    Všem se chcci omluvit, že asi nebudu moc hned poděkovat za dárky. Nezlobte se na mě.
    Všem dopředu a dozadu děkuju. A napíšu hned jak to půjde. Prominte mi to

Klárka

19. .ADRASTEA.

.ADRASTEA. Rádoby autor

• :sleepy: Hmm, tak z té lilie jsem fakt zklamána... Nechápu, proč něco měnit lze a něco nikoliv... Njn.

20. pajda361

Ahoj jakrt,

bohužel, složené dekorace nelze posílat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.