Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Monicka79,
    nejsi jediná koho to zarazilo, ale je to tak. Původně neměl, ale jak vidno ne vše je neměnné. No v každém případě počítám, že za dekorku, kterých je ve hře 1000 ks by dárce požadoval půl farmy :D.

Ahoj kajinkaa7,

uložit by se měl v inventáři.

2. PeS

PeS Pisálek fóra

Když to tak začínám sledovat, nestálo by za to dát přímý link na chyby ve hře hned do ofi oznámení a na první stránku tady, ať to je na jednom místě. Vím, lidé stejně položí dotaz nebo to jako já hloupě okomentují a pak stejně reaguješ.

Jinak k předešlému dotazu, ptal jsem se na to hruzne prostredi, nikoliv na tu konkretni chybu, tu tam snad naschval neudelali.

3. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Možná, že těch nabídek, které jsou "výhodné" bylo na začátku stejně jako těch "nevýhodných", ale ty výhodné jsou už zobchodované. Možná proto tam zůstávají jen ty "nevýhodné"

Já jsem také nabídl Pistáciovník XXL za obyčejný vonící strom. Nikoli proto, že bych měl nízké IQ, ale proto, že jsem ho prostě chtěl 8)

mendalam2, Witchy.D a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Zkusil jsem za Kaštanového krále nabídnout 5x Citrona a světe div se, nic. A pak jsem zjistil, že tam někdo nabízí za stejnou dekoraci
    2x 40 Johnů Citronůo_O:cry:

Tak jsem radši těch svých 5 smazal....xD

5. stesticko

stesticko Zelenáč fóra

vymenila jsem zbozi a to co jsem chtela - mela za nej dostat tak to nikde nemam.kde je problem?

6. pajda361

Ahoj stesticko,

měnila jsi přes výměny ve vzducholodi a nebo přes darovací licence domluvenou výměnou. Pokud přes výměny ve vzducholodi, tak prosím dej znovunačtení farmy a pokud se zboží neobjeví tak napiš na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

7. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Já bych věděl, kde je problém. Zkus znovu načíst hru, případně se odhlásit a přihlásit. Mě se po výměně také zboží v liště neukáže, ale po znovunačtení hry je vše OK ... ;)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky nabízím vyšší hodnotu za nižší, protože té vyšší hodnoty (třeba pistácie XXL) mám hodně a chci "něco"
    Jestli zboží skoupí překupník se už nedozvím, ale já mám to co potřebuji.
    Včera šly obchody super, bylo méně nabídek a poptávek. Vyměnil jsem ve vzducholodi vše co jsem neměl a výhodně :)

mendalam2 tohle ocenil(a).
  9. terezuška

terezuška Zelenáč fóra

medový strom dostanu - pistáciovník dám

10. pajda361

terezuška: aha , bohužel tady jde o projev chyby popsané zde

11. foret80

foret80 Zelenáč fóra

a proč mi vůbec nejde nic vyměnit?????????? ať kliknu na jakoukoliv nabídku tak mám zelené pole vždy šedé ??????????nebaví mě to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. pajda361

Ahoj foret80,

nesnažíš se vyměnit něco z těchto předmětů pistáciovník, bez černý, granátovník, včelín. Případně máš licence?

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zřejmě nikdo nechápe, co jsem chtěla říct, oba stromy /kraví i kozí/ klidně daruji někomu, kdo si napíše.Jde mi o to, že by v OD měli být nabidky, které mají smysl, nebo by asponˇ mohlo jít listovat.

14. foret80

foret80 Zelenáč fóra

licencí mám dost.....moje nabídky jdou, ale když si chci vybrat z nabídek ostatních tak mi nejde vůbec žádná..

15. pajda361

foret80: na co jsou ty nabídky? No nejlepší bude když napíšeš na herní podporu, ale popiš jim jaké nabídky ti nejdou přijmout.

Jak kontaktovat herní podporu?

16. Raduna123

Raduna123 Zelenáč fóra

jdou ihned posílat stáje z jedne farmy na druhou,poslane stáje v liště mám ale když je chci poslat přes vzducholod dál tak už se mi v liště neobjevují???

17. pajda361

Ahoj Raduna123,

a má příjemce dostatečný level pro příjem stáje?

18. Raduna123

Raduna123 Zelenáč fóra

Díky v tom bude ten problem.

19. Astat.

Astat. Stálice fóra

Tak já končím s OaD vyměnila jsem:
    Dostala jsem / Dala jsem
    Přes vzducholoď:
    Broskev XXL za výrobna p. peří žlutá
    -//- za myš

Přes dárky:
    Slivoň trnitá za budhovu ruku
    -//- za dekoraci
    Lokvát za červený kurník

A ve vzducholodi od nabídek ostatních hráčů jsem ukořistila
    Broskev za papáju
    Broskev za hvězdný
    Zl. listnáč za vajíčkový

A to co mi samozřejmě nešlo vyměnit :D toho je vážně škoda
    Červení pštrosi za včelín
    Delonix za pistácii

Tak ať dostanete co potřebujete, já jsem celkem spokojená ;)

evainfo a mendalam2 tohle ocenili.
  20. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Kulasec04/Pitrýsek47 - Myslím, že o tento druh nabídek nejde. Tam je to pochopitelné ... teď je tak trochu přepistáciováno, přecitronováno, přegranátováno, atd., takže to člověk pochopitelně rád vymění za něco co třeba moc nemá, ačkoli to má nižší hodnotu. Já se ale na svém trhu běžně setkávám s nabídkami typu jabloň XL za lokvát/růžovku/JC. Nabízena je vždy věc velmi nízké hodnoty, navíc běžně pořiditelná za pár krejcarů, výměnou za těžko dostupné "novinky" a upgrady. Také mi to připadá spíš tak, že dotyční spoléhají na neznalost krátce hrajících hráčů (případně dětí), kteří ještě třeba nedovedou hodnotu určitých věcí ve hře odhadnout. Pokud jsem četla dobře, tak teď si již nelze při OaD pořídit něco, na co ještě nemám level, což mi nepřijde z tohoto pohledu úplně špatné. Připadalo mi to totiž, že dříve tyto nevýhodné nabídky často zahrnovaly stromy z Baha, které jsou až dál v chrámu, takže je hodně hráčů ještě nemá a mnohdy proto podle názvu nevědí zda je to běžný strom, který ještě nemají nebo TS. Zejména začátečníci a děti se špatně orientují i v tom, jak si to dohledat. Nicméně hajzlíci byli, jsou a budou, na tom se nic nezmění, ale ta vzducholoď, ta by fakt mohla být přehlednější.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.