Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Nemám slov...ze čtyř létajících prasat mám při BB jedno spořící prasátko a dvě obyčejná!!!

dasa1143, -migos- a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. vladca

vladca Stará škola

tak tomu sa hovorí zabodovať naplno :p:p:p

3. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, konečně sem nashromáždil dost cirkusových pand, abych mohl postavit růžovou pandí výrobnu. Do budoucna bych chtěl mít od každého šlechtěného zvířete jednu růžovou výrobnu. Šlechtěním bych to asi nedal, tak budu spoléhat na OaD.

Hezkou hru ...

4. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

BB mám ráda, i když mi přijdou zvířátka jen obyčejná, ale dvě jsou víc než jedno. Jen to SK mi pořád a pořád chybí - nestačím mlít :-(

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. irsko

irsko Aktivní autor

Tedy nějak mi to tentokrát slušně přeskakovalo... říkala jsem si, že poskočím v Uměleckých dílech z písku...
    a hele:

6. dvory

dvory Rádoby autor

přeji krásný večer a těm kdo se snaží něco vyšlechtit taky nic nevyšlechtětíte a proč? oni to nechtětějí a potřebubují realné peníze fandím všem kteří to objetují ale ja už ne.. máte jen smůlu v tom že nic nezískáte naopak .

Vy všichni nechápe proč tu hru hrajete? Kolik do té hry dáte realných peněz? A kdo s toho má zisk? Já už víc nedám raději si za to koupím něco užitečního na sebe než to dávat jim.

Naposledy upraveno moderátorem: 25/5/19
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

dvory: nechápu, ani korunu ani korunu nedávám ,-) kdyby byly halíře tak ani halíř.

Edit: dvory: Kdo nevěří ať tam běží ,-)
    Šlechtit nebudu.

Naposledy upraveno: 24/5/19
    njklmn a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

13 734,99 měsíčně. Lepší jak mudrovat v hospodě z opilcema o politice.

9. dvory

dvory Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    věřím ale ta hra je o penězích a realných a mám toho dost s nima.

ha ha ha něvěřím.

Jinak Vám přeji dobrou zábavu a hodně úspěchú v člechtění

*** sloučeny tři příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 24/5/19
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dvory - nevkládej více příspěvků pod sebe, ale použij možnost "upravit " u toho prvního. Příspěvek se otevře a ty tam můžeš dopsat, co potřebuješ. Děkuji

dvory.png

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Možná něco vyšlechtím, kouknu, co mám a uvidíme... Tedy, jestli bude čas, bo jsem naplánovala víkend tak, že bysme se museli všici naklonovat xDxDxD

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

dvory - máš částečně pravdu. Dal jsem včera na zkoušku 20 + 20 šlechtění (pandy a velbloudy),
    ke všemu přidal 4 luxusní parfémy a nic. Naprosto obyčejné, u mě klasické šlechtění, bez mimořádných přeskoků.
    Zaregistroval jsem jenom to, že se mi vracelo méně základních zvířat než obvykle a padaly třeba 2 šlechtěnci
    o 1 stupeň vyšší (místo 1 a několik základních zpět). U šlechtění šlechtěnců byl 1 o stupeň vyšší a 1, který jsem šlechtil.
    Ze 40 šlechtění mi vypadly o "slavnostech farmářských mincí" 3 mince. Jsem z nich ještě dnes na větvi.
    Toto šlechtění mě ale nic nestálo a právě tomu výsledek odpovídal.
    :D

Stačí se podívat na Akce, kolik jich tam je od 23. - 27. 5. oznámeno. Myslím, že prodejních celkem 9
    a že jsem jich tolik najednou nikdy nezaznamenal.
    Ždímačka na peníze se rozjela na plné obrátky. Je třeba odolat a utrácet s rozvahou.
    ;)
    Tím jsem chtěl říct, že ne všichni cpou do hry peníze ve velkém, ani já s tím
    nemám problém. A také není radno se tu tím chlubit, protože ti hned někdo
    omlátí o hlavu, že hraješ zadarmo jeho zásluhou.
    :DxD

Naposledy upraveno: 25/5/19
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Trochu jsem si včera zašlechtila kvůli Uměleckým dílům z písku a mám už 4 Cirkusové pandy a 6 velbloudů Mumie, ještě je ale přede mnou dlouhá štreka - 12 mumií a 5 sultánu velbloudů. Skoro vše vyšlechtěno genetikou i když jsem dávala 1 luxusní parfém, tak to nebylo znát - jen jedna cirkusová přeskočila a už nevím, zda o jedno nebo o více míst
    ;)

evainfo, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Cha, stále to ještě umím ... :p

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jen malá rada - pokud při šlechtění používáte prémiový parfém, tak se neoplatí dávat na chov, kdy zadáte 4 základní zvířata. Pokud dáte šlechtěnce (od 3-4 stupně už je vidět výsledek)

16. hudy260

Tak jsem to chtěla zkusit a dát na tvou radu, ale přestože jich mám ve stodole přes tisíc (de luxe), nejdou mi použít, nedá mi to na ně žádnou nabídku. Co dělám blbě? xD Díky za radu.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

hudy260, špatně je to, že akce s parfémy deluxe skončila dopoledne - kuk

18. hudy260

Yno, díky, já viděla radu od sopti psanou cca před hodinou, tak jsem to nekontrolovala..připadá mi teda ale nelogické, že když ty parfémy mám a v takovém množství, můžu je použít jen v přesně daném čase...

evainfo, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

hudy260, není zač; a tady logiku nikdy nehledej, jsi na bláznivé farmě 8)

20. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím ... Ó má lady karneval 8).

Ale jinak je to bída.

Ať se daří ve šlechtění.

Hezkou hru ...