Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Nepoučitelná, nepoučitelná, nepoučitelná....zase to tam tlačím do domku a zase z toho leze jedno velké prd. Vůbec nezáleží na tom, kolik prošlechtím, nebo jestli koupím sk, nepadá nic. Spíš padá těm, co šlechtí málo....BB bývala taaak super akce, ale už ji ráda nemám. A ne a ne a ne. A basta.

2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

anvan: máš pravdu, nemá to smysl.. Už jsem se za poslední dobu poučila a šlechtit nebudu... Škoda SK... Člověk si ušetří zklamání!
    Už jsem přestala zkoušet i kino - to také nemá smysl... A dál uvidím..

3. šebejda

šebejda Baron fóra

anvan...nevím jak se šlechtěním, možná máš pravdu, že to jde líp pidi šlechtitelům. Ale, při akcích typu tajemné stáje a sazenice alespoň podle toho, co sem lidi píší, jsem skoro přesvědčen, že málo kupující získávají podstatně víc. Když čtu"koupil jsem 3 TS a mám novinku + něco supr", tak se u mne projevuje typická česká nenávist k úspěšným xD.

4. anvan

anvan Dozorce fóra

šebejda
    tak vztek to nebude, spíš je mi líto, když pak vypisuju tu inteligentní anketu o férovosti a pod....kdybych ji vypisovala tužkou, asi při tom zlomím tuhu. Je to prostě tak, že je to horší a horší. Mluvím teď za sebe, abych ssebou nestáhla někoho, kdo se mnou nesouhlasí. Podporují se začínající hráči, aby vydrželi. Ale že hru drží (hlavně finančně) ti skalní, to je asi každému šuma fuk.
    No nebudu tu rozdmýchávat žádné vášně, prostě už nešlechtím a konec.
    Všem ostatním držím palce, ať je pro ně BB tím, jak si ho pamatuju tak před třemi lety...

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Sice jsem koupila 2 velké balíky šlechtit ale už nebudu,mixovala jsem a nic :(,jinak jen genetika jako obvykle.Tahle farma je prostě zakletá:(

6. abc23

abc23 Komisař fóra

Jj dneska je to bída, je to bída :sleepy: akorát mi padnul domorodý krocan, ale jelikož krocani vypadají všichni stejně, nějak jsem přehlídla, z čeho se ten kluk vylíhnul .. ale 1 je málo a k dalšímu se jen tak nedostanu

7. háček

háček Perspektivní autor

Něco jsem měl našlechtěno z minulých BB , dnes to konečně dopadalo

Tak se mi to konečně povedlo , i když to šlo pomalu geneticky ....[​IMG] ....

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak tomuto by v Lidlu říkali skotský týden, a to jsem je sem nedala všechny, jen ty co postavily do frontyxD naplněno 3 x po 2O

9. lacrima

lacrima Titán fóra

Přeji hezký pozdní večer ,ahojky všem ,

mám halucinace ? Sním či bdím ? Nedá mi to , aby jsem vám tady něco nedala !
    Tak se podívejte a jdu tu Barbínku v růžové sukýnce předat do družstva a tím pádem jsou velbloudi hotoví.

Uznejte sami , že ten pátek 13. je prostě skvělý!

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tenhle BB by šel dost mimo mně, kdybych nepotřebovala ty zasmolený odznaky mladého budovatele. Ještě že mám pár skvělých sousedů, kteří mi přihrávají SK, jinak už bych byla dávno v pytli.

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kdybych neměla pracovní víkend, tak si snad dám skotskou whisky, dnes spotřebováno něco přes 2OOsuperkrmiv [​IMG]
    a toto už byly jenom ty třešničky

12. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Dvě noční pandy :)

A dvě noční pandy xD

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Hotovo :):p

Všechny šlechtící úkoly mám splněny, ale mačky byly asi největší fuška :cry:

14. Lachlí

Lachlí Zelenáč fóra

Zdravím, farmařím už dlouho ale až teď jsem se do toho pořádně vrhnula (mateřská dovolená) :D a chci se zeptat zda se vyplatí šlechtit na nějakou tu "růžovku" nebo spíš do úkolu v družstvu :) děkuji :inlove:

milostivas tohle ocenil(a).
  15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Lachlí, to záleží na tom, co kdo osobně preferuje a jaké jsou jeho strategické myšlenky. Někdo staví růžovky pro radost a pěstování zvířátek, někdo rád likviduje úkoly v družstvu no a někdo rád vydělává na trhu. :)
    Co se vyplatí musí každý zvážit sám podle své herní strategie,. pokud by mi chyběly krejcary, asi bych nejprve vytůnila krejcarové konto.

danda

16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

To není špatný nápad, nad tím se zamyslím ... hned by bylo víc času na farmu, nemusel bych do práce,
    ráno bych si přispal .... zajímavý :music:

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Co boulingu, pošlechtil si a přeskočilo to na tebe? :D
    U tebe to vidím aspoň na paterčata a nejvyšší kvality, ... snad nebudou taky mňoukat :D

d.

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Potřebuji mumii, tak jsem ze zoufalství zkusila mix. Mumie to sice zase nebyla, ale - tadá

Naposledy upraveno: 14/1/17
  19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O, tak to by mě fáákt naštvalo ;). Jelikož se u mne přeskoky nekonají, tak šlechtím jen co musím ( aspoň se základy vrátí v hojnějším počtu domů).

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník, že já nešlechtila včera, když 13-ka je moje šťastné číslo a ještě pátek :D ale nebyl čas.
    Tak jsem dnes neodolala a většina základních si poskočila, ale vyšší šlechtěnci jen genetika ... jim tam příště nasypu obrok a zrní, protože jsou potvůrky zmlsané importním a drahým SK :p ... ty žůžové krabice snad do léta zvládnu. Siamská na trhu není a perská za 30 melounků x 8 = "ale fuj, sem se lekla" xD xD ... no aspoň sem potěšila sousedy :p