Mazaný lišák (20.7. - 22.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Ahoj kaoline,
    počty jsou jednoduché:
    Z...základní doba zrání
    V...koeficient pro vodu V=0.8
    h, H...koeficient pro hnůj - v základu h=0.95, zvýhodněný H=0.9
    SH...koeficient pro SH - dle aktivace vylepšení může být SH=0.5 (základ), SH=0.4 (vliv aktivované větve na stromu moudrosti) a může být až SH=0.2 (strom moudrosti, řádek v nebi, bílá nevinnost, vánočka)
    Takže nakonec vzoreček pro výpočet doby zrání s využitím všech urychlovátek (T) je:
    T=ZxVxHxSH=Zx0.8x0.9x0.2=Zx0.144 (největší zkrácení) - u 4h je pak T až cca 35 min, u 6h cca 52 min. Samozřejmě při nevyužití všech výhod je zkrácení méně významné. Nicméně zkrácení ze základní doby zrání plodiny vlivem hnoje činí (počítám s variantou H=0.9) u 4h --> 3:36 h, u 6 h --> 5:24 h.

EDIT: Omlouvám se, nevšiml jsem si, že jsi prakticky totéž napsal ve svém příspěvku. Tys totiž psal o zkrácení doby z polí ošetřených SH, čehož jsem si původně nevšiml. Je evidentní, že používáš stejný vzorec. Ale třeba se tento přehled někomu hodí...

ananuki a Milka66 tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ráno a dobrou chuť [​IMG] .. no samozřejmě i velkou chuť dál bojovat :D .. jsem ráno utíkala na trh a doslova jsem se tam "rvala" o hnůj xD a mám i na další setbu něco v zásobě :p. S tím hnojem to vážně vymysleli, nebo nedomysleli? :oops: .. to se nikdy nedovíme, jak to vlastně je!?!
    .. [​IMG] chybí ještě 955 ks ... [​IMG] chybí 2813 (zaseto) .... [​IMG] mám + 67 ... [​IMG] už používám .. sem si mohla udělat něco do špajzkyxD
    Dnes bych mohla úkol dokončit a moc držím pěstičky, aby jste to všichni zvládli :p ;)

3. vierabarcziova

vierabarcziova Zelenáč fóra

mál času, mám 2 x 12 v práci, tak to bude prvá akcia po dlhej dobe, ktorú nestíham :( nech vám darí

astrid888 a bubák1960 tohle ocenili.
  4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Chybí 1600 plamének a 1900 šípek

Farmerama 96+ *** Bahajarama 257+
    říjen 2010

Julinka11, mirae a evainfo tohle ocenili.
  5. zlatka2470

zlatka2470 Pisálek fóra

Preco nemozem vyrabat Ohniveho plameniak. Vobec ho nemam vmline ?

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zlatka2470,
    Zkus se ujistit, že Ohnivý punč chceš vyrábět na hlavní louce ve mlýně. (na Baharamě vyrábět nelze). Pokud jsi ve správném mlýně, tak si přepni záložku na "akce" a tam 100% najdeš nabídku na výrobu ohnivého punče.
    Přeji fajn hru

Julinka11 tohle ocenil(a).
  7. zlatka2470

zlatka2470 Pisálek fóra

• Prosím, nevkládej více příspěvků pod sebe.Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Děkuji
    V mline nemam vyrobu na ohnivy punc ? Co mam robit?

Dakujem skusim

Naposledy upraveno moderátorem: 21/7/15
  8. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré dopoledne všem, malinko odbočím-líbilo se mi , že někteří z Vás tady měli v příspěvcích tabulku kde bylo, kolik mají akčního zboží a procenta jak na tom jsou. Tak u mne nastala fáze-hledej šmudlo, nejdříve zde na fóru(jak se ten program jmenuje) a potom stáhnutí=toto šlo velice rychle(sám jsem se pochválil). Celý natěšen včera nainstaluji a zadám počty, dám spočítat atd. Ale co to-neukazuje mi to čas do konce akce, u plodin jen celkové procenta, takže nastalo takové malé zklamání. A dnes po druhém kafi nastalo osvícení-chyba byla mezi klávesnicí a židlí=konec akce nastaven na 22.6.2015. No když se daří tak se daří. Hezkou hru všem :)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Vy kam ponáhľate?Čo vás ženie ten ohnivý punč?Ja si idem svojím tempom ako vždy od zadu iba polievam.3 x ešte zasadím šípky a 4 x scilu.Do konca akcie to zmáknem a možno aj skôr.Hnoj predávam musím aj niečo zarobiťxDxD.

10. Simík21

Simík21 Znalec fóra

dobré ránko fšem :)

šípek: Mám 2525. Ideální stav 2178. Plním na 115,9% Hotovo 45,9%
    plamének: Mám 2361. Ideální stav 2178. Plním na 108,4% Hotovo 42,9%

11. doben

doben Ikona fóra

Kdybych nebyl tak malý level (65) a nedocházelo by SH, tak bych tu akci v pohodě udělal. :)
    Zatím to vypadá, že spíš nebude dost třešňových paprik, než aby chyběly akční plodiny.
    už mám:
    vlajku a TS

a chci:
    vířivku
    jenomže asi nebude dost paprik na punče :(

12. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravíčko, za 4:15 bude akce zdárně dokončena, poslední akční na ploše :) dokonce zbylo místo na 9z12ti tajemných stromků... Stáje zatím není kam dát, překvápko až po návratu z práce ;)

Padátek je víc než dost mmt 113 navíc. Andulííí

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, vy rychlíci... já se k Vám nepřidám... před chvílí jsem sklidila jednu plochu bez MJS :music: Svištím si to ták rychle, že ač jsem nechtěla, vypadávátka mi za chvíli dopadají, a tak postupně vyrubu jumbo-stromy na Lesní mýtině. Tak ať ten:music: zdánlivě malý počet 200 ks doženu ;)

14. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ahoj vám všem,
    já se přidávám, myslím, že to dneska už bude komplet hotové. Plamének mám, že mi zbyl i na výzdobu zahrady;) . No a šípku mi chybí 2948 a to ho mám právě zasetý:). Omáčky už mám všechny a papričky těch mám, že si je můžu nasušit na zimu do bašty.
    Všem sousedkám za plotem díky, že je posíláte, ale už né prosím. Nebo v tom vedru mi uhoří pusaxD.

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak akce pohodová a celá hotová:p

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Koukala jsem, jaký udělal BlackDragon krásný přehled tajemniček (co z čeho může vylézt) a do rozpisu k akci vložil rovnou i odkazy.
    Díky moc !

A k akci:
    Plamének 2700 a zaseto
    Šípek 3700
    Omáčka hotová a papriček ve stodole 256. Krásný. ;)

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem ráno naházela vše do úkolu, zasadila tajemné stromy a zde je výsledek:
    katalpa XXL, ořešák XL, 2x javor XXL, pinie XL, černý bez XL, jedle XXL, slivoň trnitá, buk XL, moruše XXL a 2x meruňka XXL.

Vůbec žádný zázrak, jediné co zůstane na ploše je slivoň trnitá. Ještě ujdou javory XXL, ale také si nepamatuji, kdy jsem je měla vlastně na ploše. Až dozraje nějaký to zvíře, strčím místo něj na plochu ještě tajemné stáje, ale myslím si, že to bude obdoba tajemných stromů, nic a nic a šup do lišty. Ta toho pojme dost [​IMG]

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jsem zjistila, že až za hodinu sklidím mi bude chybět 27 kusů plaménků :D ..dělá to vážně horko? .. nebo je to někde jinde? xD :D
    nevadí :music:, počkám další tři hoďky a budu se tvářit, že to tak mělo být [​IMG]

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

evainfo: tak na 14 polí plaménků mrskni zuzku (ZSH) a máš klid.... teda pokud už to nemáš vše "ozuzeno" ,-) Jinak z TS a TCH získaných v akci krom 1x baobabu a 1x oškeruše vše lištovka ,-)

20. malanek70

malanek70 Expert fóra

Padátek je víc než dost mmt 113 navíc. Andulííí[/QUOTE]
    Tak to padá asi jen někomu, druhá akce v krátké době(minule rybaření :/ ) co opět jen člověka naštve... A marodím, takže sklízím bez prostojů, i tak není asi šance

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.