Malí pomocníci 2017 (1.6. - 10.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Tak končím na 9,těsně před stonkem..bohužel chybí mi jedna sklizeň :(

eli2006 a evainfo tohle ocenili.
  2. suzi74

suzi74 Pisálek fóra

Tak,akcička s odřenýma ušima hotová!!

3. Štika

Štika Mistr fóra

Stonek mám ,ale honit se ještě za bedýnkou bylo ztrátou času, čtyři bedny.....krejcary, 2x BZ a poslední bedýnka byl největší vejvar,to byl šok,15 ks superhnojiva,dárky na náhodu,už ani náhodou :p. Poučení pro příště.

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem v poledne dodelal i tu bednu, radek uz vcera... ani jsem nedal dalsi setbu, nema to cenu - no proste bez zrychlovatek to je strasne pomaly a chybu nejde napravit...
    Z obou akci tedy nemam jen diamant u Barbeq tedy par minci a bananu, no to ujde... nicmene jsem mel stale cas a to teda nebude bezny...
    Jo a 15 letadylek z bedny, hmmm...

Vypadavat ma 24 spizu/den, v tuto chvili ma byt 208 (nebo chybet 0 ), mam 408 (chybi 0 ), mam 196% hotovo.
    Stav coko : idealne 3247 kusu (362/den ), mam 3263 z 3250 (100% ).
    Stav kuku : idealne 6554 kusu (729/den ), mam 6755 z 6560 (102% ).

5. makak-magot

makak-magot Stará škola

No, tak pokud bylo někomu líto, že nestihl nadělat nějaké bedny navíc, tak nesmutněte. Mě se povedly 3 - a dostal jsem 1x 25 000 BZ, 1x 48 900 BBZ a 20 000 krejcarů. Což mě, vzhledem k levelu, fakt vytrhlo :)

6. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

aj u mna 3 leskle bedny,dva x po 31 000 bs a tretia odmena este v liste-rx ,,mozno,, sekvoja xDxDxD

7. KingBone1

KingBone1 Zelenáč fóra

Tak je po akci bohužel padalo mě strašně málo těch špízů cca 3 kousky na sklizen a kukuřice také málo přesazoval jsem 3x za den v noci jsem nestával a až na jeden větší výpadek při královně kdy jsem přišel o sklizen s palačinkou.

eli2006 tohle ocenil(a).
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

V nabídce dárků pořád ještě zůstává špíz.

eli2006 tohle ocenil(a).
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -pechfógl-,
    ať hledám jak chci, tak špíz už v nabídce nemám. Zkus restartovat hru, třeba se ti z nabídky taky ztratí.

eli2006 tohle ocenil(a).
  10. abc23

abc23 Komisař fóra

Joooo jooo, tak jsem si to špatně spočítala a nakonec na tu jednu bedýnku kukuřice vyšla xD
    A z bedýnky 3x TS, tak jsem zvědavá, co vykvete.
    Tak škoda jen toho Barbecue a nedodělaných úkolů.

krakoramaja, skalara.v a eli2006 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.