Makronková mánie (11.1. - 17.1.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Akci samozřejmě budu dělat. Skládání se mi minule dařilo. Všem přeji úspěšné minihry.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka

Ano pokud má strom základní výnos 4 plody dostaneš 1 plod navíc.
    Jinak všechny bonusy se počítají ze základního zisku, takže při bonusu 100% a při aktivním bonusu + 25 % to bude zisk, 9 plodů.

3. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Do akce jdu.Baha hraji jen rekreačně,body už dávno nepřibývají.Tak na pohodu,řádek asi bude.Skládání mi někdy jde,někdy méně,ale nevadí.Akce nevynechávám,tak si aspoň zahraju a zaměstnám víc hlavu.Kdo se pustí do skládání,tak přeji hodně štěstí!
    Děkuji za výpočty! :)

4. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Do akce jdu, jak jinak. Děkuji za výpočty.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

rosnička007, body přibývají pořád, jen levely ne. Podívej se do vlákna TOP 10 BAHAMARAMA, jaká hausnumera tam spolufarmáři mají. Až se zas v RT proberou a písknou pokračování, budou fofrem o spoustu levelů výš, díky nasysleným bodům :)
    Do akce také jdu, i když mi to skládání v pozdějších kolech moc nejde. Jak jsem psala ve Farmorákulu, budu spoléhat na nápovědu těch chytřejších a snad to doklikám ;)

6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Kytka2001, dinoalesi, pezt - děkuji moc za odpovědi, už je mi to jasné. Těch 25% je vždy ze základu, a ten se ničím zvýšit nedá. Bylo by super kdyby to třeba těch 100% do stodoly zvýšilo, ale i tak se mi řádek líbí, každé navýšení je dobré. Nároky akcí a úkolů jsou čím dál vyšší, každý kus ve stodole se počítá.

Nevím jestli pro stonek dojdu, ale určitě to aspoň zkusím.

7. vrbovka

vrbovka Aktivní autor

Jo,jo. Skládání mě baví, takže jdu do toho.....

8. kocieva

kocieva Osvícený autor

Pěkný večer všem. Minihrám na čas se snažím vyhýbat (musím si šetřit srdíčko) a jelikož i odměny mě nenadzvedly ze židle, akci vynechám, nemám ráda dekorky s časem 24.00 hod. a na stromky +1 už mám hafo řádků plus "jelena". Všem, kdo se zúčastní, přeji, ať se daří.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jak to bude s novým řádkem v kombinaci s ananasovým pečivem?!? Předpokládám,že výnos bude jen z jednoho.Buď z řádku,nebo z pečiva. Určitě tedy u papouškových stromů.:wuerg:

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Asi naskládám 15 her na stonek a smyčec :music::D.

11. velik52

velik52 Aktivní autor

Do akce se pustím,uvidím jak to půjde,poslední akci jsem nedokončila, snad mi to půjde lépe,moc děkuji za výpočty všem přeji at se vám daří :):):)

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Skládání makronek do krabiček mě baví. Jdu do toho!

13. .macca.

.macca. Hrabě fóra

kaolin11 U papouščích pírek když budeš mít řádek a ananasové pečivo budeš mít +1 to je stejné jako když máš pečivo a pohodlný pařez.

14. maribeja

maribeja Stará škola

do akce jdu jako do každé jiné,jen uvidím jak mi půjde skládání sice mně baví ,ale moc mi nejde

15. coneznam

coneznam Osvícený autor

Vrhnu se do toho po hlavě i bezhlavě. Víkend sice dělám, ale možná zvládnu sklidit a hlavně zítra odpo i pátek volno a po neděli taky. Takže hurá, po dlouhé době to snad i dotáhnu dokonce. Vzhůru do toho a půl je hotovo:)

16. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak ja ako kazdy stvrtok budem zase rozpestovat v robote na mobilu :oops: Ale v piatok a vikend mam volno,tak to snad zvladnem xD Potrebujem prevetrat mozgovnu a taketo minihry su na to ako stvorene ;) Tak nech sa nam dari a kazdy dojde tam kam chce,moj ciel je doplazit sa az do ciela ;):pxD

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

OK,tak ideme skladať makarónky,len mám obavu,že o 2-3 mesiace bude potreba na akciu 35 000 akcnej. :oops: No,matadori to aj tak dajú do večere. Tak nech sa Vám darí! ;)

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem se nakonec rozhodla, že akci vynechám a nebudu bourat dekorky na hlavní a divošce ;) odměny za to nestojí

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mně se tedy zdá,že řádek je dobrý a tomu odpovídá obtížnost akce.Moc hráčů asi na něj nedosáhne.:oops:
    Menší výtka k bonusu na počet ks,více by se mi líbilo +1 ks ! To už bude třetí bonus +25% ze sklizně a výnos bude vždycky jenom +1 ks!:cry: Že by je tak trápil přísun pírek ?!?:wuerg:
    No nic,ve 14:00 na značkách ! 8)
    Myslím že to pude!:wuerg:
    Dneska bylo kolo podezřele štědrý.Protočeno 10 PL a zhruba stejně obyčejných.

Naposledy upraveno: 11/1/24
  20. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 proč by byl výsledek +1 kus? Pokud se jedná o 3 shodné bonusy na +25%, tak 1,75 * 2 = 3,5. Což se zaokrouhlí na 4 kusy pírek.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.