Městské projekty / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bohužel se mýlíš! Někdy se kvůli otravné ceduli sekne celá farma a je nutný restart! :p Zdá se mi , že se celá farma i hůře načítá.
    Jo a kdybychom věci nekomentovali, mohli jsme třeba nebe, doteď sklízet ručně!:cry:
    Myslím si,že náprava zase tak složitá není,jen se jim dotoho nechce! Když je možné naprogramovat vypnutí sekernice,různých postaviček žadonící o dárky...atd.tak tohle je moucha!!:wuerg:

goldedawn, lacrima a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  2. 14087

14087 Titán fóra

Ano kaolíne, v něčem máš pravdu, ale nemusí se to stále omílat, lidi co tohle všechno tvoří, mají taky své zaměstnání a farmě se věnují ve svém volném čase a prostě se stane, že není čas úplně na všechno.. to tady musí vládnout věčný nářk a stres? Je to hra.. a počkej až budou dovolený.. :p to tady se bude každý dožadovat odpovědi na nesmyslný otázky :D a když tu nikdo nebude, tak se budete stavět na hlavy :D to chce kliiiiid :D xD

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Myslím si,že i v tomhle se mýlíš! Je rozdíl mezi moderátorem a programátorem.Ano moderátor to dělá ve svém volném čase,možná za nějakou drobnou odměnu.Ale programátor určitě ne.To by jistě nevymýšleli neustále nové a nové výprodeje,akce,nové herní prvky...... atd.Jistě nemaj jenom farmu,ale spoustu dalších her a točej se vtom nemalé peníze!
    Samozřejmě nějaké blbé vypnutí cedulí není napořadu dne,bo jim ztoho nic nekápne!:p

4. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

ahoj, tak jsem tu zase a dřív než bych čekala - nikde jsem si nevšimla, že by mistrovská třída byla svázaná s denními úkoly, ale poté, co jsem včera vytuhla při uspávání dětí jsem nestihla přihlásit včas hru, abych stihla sklidit chlévy a propadla mi tak řada... ne, že by mě to nevytočilo, ale překvapení přišlo dnes, když jsem po splnění posledního úkolu ze série mistrovské třídy zjistila, že mám najednou místo třetí úrovně jedničku, ačkoliv mistrovku jsem dokončovala normálně

-Jara05- tohle ocenil(a).
  5. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj beruška-86,

v predchádzajúcej sérii v Majstrovskej triede si splnila len 5 zo 6 úloh, preto začínaš od začiatku.

6. beruška-86

kde? 12.5. mám splněno 6 ze 6, 17.5. vidím taky ještě úroveň 3, a aktuální sada má k dokončení 16 hodin a mám splněno

7. Vanda

od toho 17.5. si sériu prerušila, o výpis môžeš požiadať Hernú podporu.

8. beruška-86

právě, že nepřerušila - dělám si screeny, co jsem měla nesplnit? nějaký úkol jsem akorát vyměnila za jiný. podpora, to je to, co už jede jenom v EN?

9. Vanda

áno, jedine anglicky alebo nemecky môžeš písať na podporu, ak máš screeny, tie tam dolož.

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  10. beruška-86

jj, můžu, ale jak jsem dopadla.. přišla mi odpověď, že jsem nepoužila podporovaný jazyk - viz:

podpora: "Dear Player,
    unfortunately you have contacted us in an unsupported language. We currently offer support only in English and German, therefore this ticket has been closed. Please create a new ticket in one of the supported languages. Thank you for your understanding."

.. můj odeslaný text emailu:

Hello,

I do not know the English names for the Czech features “Mistrovská třída” and “Městské/Denní projekty”, so I will use the Czech names.

On Friday, I missed the reward row/series because I had login problems a few minutes before midnight and finished the last part at around 00:00–00:01.

That is frustrating by itself, but the bigger problem is that I also lost the third level of “Mistrovská třída”, even though I completed it correctly without any issues. = The last project of “Mistrovská třída” was completed on May 12, and the next one on May 23. So when I lost the “Městské/Denní projekty” reward, I had already completed five out of the six required parts.
    Could you please check this?
    I can only upload one image here, so I am attaching the first screenshot, which proves the completion on May 12.
    If needed, I can provide the other screenshots by email to show the remaining progress and completion dates.
    Thank you.

- nebudu raději komentovat, co si o tom myslím - jestli s tím je problém, pak by měl být u všech FAQ doplněn překlad v angličtině - nepředpokládám, že byl problém screen ze hry, kde je to také česky

Naposledy upraveno: 24/5/26
  11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

beruška-86 - klidně přelož celý text do angličtiny. Pokud bude podpora požadovat upřesnění v rodném jazyce tak ti napíšou. Ve většině případech to zvládají vydedukovat o co hráči jde.

Hezký den

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  12. beruška-86

Farmářka_X: tady došlo k nepochopení - to nahoře byla jejich reakce na to, že můj text "není dost anglický" nebo nevím - na to se nedá reagovat

pro jistotu jsem to ještě zvýraznila v minulém příspěvku

Naposledy upraveno: 24/5/26
  13. Vanda

a ďalšie nie sú anglicky, tie prelož a odošli, aké jednoduché

-Jara05-, lacrima a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj beruška-86

Jen doplním kolegyni, anglické názvy které použij
    Mistrovská třída - Master Farmer
    Denní projekty - Daily Achievements

beruška-86, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  15. kocieva

kocieva Dozorce fóra

16. evinana

evinana Baron fóra

Právě jsem dokončila další sadu a odměna by měla být doupě hranostaje. A asi jsem jej nedostala. Poslední bylo šlechtění tak jedině že by oznámení o odměně bylo schováno pod oknem tulidomku. Modíci jde to nějak zkontrolovat prosím?

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evinana dostala jsi jej. ;)

18. evinana

evinana Baron fóra

Dob Super, děkuji

19. polacka

polacka Baron fóra

Mám dotaz. V mistrovské třídě mám toto: Skliď 47xKiwi na : Deštný prales. Zasadila jsem strom KIWI, sklidila a nepřipsalo se nic. Co dělám špatně? Děkuji.

20. Vanda

Ahoj polacka,

a kedy si zbierala Stromy Kiwi?
    máš ich nedozreté, o cca 3 hodiny ich môžeš zbierať.