Měsíční magie (10.8. - 15.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Akce splněna, grafika fajn, ale odměny ze stonku nic moc.... A stačím ještě napěstovat něco do úkolů..tam mám stále co dohánět.

helca16113, Trepifajksl a Helena1313 tohle ocenili.
  2. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ha..potrebujem ešte 46 kotlíkov :inlove:
    dám to do konca:p ?
    dnes sa mi narodili v liani 2 kačičky a 1 kuriatko...:D

3. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Pisálek fóra

Už máš hotovo? Já že píšeš na pohodu, já ačkoliv sedím u hry od začátku, tak mi chybí 19 mozkové štávy, protože mi dneska za celé odpoledne vypadlo jen 2 ks kotlů. Tak by mne zajímalo, jestli je na tom někdo stejně. V poslední době u všech akčních her, předposlední den nevyskakuje skoro nic a poslední den vůbec. Takže se snažím o stonek a opět jen zabitý čas u hry a stonek zase nic

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Přej a bude ti přáno, dej (plať) a bude ti dáno... 8)

Zrzinka11 a skalara.v tohle ocenili.
  5. slepička09

slepička09 Zelenáč fóra

Přesně tak. Prostě nás nutí nakupovat. Já poslední dobou nedokončuji skoro žádné hry, protože mi padá málo vypadávátek. Osmihodinová muchomůrka - t.j.11 vypadávátek. Prostě ubohost. Ale jsem na sebe pyšná, protože se už nerozčiluju!! Ivanakj

zejdy66 tohle ocenil(a).
  6. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte.
    Komu chýbajú ešte kotlíky, žiadajte prosím vo vlákne na to určenom Zasílání a výměna dárků, ďakujem.
    Držím pršteky a peknú hru prajem

zejdy66 a helca16113 tohle ocenili.
  7. šebejda

šebejda Baron fóra

Mno nevím. Padalo to bídně, ale kdo se neflákal a dával dlouhodobky a měl legendu na patřičné úrovni, napadat mu to muselo. Podle mne sem pláč na nepadání nepatří.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Padalo to bídně, ale mám hotovo i na mladší farmě ;)
    A ještě lepší je, že už nepotřebuju světluškýýý :D:D Už jen těch 190 fialových tlam :music:

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ty fialový xichty budou strašit i ve snech... kdo ten úkol vymýšlel... zavřela bych ho do pranýře... teď je na to fajnový počasí...

10. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak jsem dopajdala-hurá,dva dny jsem to mlela po jednom hnusu až jsem domlela.No měli to pěkně ucpaný ,padalo pomaličku.Kdo finišuje držím palce.

11. popelk

popelk Pisálek fóra

dobrý večer. prosím o radu.už mám hotovo, ale nemůžu aktivovat stonek, protože nemůžu najít dekorace , které mám dodat do stonku. hledala jsme pod vázičkou, ale tam nic není.děkuji předem za radu.

12. kristinabesinova

jaaaaj
    chýba mi 28 kotlikov :inlove:o_O
    už mi chýba len 16 kotlov :):inlove: dám to ?

Naposledy upraveno: 15/8/17
    skalara.v tohle ocenil(a).
  13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj popelk,

v tom případě bych rychle začal přemýšlet co jsem na farmě upravoval době akce a kam jsem ty dekorky mohl asi tak umístit. Tedy pokud bych se nedopustil toho, že jsem je v rámci OaD vyměnil za něco jiného. Pokud ani tak neuspěješ, budeš muset napsat na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Y_n_O: Jo, zavřou ho do pranýře a jemu zfialoví ksicht - kdo se pak má na to dívat?

satelit, kristinabesinova a Zrzinka11 tohle ocenili.
  15. myš59

myš59 Vévoda fóra

ač jsem nevěřila i já konečně melu poslední a za hodinu bude stonek, taky jsem si stihla něco dodělat v družstvu;)

16. kristinabesinova

už mi chýbajú len 2 kotle frndžalicexD
    dakujem všetkým priatelom farmárom, ktorí mi posielali darčeky:inlove:
    už ako keby som mama navarené:D
    stonka je v rukáve:D
    či na nebi ?;)
    pekný deň prajem každému jednému:inlove::music:

helca16113, skalara.v a tykadlo tohle ocenili.
  17. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak v tejto chvíli sa melie posledných 6 kotlíkov a bude hotovo. :) Vypadávanie bolo tentokrát dosť utiahnuté ale som rád že som to stihol. :)

helca16113 a skalara.v tohle ocenili.
  18. flexka

flexka Hrabě fóra

Hotovo mám, ale hlavně díky sousedům a přátelům - dostávám 10 až 15 dárků denně. Když se tak podívám na přebývající kotle, bylo by to tak tak, nebo by jeden, dva chyběly.
    Moc děkuji za podporu mojí farmy :inlove:.

19. fgs001

fgs001 Pilný autor

Ahoj, ano, už mám hotovo. Od neděle. Za ty roky cca vím, jak mi to na farmě padá. Samozřejmě se vyskytnou akce, kdy skončím těsně před cílem, ale zpravidla mívám hotovo dva dny před koncem akcí. Pěstuji na pidipolích s MJS, legendu ve stromě moudrosti mám komplet. Nic jiného podpůrného nepoužívám (pokud je něco ve stonku, tak o tom nevím). Akční plodiny seju přes den, na noc dávám, co potřebuji. Nehnojím (hnůj bývá během akcí předražený), jen zalévám. Využití ploch - 80 % pole, 15 % stáje a výrobny, 5 % stromy. Pokud nepěstuji, tak 50:50 stáje a stromy. Ale to už je jiná kapitola ;)
    Přeji klidné hraní a ať se daří!

20. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak díky Měsíční magii mám splněno. xD

Fialové xsichty jsem nechal jen dvoje na ploše,co kdyby v budoucnu zase byly potřeba.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.