Módní přehlídka na farmě (20.8. - 26.8.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/8/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Za mě je to dobrý hlavně sezonní body už ale vidím žě zakopaný pes budou padátka jako minule uvidíme jdem na to

DANKA722 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  2. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Děkovat za něco, co mělo být v pořádku hned před spuštěním hry, a potom se to pokazilo a spravilo, mi připadá divné. Proti tomu je normální omluva,což nastalo, takže hrajme. A Zzovu opakuju, co jsem řekl už před tím, jeví se mi to jako ta spíše podařenější mezihra, než řada před tím. Pojďme hrát a třeba si i pomáhat na trhu. Ne?

3. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Zatím jsem 18krát vyhnala modelíny na molo..nejvíc jsem byla zvědavá,jak si kravka nacpe maxi pozadí do minisukně :D

Ze získaných tajemnic, jsem místo stromu přání, získala javor cukrový a olivovník,obé ve variantě XXL - toto jsem si vždy přála xD

Naposledy upraveno: 20/8/20
  4. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Nezkonil to někdo z tvůrců? Jsem už v pdátkách v něděli.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zase jsem vydělala na tom, že začínám v noci a ne v plánovaném termínu xD Bonusový kód se hodí.
    Asi teď zkusím na jedné ploše pohopole na akční a na druhé dlouhodobky na padátka. Mám proměnlivou pracovní dobu, tak zkusím popohnat oboje. No a v neděli to sčotnu a uvidím, čeho mi chybí víc a pak se podle toho zařídím. Teď hlavně zas neusnout, než podruhé rozpěstuju a zaseju do rána na pidipole...

Naposledy upraveno: 20/8/20
  6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ráno skontrolujem, či chalani dobre počítali, vyšlo mi nasadiť 201 polí + jedno s bazalkou;)

7. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak ještě 1 sklizeň na všech 404 pidipolích + 1x na 202 pidipolích a 21243 kousků Kožených popruhů bude ve stodole (co myslíte, je to hovězina nebo to je z jiného zvířete na Farmě?)...
    Padátek mám momentálně 1183 (73%)...
    Při vhodném zkombinování různých bonusů z beden a obětováním části zásob SH se mi, zdá se, podařilo snížit obtížnost akce z střední / těžká na snadná / snadná.
    Nebo jsem něco přehlédl a následně si nečekaně poraním rypák... xD

Všem přeji bezproblémové pěstování a hojnost padátek i případných bonusů z kola štěstí!

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

jan .svátek prosímtě jaké bonusy z beden používáš?:oops:

9. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Připisují se vám sb? mě teda ne k vůli nim jsem akci začala dělat,nic jiného mě tam nezaujalo, bez nich to pro mě nemá cenu dělat, takže končím snad tu sezonu dodělám celou i bez těchto sb.

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .macca.

Zkus hru restartovat a potom znovu zkontrolovat stav, pokud máš nějaké nejasnosti kontaktuj herní podporu, oni prověří jestli se ti vše správně připisuje. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

11. babina51

babina51 Hrabě fóra

Hotovo 23 dodávek (100% na 24hod. hodně pomůže).

DANKA722, SelkaJarus70 a -Jara05- tohle ocenili.
  12. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) a takto vyzera finale [​IMG] [​IMG]
    a konecne farma ide do normalu ;):)

nech sa aj vam dari a stastne dojdete do finale ;)

13. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Stonky běží,modelky jsou oháknuté a já udělám pravý opak... jdu se svléknout a šup do bazenu:p

14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Ani nechci vidět jak vypadá ta tlustá kráva v plavkách ... to bude stejný jako kdyby tady vylezla naproti sousedka :wuerg:

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Ajooo děkuju ;)

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo a jdu čekat na další akci ;)

17. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Hnůj za 1286,99 Kr/ks. No, nekupte to!

18. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Nevím zcela jistě, jestli to bylo z beden (možná z kola štěstí, ale tam by to bylo snad okamžitě aktivováno, a to nebyl ten případ), ale do diamantu jsem dal 100% ze sklizně navíc (možná to bylo z něčeho jiného než z bedny, ale z čeho pak? - Možná z nějakého družstevního úkolu?) a použil poho pole s koeficientem 0,25 (bílá vánočka, nevinnost, runa na sromu moudrosti), takže to trvalo na pohodlných polích se SH stejně dlouho jako na malých polích bez SH...
    Pravda - měl jsem na 6 hodin i 2x bonus +1 z pole a na 4 h tentýž bonus od Kubíka.
    A ještě jsem to vyšperkoval bonusem +3 ks ze sklizně rostlin (nevím, kde jsem k němu přišel, ale kvůli němu jsem dokonce dvakrát sklízel i pidipole se SH = velká spotřeba), takže teď před chvilkou (po 24 hodinách!) jsem dospěl k počtu napěstovaných akčních rostlin 21243...
    Padátek mám aktuálně 1393.

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

vánočku nevinost Sh používám taky ale když neni + na rostliny je to o ničem pokud nemáš moc moc moc SH . Kolo neštěstí u mě funguje málokdy. Myslela jsem, že máš nějakou vychytávku, která mi utekla.:p;)

hroudov a -Jara05- tohle ocenili.
  20. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Napěstováno a nahopsáno...
    ...teď už to jen semlít a dodat!:D

Už je to uděláno, už je to oděno...

Naposledy upraveno: 22/8/20
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.