Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Lidi už nejen že nečtou, ale ani nekoukají na obrázky. V posledním dárku je stonek, co by tam asi bylo jiného. Takže ani florenovník, ani dovolená na Mácháč. Prostě jen další lajna do stonku 8)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak "tajemné" jsou odtajněny .;).. kačák žlutý, výrobna vajec žlutá, textil mlýn (už 6-tý), Losí podium a chovný rybník červený! xD
    mi chyběl do celé sady a nedařilo se mi ho získat :p .. no a bobři ++ dnes nebudou? :) jinak jsem moc spokojená a takové akce by mohli být každý čtvrtrok :D

Naposledy upraveno: 3/7/15
  3. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahoj, dnes při otevření posledního kokosu a dárků jsem opravdu nadšená. Stáje i řádek mě potěšili. Celá tato akce byla velmi pěkná, dávám Rt palec nahoru. :D:D

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nevím, proč někteří nadávají na stonky, i díky jim (mám z nich denně přes 70.000 BBZ) postupuji na Baha, rostlinky a zvířátka mi nejsou schopni vydělat ani čtvrtinu. A to nemluvím o spoustě bonusů, šlechtěnci, zrychlení všeho možného apod. A odklikání mi nezabere víc jak tři minuty.

5. alonuška

alonuška Pisálek fóra

Na farmu chodím každý deň ,ale dva dni po sebe som na "letnú" zabudla- práve koniec riadka, kde je prémia a prvý kokos v tomto riadku, takže dnešnú prémiu som tiež nedostala- fňuK. Človek je tvor omylný aj zábudlivý a keď sa nakopí roboty v práci aj doma, to už farmu len odkliká a myslí na iné. Obávam sa, že sa mi neujde ani posledná veľká prémia. :cry:

zuzánek10 a burds tohle ocenili.
  6. burds

burds Titán fóra

Ze nemám velký dárek mi nevadí.Mám 106banánů navíc a tak mi je to fuk.Spíš mne zajímá co mi vyleze z těch dnešních stájí.Parfumerii nepotřebuji mám 2 ale nějaká růžová stáj kterou ještě nemám by píchla.Ovšem většinou mi vyrostou ty růžovky které už mám.

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  7. acron

acron Pisálek fóra

100% Tam bude stonek, jako v adventním kalendáři...Já bych nedoufal že tam bude něco jiného. No, ten váš florenovník určitě ne to by RT strašně prodělalo. Ale nástrahy by se hodily o_Oo_O8):p

zuzánek10 tohle ocenil(a).
  8. Braenninka

Braenninka Zelenáč fóra

Může někdo napsat, co ten stonek dává? Na nebi teprve pracuji a u výhry to není napsané. Děkuji

9. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Vyklubal se dvakrát textilní mlýn,parfumerie,pes,oranž pštrosí farma,opět vše do lišty.

DANKA722, zuzánek10 a evainfo tohle ocenili.
  10. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Hned první odtajněný náklad a parfumerka, ta mi chyběla (stejně jako baobab). Takže spokojenost.

Řádek mi dal 10 000 BBZ (tedy jestli jsem dobře koukala)

babička-květa a DANKA722 tohle ocenili.
  11. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Taky jsem získala parfumérii a jsem moc ráda je to má první a mám růžové pštrosy a tak ani nevadí že tam byl i žlutý králik, obyč pes. a pátá teprve bude. Tera

12. zuzánek10

zuzánek10 Zelenáč fóra

To já v taj nákladu měla 2x bobr classic++( 4 byli ráno v pod. stáji), červený osel, žlutá výrobna vajec a oranž. výrobna vajec. Mně musí v RT mít hodně rádi., takové dárky potěší.

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Braenninka,
    stonek opravdu dává 10 000BBZ. Aktivovat lze co 12 hodin.
    Přeji pěknou hru

terkacheerka tohle ocenil(a).
  14. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak jsem úspěšně otevřela všechny kokosy a stonek už plní svoji funkci :p
    Z tajemných: Lanýž žlutý, 2x Losí pódium, Pes oranžový a Včelín oranžový ( s parfumérií se nechytám :cry:, ale brečet kvůli tomu nebudu....mám holt štěstí v lásce ;)

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tajemné stáje vše do lišty,ale jinak dobrý

michalka59 a pajaable tohle ocenili.
  16. Bunny-cz

Bunny-cz Rádoby autor

• Nevkládej příspěvky s citací bez vlastního textu, považuje se to za spam. Děkuji

17. Maiki239

Maiki239 Pisálek fóra

Když ne bobři, tak kupodivu psi s žlutým doprovodem .....

skalara.v a pajaable tohle ocenili.
  18. llew65

llew65 Vážený autor

Já stonek také nemám. Jeden kokos jsem nestihl, protože jsem byl mimo dosah připojení a druhý se mi otevřel, ale druhý den jsem zjistil, že neotevřel. Psal jsem na podporu, ale ani se nenamáhali odpovědět - pominu-li generovaný email, že dotaz byl přijat. Takže prostě smůla. Snad si RT uvědomí, že někteří, narozdíl od nich, nemohou být každý den u počítače, takže akce s denní povinností je trapárna.

19. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;) komu se podařilo otevřít všechny kokosy... tak blahopřeji :) mě se jeden nepodařil..:cry: ale i tak děkuji za všechny dárky...;) přeji hezkou hru a pevné nervy na další akci...:p

-Kuteno- a -wiolan- tohle ocenili.
  20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tajemný náklad ... ještě, že parfumerii mám, z těchto nákladů bych se jí nedočkala.
    psí bouda 2x (již 20), včelí úl červený , výrobna prachového peří oranžová a losí podium(již dvacátéosmé). Růžová stáj se mě netýká nikdy, to si musím koupit.
    Překvapení se nekoná, a co by také farmář mohl chtít zadara, že ?
    Kalendář je za námi , pro někoho velkým zklamáním, někdo jako já, to neřeší,
    a pojede se dál..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.