Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. včela67

včela67 Aktivní autor

ahojky nejde mi otevřít dnešní kokos,,,

2. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

3. milteska

milteska Expert fóra

a já mám ze stromků 1x pitomba xxl-tak to je super dárek ;)Ostatní nějaký granát,juvie atd

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný podvečer přeji :) mě z tajemných "borneo" vyšel jeden krásný Tamarind [​IMG] .. byl nenápadně schovaný mezi tím plevelem a tak jsem vážně spokojená xD ..

5. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Taky se mě krásně urodilo z ořechu 8 TS : potěšily hlavně: Strom hroznů moře xxl,Liči xxl a Tamarind

milteska Gratulká ♫♪♫♪♫♪

6. včela67

včela67 Aktivní autor

Natali1465 ... děkuji za odpověd,,,nakonec stačilo odhlášení ze hry a opětovné přihlášení a bylo vše v pořádku,,,,

7. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Mne se tedy moc hezky neurodilo, tamarind můžu jen závidět :wuerg:xD, protože se mi vyklubal tomel xl, 2x granátovník, granátovník xl, pistácie xl, budhova ruka, papouškový a mombín xxl, který, jako jediný, potěšil :D, ale darovanýmu stromku na korunu nehleď ;):pxD.

8. Maiki239

Maiki239 Pisálek fóra

z TS mi zavítal poprvé tamarind,dále Pistácie XL,rohovník,liči XL,avokádo XXL,banán XL,pistácie XXL,juvie

mendalam2 a evainfo tohle ocenili.
  9. flexka

flexka Hrabě fóra

Já nevím, sice darovanému koni na zuby nemám hledět, ale z 8TS mám 4x obyč. juvie, 3x granátovník xl a 1x obyčejný granátovník.
    Tohle není náhoda, tohle je zlomyslnost, mám chuť napsat na podporu, ať si to nacpou do špic.

jancamamca, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  10. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Tak se mi nepodařilo dva dny za sebou přihlásit do hry, kokos 8 a 9 zavřený a mám to..
    Jsem celkem naštvaná, že to nejde, když teda někdy něco máme dostat. :(

jancamamca tohle ocenil(a).
  11. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak dneska 35x SH :)
    Dobrou noc a krásné sny ...

12. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

z tajemných jsem dnes odkryla acai palmu xxl a moringu xxl paráda

floria, mendalam2 a evainfo tohle ocenili.
  13. house

house Rádoby autor

Cindy - a granátovníček by tam nebyl?xD Já už ho miluju skoro stejně jako katalpu.:p

floria a evainfo tohle ocenili.
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ráno milí farmáři :) .. tak honem pro odměnu [​IMG] .. 35 SH není k zahození a jdeme hnojit, ať nám to všechno krásně roste :p a večer si dáme čerstvý salátek xD.

15. farmík84

farmík84 Pilný autor

Tak já hlava děravá jsem si zapomněla vyzvednout kokos číslo 10, těch 15 SK jsem už obrečela :oops:, ale teprve teď mi došlo, že já příjdu i o stonek v nebíčku a to mně teda hodně vadí :cry::cry:. Proč to třeba nejde dokoupit za Fl.

16. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Hezké ráno. Mně z kokosových tajemných bahasazeniček vyrostlo a potěšilo těchto osm stromů:

Hvězdný strom (můj první)
    Buddhova ruka
    Pistáciovník dvakrát
    Juvie ztepilá
    Banánovník XL
    Mango XL
    Mango XXL

Letní kokosový kalendář je milé překvapení a z kokosů padají samé krásné dárečky, to se moc povedlo. Děkuji. :)

17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Čekal jsem, že se budou zvyšovat příděly BZ a kr, ale pokud by to platilo i u SH a potom u SK, tak to bude ještě lepší. Dnešních 35 SH potěšilo.

Tajemné baha sazenice potěšily ještě více, protože tam byly nějaké xxl stromy + rohovník :).

pandánová palma xxl
    cesmína paraguayská xxl
    granátovník xxl
    2x rohovník obecný

pistáciovník
    granátovník xl
    banánovník xl

floria, mendalam2 a evainfo tohle ocenili.
  18. Lillien9

Lillien9 Pisálek fóra

Zdravím všechny ve spolek tak já také přispěji se svou troškou do mlýna,z odměn v kokosáčcích mám i já obrovskou radost a to i pro to že s jejich otvíráním jsem naštěstí ještě neměla nejmenší problém,ale největší radost mi udělaly včera bahastromky když na mě vykoukla 2x Budhova ruka a jeden Tamarind. Takže super překvápko po návratu z práce :inlove:

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tajemné sazeničky nic moc všechny jsou v liště

Farmerama 96+ *** Bahamarama 249+
    říjen 2010

floria, jancamamca a evainfo tohle ocenili.
  20. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Hm, taky jsem z tajemnic zklamaná, vůbec nic zajímavého, všechno hned do lišty. Ale jinak jsou letní dárky moc hezké, hlavně +1 ze sklizně se mi líbí, aspoň si zase připěstuju do stodoly :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.