Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré, mokré, chladné ráno. :( Sice je venku hnusně, ale jaká radost byla u mě, když jsem si odklikala fazoli a šla na kokosáky a tam ejhle dva dárky. Jeden v podobě kuponů na pomocníky a druhý 100% BZ :D. Jelikož jsem akci dokončila a na farmě už mám všude chlévy a stromy, tak honem sníst velikonoční marmošku a jarní věnec a to vše á 2ks a zazdít to pinkie koláčem a ať bodíky lítají do lištičky, však jich taky je spoustu potřeba k postupu do dalšího lvl.
    Dnes dávam opět 1* za krásný dárek.

Přeji pěkný den a to že je venku hnus, nám přeci radost z farmaření nezkazí.
    Madulka_cz

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

anickamalírka: tyto dárky s akcí "24 hod.BZ" nemají nic společné - bohužel - pokud kokosy neotevřeš dnes, tak přijdeš o zbytek kalendáře .. tak neriskuj ;) .. jinak se to zde několikrát psalo ..

3. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Ahojte, ešte stále nenašli to kladivo na ten kokosový orech č.2, stále sa my neotvoril, a ani už neodpisuju, takže preto nemôžem otvoriť ani 1 balíček, i ked to nieje moja chyba. Už to má niekto napravené? Koľko im to bude ešte trvať?

4. dadula59

dadula59 Zelenáč fóra

Dobrý den,vyskytl se mi probém.Každý den po otevření kokosu si dělám čárky abych na to nezapomněla,včera ráno jsem si ho otevřela,večer skontrolovala a dneska koukám jak divá - kokos číslo 5 je zavřený,stalo se mi to už podruhé(ráno otevřela a večer byl zavřený,tím že si to kontoluji jsem o něho nepřišla),ale ten dnešní už nemohu otevřít,proč to nejde dokoupit jako v adventním?.Tím pádem přijdu o dárek jak ten na řádku ale i o ten poslední velký.Dá se stím ještě něco dělat? dadula59

5. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

mozna by stalo za to dat jeste ted feedback RT, ze hraci volaji po moznosti otevrit kokosy zpetne i za FL :)

Witchy.D a evainfo tohle ocenili.
  6. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj anickamalirka, nerada by som ti s istotou napísala, že môžeš a bolo by to napokon inak. Ak sa nemýlim, tak pri vianočných sme si mohli vyzdvihnúť bonusový aj pozdejšie, no kedže je RT nevyspytateľné a už nemáme ani možnosť otvorenia za floreny, tak by som sa asi na to veľmi nespoliehala, že to bude rovnako. Ak nedostanem info, tak ti to zistím jedine zajtra, ak si to priamo vyskúšam;)

EDIT: info dorazilo: ak je bonusový darček odomknutý, môže sa vyzdvihnúť po celú dobu trvania akcie

Ahoj evulik011, od včera by mal byť problém s neotvorením 2.kokosu odstránený, ak to tak u teba nieje budeš sa musieť obrátiť na hernú podporu. >Ako kontaktovať hernú podporu<

Ahoj dadula59, ak si si istá, že si kokos otvorila, tak sa obráť na hernú podporu na preverenie. A asi by nebolo na škodu si prečistiť údaje flash playeru a prečistenie prehliadača, ako na to nájdeš v tomto vlákne: Všetko pre bezproblémový chod hry.

Peknú hru prajem

Naposledy upraveno moderátorem: 9/6/15
    evainfo, Lyzarka a anickamalirka tohle ocenili.
  7. milteska

milteska Expert fóra

taky jsem otevřela kokos a extra dáreček až po sklizni-no nic,24 hodin je dlouhá doba;)

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  8. Bubika2010

Bubika2010 Zelenáč fóra

Je to super akce, jen škoda, že se nedá vyzvednout za floreny nevyzvednutý dárek. Bohužel mi jeden den nešlo připojení na internet a vím, že už na hlavní dárek nedosáhnu. Škoda, ale jinak velká spokojenost.

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Lupina78

Lupina78 Rádoby autor

Zatím moc pěkné dárky, jen škoda že jsem dnes sklidila a pak otevřela 100% BZ. Ale první týden zatím paráda snad bude i další stát za to.

findy22, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  10. marlow13

marlow13 Zelenáč fóra

Stalo sa mi presne to isté čo dadula59, otvoril som kokos3, potešil sa že 25 superhnojivo, išiel ďalej, akurát že si nerobím kontrolu, tak keď som na ďalší deň išiel po 4-ku, tak som zabudol zavrieť ústa od šoku po zistení že kokos3 je zatvorený a tým pádom mám smolu nielen na neho, ale aj na bonus darček, a čo je horšie, aj záverečnú stonku.
    Ale táto akcia je samozrejme super, to ich chválim, každý deň malé potešenie pre všetkých.

Mohli by to v RT prehodnotiť a pri všetkých tých výpadkoch čo majú v hre zmierniť podmienky a dať možnosť získať chýbajúci darček.

Ad Ria30 - na podporu nepíšem, odtiaľ som jakživ nedostal odpoveď, je to strata času podľa mňa.

Pekný deň všetkým. :))

findy22 a evainfo tohle ocenili.
  11. zajic08

zajic08 Rádoby autor

Je smutné, že nejde třeba za floreny získat kokos , který jsem prošvihnul. V době dovolených a výletů nehodlám strávit u počítače každý den, jenom proto, že otevřu kokos.

evainfo tohle ocenil(a).
  12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dárek 100% jsem otevřel až po sklizni

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Snažím se kokosy otevírat vždycky před ranní sklizní a dnes se to extra vyplatilo, protože bonus 100 % BZ je fakt hodně :). Dekorace, které jsou na 12 hodin mě vyjdou i do zítřejšího bonusu, protože večer aktivuji bonus ze stonku na zkrácení času dekorací, takže z 12h to klesne na 11h a několik minut, což znamená, že je stihnu odkliknout i zítra ráno ještě v bonusu, což je fakt super :D.
    Kupóny na kombajn jsou taky dobré a 1h jsou pro mě vhodné, když někdy nestíhám, potřebuji rychle sklidit, tak využívám právě ty 1h ;).

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ria děkuji za zpřesněné informace a bonusový dáreček si vyberu podle uvážení ;)

Evainfo - myslela jsem jen bonusové né kokosy :) i tak děkuji

PS: nebudu spěchat na bonusové dárky počkám si co z nich vyleze až po přečtení fórka a podle toho využiji na 106% ;)
    Andulííí

skalara.v, evainfo a Ria30. tohle ocenili.
  15. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Ahoj!!Také se moc přimlouvám o zpětné zakoupení kokosových ořechů třeba za 2 floreny.Jinak je to super akcička,ale 30 dní je moc a může se opravdu stát že třeba někomu nepůjde připojení na internet,nebo bude výpadek elektřiny třeba z bouřek,děti ted jezdí na školní výlety...atd!!Jenom jsem tím prostě chtěla říct že těch důvodů proč si třeba nejde vyzvednout kokosový ořech ten daný den může být víc a že by vážně RT mohlo zavést zpětné odkliknutí ořechu!!Jsou mezi námi hráči kterým by to moc pomohlo!!!

alte81 tohle ocenil(a).
  16. dadula59

dadula59 Zelenáč fóra

Ria 30,děkuji za odpověd a radu,ale já po skušenosti s podporou,tam nebudu psát,neumí ani odpovědět.Mě hra jede velmi dobře,protože čistím nejenom prohížeč ale i počítač,tak že nemám problém hrát.Jak zde čtu nejsem jediná které se to dějě.To co se děje s kokosama je velmi smutné.Souhlasím s beruškou1966,hodně to hraji děti které nemusí stihnout otevřít kokos,nebo i ostatní.Proto prosím udělejte stím něco.dadula59

evainfo tohle ocenil(a).
  17. p-eetra

p-eetra Vážený autor

mám problém na trhu koupit hnojivo. Ukazuje mi to přes 1000 nabídek, ale když na jakoukoli kliknu, napíše to že je produkt vyprodán. A když vyskočím z hnojiva a vrátím se tam- tabulka s nabídkama prázdná. Chybí mi poslední otočka řas, tak jsem to chtěla urychlit, jelikož mi chybí ještě dost vypadávátek

evainfo tohle ocenil(a).
  18. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj p-eetra, tu si úplne mimo témy, ak máš nabudúce podobný problém obráť sa prosím do Technickej sekcie, kde sa o tom už aj píše a nájdeš tam aj odpoveď >kuk<.

19. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Také mám jeden kokos neotevřený. Také bych ocenila jeden moci otevřít zpětně, teď už si to budu víc hlídat, snad. ono je to těžké, za 30 dní nikdy nemít problém, nezapomenout, být jinde,...

20. evaneke

evaneke Zelenáč fóra

Ahoj, asi dotaz trochu mimo, ale co se dělá s tím věncem nebo kde ho najdu??? Díky o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.