Letní soutěž 2015 (4.6. - 3.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Dárečky z kokosů zatím nezklamali, stejně jako v zimním adventu :p , se moc těším na ty "pod zámkem" xD .. ořechy otvírám bez problémů a snad to tak i zůstane ;)

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dárečky z kokosů jsou zatím super :):):)

Farmerama 96+ *** Bahamarama 246+
    farmařím od 5.10.2010

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

30 tisíc dobrých, bo teď jsem dost investovala do hnoje (a ještě budu), takže ho mám vlastně zadarmo :D. A to se vyplatí xD

4. vykrocilova46

vykrocilova46 Pisálek fóra

škoda,nestihnu vše od 1.7.jsem na dovolené

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Mě se také včera po 9. hodině nepodařilo otevřít ořech, další pokus po 11. hodině byl ale úspěšný. Hurá, máme letní vánoce, je to prima

evainfo tohle ocenil(a).
  6. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Tak jsem ještě před začátkem akce řešila, jak budu muset jet na dovolenou s počítačem, abych si vyzvedla odměny za červenec a dostala řádek. Tak už to řešit nemusím, protože jsem si já sklerotik nevyzvedla včerejší odměnu :cry:. No nic.

evainfo tohle ocenil(a).
  7. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

třeba se nad těmi, co se jim nepodaří otevřít minimum ustrnou a dají nějakou šanci. Přece jen, 30 dní je 30 dní a nikdo není neomylný

Naposledy upraveno: 7/6/15
  8. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

Ahoj!
    já včera napsala na podporu, odpověděli mi, že se mi nějaký kolega ozve. Je to cca 30h a nikdo se neozval...
    Tak nevím, jak dlouho máme čekat na nějakou zprávu, zda nám otevřou ořech, který nešel otevřít?
    J.

9. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Ahoj. Mne napísali, že to riešia a ospravedlňujú sa. Možno nemôžu nás tak veľké kladivo, aby sa im ten orech podaril otvoriť. xD
    Len dúfam, že sa im to padarí čím skôr, aby sme nemuseli zase písať, že sa nám preto nepodaril otvoriť 1 darček v krabici

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  10. if67

if67 Perspektivní autor

zatím jsou krásné dárky..:D

evainfo a Vero.nika82 tohle ocenili.
  11. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Jenifer.76, kontrolovala si si aj spamový kôš, či ti odpoveď nespadla tam? Prípadne, či nemáš plnú emailovú schránku, tak by sa mohlo stať, že ti odpoveď nemala kam prísť.

-Kuteno-, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký dárek ..líbí se mi tento letní kalendář..alespoň prozatím . xDxDxD

13. nemesis1986

nemesis1986 Zelenáč fóra

ahoj, tak jsem vcera psala dle doporuceni modika na podporu pze mi den predtim taky nesel jeden kokos a odpoved, ze to den predtim fungovalo vse dobre a mela sem napsat hned a ne az den po takze mam smulu ale resit to nebudou
    pritom tu nekolik lidi psalo ze jim to predvcerem neslo
    mam uprimnou chut s touto hrou seknout s takovym pristupem a to hraju 5 let....
    muze se mi prosim nekdo k tomu vyjadrit?
    dekuji

evainfo tohle ocenil(a).
  14. mousicka

mousicka Guest

Ahoj nemesis1986,

ohladom kokosov z druhého dňa predpokladáme že prebehne opravný script a z tretieho dňa a iných dní čakáme momentálne na vyjadrenie. Akonáhle sa dozvieme niečo nové, budete o tom informovaní.
    Ak náhodou budete mať problémy s otváraním kokosov, tak prosím na podporu hry píšte hneď., nie až po vyše 30 hodinách. Niekedy sa stane že po opätovnom prihlásení sa to umúdri a zrazu sa kokos otvoriť dá.
    Ospravedlňujeme sa za problémy a napriek tomu prajeme úspešný štart do nového týždňa.

Naposledy upraveno moderátorem: 8/6/15
  15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Zatím jsou to skvělé dárky, jen tak dál :). Královské věnce nejsou k zahozeni a BZ se hodí vždy.

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Další dáreček "Královský věnec" vážně skvělý :pa jsem ho hned slupla .. nešlo odolat xD za ty BZ navíc ..

17. jaji

jaji Vévoda fóra

já taky, tak nějak jsem na to listí a kytí dostala chuť - když už mi zbývá do dlašího lvl jen 1,3mega BZ :)))

evainfo, -Kuteno- a -wiolan- tohle ocenili.
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Další super dárek,jen tak dál :)

Farmerama 96+ *** Bahamarama 246+
    říjen 2010

19. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Po pravdě řečeno jsem taktiku RT v této akci nepochopila.
    Vánoční adventní kalendář se přece dal zpětně otevřít za floreny, když jste zapomněli. Tuším, že za dva. Tímto nastavením se vlastně RT připravuje o peníze.
    Leda by na nás v bonusech čekaly odměny převyšující hodnotu dvou florenů. xD

Ovšem s dárky jsem moc spokojená, jen tak dál.:)

20. viciu1980

viciu1980 Zelenáč fóra

Ahoj kalendář super škoda že se ale nedá dokoupit oříšek už mi jeden z časových důvodu utekl takže bohužel nedostanu bonusový dárek a ten poslední:cry:.Ale jinak

Rowena, Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.