Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    myslím, že bychom si měli vážit, že reklama jede a nepouštět za 2 nebo dokonce 1 KB. Já osobně se snažím dělat 4x15KB a pak čekat 24 hodin, ale obyčejně zapomínám kdy jsem spustil první a běžně se stává, že pustím a dostanu jen 5 KB. Bylo by krásné vidět kdy interval začal - v databázi informace je stačilo by jí jen zobrazit. Tak ať nám reklama běží co nejdéle.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Tak konečně se zadařilo 78 KB je doma :music:

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

IE (Internet Explorer) a ME (Microsoft Edge) se neinstalují jsou součástí systému, ostatní prohlížeče lze samozřejmě instalovat v rámci kompatibility.
    Jinak si myslím, že ME je určitě daleko lepší než IE, ale samozřejmě každému vyhovuje něco jiného;)
    Spolehlivé prohlížeče doporučené vývojáři hry jsou Firefox a Google chrome, ale samozřejmě každý má svůj preferovaný prohlížeč. Můj také není ani jeden s těchto zmiňovaných včetně těch Mrkvosofťáckých. Takže je to jen o zvyku komu jaký prohlížeč vyhovuje v rámci jeho železa.

Dnes jsem ještě nekoukal, čekám na vypršení intervalu 24 hod. :p
    Zkouknu pokud systém dovolí 4x15 + 5 KB a je to;)

4. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

já mám Firefox a Google chrome a žádné problémy ,kino poslední dobou jde-4x15,5,3,2 denně

petaM2001 a pezt tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes začíná akce reklamovaná na Lidl, tak jsem zvědavá, jestli ještě budou promítat nebo nám to utnou ;)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nezdá se mi na prd ,-) je mnohem lepší než IE, pokud můžu soudit a jak psáno výše. G.Chroome jsem taky používal(na starém počítači) i Operu, každý má svoje mouchy a některé stránky zobrazuje jinak, toť moje zkušenost.

A teď v Edge, krátká reklama (Lidl) bez rámečku, jen zavřít X a body jsou tady ....

Edit: Funguje to zas jo ,-))) a taky dnes 85 bodů, trpělivost body přináší ,-)

Naposledy upraveno: 18/9/17
  7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    jak píše pezt, každému vyhovuje něco jiného, hlavně že ti to funguje jak má a že bodíky naskakují!:)

Naposledy upraveno moderátorem: 19/9/17
  8. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak dnes zase 87kb :) Nenechám jim ani bodík,pak zase jakou dobu nepojede nic :p

9. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

Kino treba zrušiť,skúšam každý deň a toho roku ANI RAZ.

10. rozbob

rozbob Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Teď to šlo opravdu slušně, dnes tedy "jen" 2x15, ale i to se počítá :)

To je opravdu divné, mě to také dloooho nešlo, ale v poslední době se reklama opravdu rozjela, což potvrzují i ostatní hráči..

Naposledy upraveno moderátorem: 19/9/17
  11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

rozbob - předpokládám, že -pinpi- chodí na Farmeramu ze Slovenska a Lidl má smlouvu asi jen s ČR, takže se jim neukazuje.

Já dnes jela jednu reklamu za druhou, bodíky už přibývají pomalu, ale jistě. No nech je tam ležet když nevíme jak dlouho bude trvat tenhle stav hojnosti. Raději nasyslím na hubená léta. Aspoň při těch všech reklamách dočtu fórko, které jsem teď dost zanedbávala. Takže kino je pro mě vlastně 2v1. :D

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Asi máme po legraci, nějak kino nejede :sleepy:

petaM2001, kiki2305 a Apachie1 tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Nám asi všetkým na SVK kino nepremieta už od Vianoc a ja bývam veľmi ďaleko od Lidla.Mali by dať reklamu z Billy alebo Tesca tam už aj kameňom dohodím;);).

petaM2001, Apachie1 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsme se namlsali a je po parádě. Promítač popadl ekotašku a šel si koupit pardála do Lidla. No a my máme zaracha až do vánoc (ještě že v obchodních řetězcích začínají už v říjnu).

petaM2001 a Apachie1 tohle ocenili.
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, přesně - dnes už ani ťuk :cry: S nadějí vyhlížím reklamy vánoční (taky počítám tak od půlky října:D)

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino už zase nepromítá :(

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:sleepy: na ja, už zase zahnul kramle, lempl jeden promítačskej ...

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ale de zrovna jsem z něj vydoloval 70 kb;)

mazurec a kiki2305 tohle ocenili.
  19. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Včera i dnes reklama s Heidi, ale zatím jen 1x denně za 15 KB .
    Opravuji, ještě 3x za 15KB a 1x za 5KB, ale musím odskočit z města jinam na farmu a vrátit se.

Naposledy upraveno: 19/9/17
    mazurec a petaM2001 tohle ocenili.
  20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Lidl se nám vrátil i s Heidi!!!!

mazurec a petaM2001 tohle ocenili.