Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj satelit

Pitrýsek47 používá Microsoft Edge a ten jde dost těžko odinstalovat a znovu nainstalovat, když je součástí systému. Možnost tu je, ale pro běžného uživatele dost těžká.
    Takže tudy cesta nevede;)

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. satelit

satelit Hvězda fóra

pezt - to jsem nevěděl, je jasné, že není třeba kvůli pár florenům zbourat system. Moje verze je i pro ty hráče s podobným problémem. Každá rada je dobrá. Přeji hezkou hru a málo problémů.

petaM2001, Pitrýsek47 a pezt tohle ocenili.
  3. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tak dneska se mi podařilo naklikat 81 KB :p! 4x15, 1x5, 1x3, 6x2, 1x1. Milosrdně mi na ty menší počty bodů pouštěli kratší klip, ale po jednom bodu už se mi sbírat nechtělo... :oops:

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezkou neděli :) tak já se nechala po přečtení příspěvků ukecat a vběhla po hodně dlouhé době do kina xD. Reklama hezká a dlouhá, leopardí doplňky luxusní, ale bodíky žádné a tak si jdu pustit kůstku (Sběratelé kostí) v telce a budu spokojená :p. Kina i tak nemám ráda 8) a na farmičce je nejisté i nestálé. Buď kino pojede (jako dříve) bez problémů, nebo ať ho zruší. Ale překopávat si počítač kvůli dvěma FL? ... i tak ostatním přeji těch pár zlaťáčků, které jim pomohou v akcích ;).

-Kuteno-, petaM2001 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

Jak já tu ženskou nesnáším!!! Jenže dává kinobody, tak jí odpouštím. :D

evainfo, petaM2001 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Klikklikklik - a další čtyři florenky jsou doma. Doufám, že Heidi dá brzy s Lídlem dohromady novou kolekci :)

petaM2001, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  7. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak dnes jsem v kině dohromady dostala 87 kb,je to super a snad ještě chvilku budou promítat :D

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky pár KB přibylo. A zároveň tichá hrůza z toho, že tyto modely si bude od pondělka moci dovolit každá žena na Zemi. Jednak, kam kouknete, potkáte leopardí ženu, námořníčka nebo rockerku, jednak budete vědět: Hele, tahle nenakupuje v Pařížské, ta chodí do Lidlu.xD

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já tu reklamu moc nesleduji. Vždycky to pustím, jdu na forum a když to přestane hrát, vrátím se pro bodíky. Ale tahle diskuze mě navedla, abych se podívala, co se vlastně propaguje - a musela jsem se smát, já totiž z těch letmých dřívějších pohledů myslela, že je to pyžamo :D. Ale fakt je, že jsem si všimla jen toho s kočičím motivem, to mě snad omlouvá :oops:;)

petaM2001, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dnes se Lidl zaseknul, tvrdohlavě dává po 2Kb:(

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p 2x po 15 KB a zpět do pracovního procesu, zkusím ještě později nakouknout do kina

petaM2001 a Apachie1 tohle ocenili.
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No joo ... tak já to ještě zkusila a už to dávalo KB xD

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kratší reklama na Lidl a zatím 68 KB. Fakt je potřeba to zkoušet,ráno mně to taky nedalo nic.
    Zajímalo by mně jestli jde kino spustit i na mobilu.Mně se to ještě nepodařilo.

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Myslím, že když vyčerpáte svůj příděl bodů 15-1, nedává to chvíli nic, než naběhne zase ta patnáctka.

15. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Kino běží, super! Myslím že je v tom systém 24hodin. Pokud první video za 15bodů spustíte třeba ve 14.00hod a do večer stihnete pustit 4 videa, tak ráno vám to dá jen 5 bodíků, protože další za 15 bodíků dostanete až zase ve 14.00h. Aspoň si to myslím, že to tak funguje :music:

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

správně - je tu 24hodinový interval, není to tak, že o půlnoci se to vynuluje (protože začal nový den) a jede znova, prostě od prvního spuštění se počítá těch 24 h

Apachie1 a petaM2001 tohle ocenili.
  17. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Pitrýsek47 prohlížeč Edge je na prd, měla jsem Windows 8 -prohlížeč internet Explorer a pak jsem si nainstalovala windows 10 a tam byl prohlížeč Edge, ale stačí když klikneš dole na ikonu lupy (prohledat Windows) a napsat tam - internet explorer a snad ho tam najdeš. Mě se takhle podařilo najít zpátky oblíbený prohlížeč.

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

prohlížeč je možné si nainstalovat zcela jednoduše, mám služební NTB s desítkami a hned jsem si tam lupla jak firefox, tak chrome a i IE, protože některé aplikace jsou podporované na jednom prohlížeči, jiné na jiném (a to mluvím o pracovních záležitostech, ne o farmě) ;)

ldivacka a petaM2001 tohle ocenili.
  19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

70 kb po bodu už nekoukám:p

ldivacka tohle ocenil(a).
  20. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Nojo, měli jste pravdu! ;) Mně to po ránu dávalo po bodu, tak jsem se na to vyflákla. Ale teď, po přečtení diskuse, jsem to zkusila, a ejhle, 4x15 KB je doma! :D

petaM2001 a Apachie1 tohle ocenili.