Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Též se přidávám...
    momentálně 3x kap.... ale připsány body 15KB jen 1x :-(

EDIT: Zas tolik tu modelku nemusím... A reklama má 1:11 min.

EDIT2: Asi jsem na to přišla... vpravo dole se mi schovalo tlačítko Continue (nebylo tam ono tradiční "Get your reward"). Tak jsem ho stiskla a KB se připsaly

Naposledy upraveno: 16/9/17
    petaM2001, kiki2305 a -Amalka tohle ocenili.
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já mívám zelené tlačítko Continue vpravo nahoře. A fakt, jak říkal pezt, lépe počkat, až se vám bodíky připíší a pak somrovat další.

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, petz : teď leopardí ženy bez rámečku v pohodě body naskočí okamžitě
    podruhé stejné video, ale orámované, s posuvnou lištou vpravo a na spodním okraji continue, které po skončení videa nejde odkliknout
    multiúčet nemám, potřetí to samé ....
    tak jak tohle budu vysvětlovat podpoře nevím .-))

správně, ptáčková, zelené, ale já ho mám pořád šedé :cry: v jiné dny bylo cont.i nahoře a pořád šedé.

Edit: ano, tak bych si to představoval, ale realita je jiná. Tu zelenou barvu tam poskončení videa neobjevím i kdybych si proklikal monitor .-)) jen zelený proužek nad, ten tam je při otevření i se zelenou šipkou.
    u mě se objevily tři formáty, ten první poskrovnu (ten body dá)

Edit: Microsoft Edge

petaM2001 a -Amalka tohle ocenili.
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pitrýsek47

Nevím jestli je ještě jiný formát videa, ale s posuvnou lištou vpravo mám tento formát, viz tento příspěvek
    Po načtení videa čekám až se načte zelený proužek nad videem + šipka a následně spustím, po přehrání se objeví opět zelený proužek s continue, kliknu někdy se objeví poděkování, někdy ne a následně zavírám kino. Po znovu otevření kina vidím, že se přičtou kino body a následně vyskočí info okno o obdržených bodech.

EDIT: a jaký prohlížeč používáš ?

petaM2001 tohle ocenil(a).
  5. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Já se teda hlavně hlídám, abych nezmáčkla nějaký sdílení kamkoli xD! To už by mě definitivně rodina zavrhla...:p
    Taky jsem mačkala buď to "Get your reward" nebo "Continue", když to tam teda bylo. Jenže někdy se neobjeví ani jedno, pak většinou pomáhá celý kino opustit a body se připíšou. Ale dneska se mi jednou nepřipsal ani bodík! :mad: A to jsem na tu anorektičku fakt zírala! :sleepy: :oops: :eek: Což bylo vysilující! :cry:

Tak teď jsem to zkusila 3x za sebou, pokaždý 2 KB. To mi snad ani nestojí za to... xD

petaM2001 a kiki2305 tohle ocenili.
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Klikám, klikáš, klikáme... prvně dvakrát dva, potom pořád po jednom, ale 18 KB jsem naklikala :) A ten námořnický obleček se mi moc líbí, asi Lídla navštívím a koupím ho pro dceru. Na nějaký cosplay ho určitě využije ;)

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak dnes 2x 15 KB - skvělé :) a ještě to budu zkoušet během dne, třeba ještě něco vyškemrám.;)

petaM2001 a Apachie1 tohle ocenili.
  8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Lidl opět dává!!!

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak jsem vyškemral 70 kb tak se mě to líbíxDxDa šlo to celkem rychle
    [​IMG]+[​IMG]cca 6 min;)

Naposledy upraveno: 17/9/17
  10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Mě zatím ne - asi jsem si to vybrala včera - 5x15, 2x3, 6x2 a 8x1

Apachie1 a petaM2001 tohle ocenili.
  11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, už mám 513 KbxD fl. jsou potřeba pořád:p;)

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

3 dny kino promítá. ;)

13. pezt

Ahoj Pitrýsek47

V minulosti měli Microsofťácké prohlížeče problémy s videi, vyzkoušej jiný prohlížeč, např. Firefox nebo Google chrome tam to funguje bez problémů.
    I když mě v Microsoft Edge to dnes šlo, verzi mám takovou

Tady zkrácené video přímo z prohlížeče Edge

satelit a petaM2001 tohle ocenili.
  14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Johnny, neboj, od zítřka to, odhaduji, přestane, protože v Lidlu startuje ta Heidi-panteří akce.

satelit a petaM2001 tohle ocenili.
  15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jedu na operu a nemám probléma;)

satelit tohle ocenil(a).
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Z Lidlu nakoupeno 88 KB.:)

17. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem kino řádně podojil. :)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Prepperka, petaM2001 a kiki2305 tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pezt: díky, tohle všechno chápu, zobrazí se mi vše, ale Continue je dole a prostě zelené není a tím pádem ani body. Může to být prohlížečem, ale stokrát nic umořilo nejen osla, ale i Pitrýska ,-))) kvůli florenům se mi jiný prohlížeč stahovat nechce a ani nejsem takový odborník, jen jsem se chtěl dopátrat příčiny.

Edit: Já si nestěžuji, jen jsem chtěl vědět, čím to může být způsobeno ,-)

Naposledy upraveno: 17/9/17
  19. pezt

Pitrýsek47
    Není zač :)
    Jediný problém by mohl být v tom prohlížeči, samozřejmě pokud nemáš zájem toto řešit, je to tvá věc;)
    Poté si pak nemůžeš stěžovat, že něco nefunguje;)

20. satelit

satelit Hvězda fóra

Pitrýsek47 - Onehdá jsem si tady stěžoval, že se mě ve FF objevují videa ve špatném formátu. I když jsem měl pročištěno, vše aktuální, všechny doplňky aktualizované, verze prohlížeče poslední aktuální a přesto nic nepomohlo. Jednoho dne jsem prohlížeč odinstaloval a opět z ofi stránek tu samou verzi nainstaloval. A od té doby je po problému, kino jede jak má, tedy pokud jsou reklamy, viz příspěvek 1337.Nevím jaký používáš prohlížeč, ale někdy odinstalace a nová instalace pomůže. Hodně štěstí.