Zpětná vazba Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak nekáplo,co já mohl mít KB,nevím co s tím.Snad jiný prohlížeč.:sleepy: V GCH to funguje.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

satelit: Omyl, funguje jen někdy , a to když se objeví video bez rámečku.
    Psal jsem na předchozí straně a asi nikdo neví co s tím. Já bych věděl, nedávejte video viz výše (s rámečkem) ,-) taky jsem mohl být boháč ,-))

Edit: já taky hraju v GCH, poslední dva dny se zobrazuje video s rámečkem a po zhlédnutí dá kulový a ne body. Předtím to šlo normálně, já nejsem ajťák abych to zkoumal ,-)))) Jo a vše vyčištěno, přístroj mám necelý měsíc ještě voní novotou.

Naposledy upraveno: 8/8/17
    abc23, petaM2001 a hanynkach tohle ocenili.
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

Pitrýsek47: Já vím,ale nevím proč se toto děje.V GCH to jde normálně,přece kvůli tomu nebudu měnit prohlížeč.

petaM2001 a hanynkach tohle ocenili.
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Ve firefox funguje bez problémů, verze 55.0, FP 26.0.0.151

[​IMG] [​IMG]

Žádné další doplňky nepoužívám

Fajn hru pezt

5. satelit

satelit Hvězda fóra

Pezt - mám to samé s doplňky jako Ty jen u Flashe toto:

že by to bylo ono? Stalo se mě to po dnešní aktualizaci FF na verzi 55.0 minulý týden to fungovalo >ZDE< a >ZDE<

6. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, my sme v menšine, stačí nám na vianoce keď pustia :p

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

satelit

Fungovalo mi to i před aktualizací, ale je pravda, že Firofox i FP se aktualizoval dnes, je tedy možné že kombinace nového Firefoxu a starého FP způsobuje tento efekt.

8. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak i po aktualizaci FP na verzi 26.0.0.151 pořád to samé.

9. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Mně to v GCH funguje, teda občas, nevím, jestli to má jít spustit pokaždý, když tam vlezu. Ale už jsem tu stejnou blbinu viděla tolikrát, že mě z ní třeští hlava... 8)

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Zkuste Microsoft Edge, já byla vůči němu zaujatá, ale pak jsem k němu přešla, když FF zlobil už moc a od té doby tyhle různé potíže zmizely.
    Jen doufám, že jsem to právě nezakřikla ;)

petaM2001, satelit a Sovinka tohle ocenili.
  11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Hm, mít tak k čemu debatovat, kino mě pouští dovnitř max. 1x denně ;).
    Zkouším poctivě různé denní i večerní hodiny, není v tom rozdíl, já teď často pro hru používám My Internet Browser, s kterým si momentálně můj comp rozumí, a tam byly před 2 dny problémy, tak jsem hrála ve Firefoxu, kde se sice otevře video "bez rámečku", ale ničemu to nevadí, spustit jde a body se pak stejně přičtou, i bez zeleného tlačítka. My Internet Browser je na bázi GChromu a dnes už zase žádné problémy nemá, video s rámečkem, škoda, že zkrátka jen jednou.

Slovenským spoluhráčům chci říct, že u nás to běhá jen pár dní a na vánoce mi to tedy fakt neběhalo :), naposledy před Mikulášem. Nevím, co tím RT sleduje, že v některých destinacích kino lítá a někde ne, já ve Slovinsku pouštěla do zblbnutí reklamu na kamion Volvo, vlastně jen proto, abych viděla, jestli mi to taky napíše "zkus to prosím později" - nevím, ještě za 3kb mi to pustilo a po jednom už jsem promítat odmítla. A jakkoliv chápu problémy s poskytovateli reklam v různých zemích, tak Slovinsko je země maličká a nevím, jestli zrovna tam jsou hráči Farmeramy perspektivní cílovou skupinou pro kamiony Volvo? Lépe logické vysvětlení moc nehledat, tohle bohužel asi musíme přijmout, že nám ukápnou, jen když se to zrovna tak nějak hodí...

12. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

:DTak mě dnes pustil do kina snad po 3 měsících a hned 2x.:inlove:

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Dneska zatím 15KB... Jedu GCH a i když tam ten zelený nesmysl není, body načte.

Sovinka: Ve Slovinsku? Nooo hlavně tam mají avta, avtodopravu, avtobus, takže volvo se tam ztratí :) Ale bylo tam krásně... to jooo.
    I otrok se tam nenudil (otrok = dítě). Kdoví jestli tam baví děti chodit do šoly :p, asi jako u nás, maximálně 1. a 2. třídaxD

14. satelit

satelit Hvězda fóra

Jiný počítač,stará verze FF i FP a takhle to dopadlo...

[​IMG] ...

...poprvé sice video ve správném formátu ale body nedalo...

[​IMG] ...

...podruhé už si dal promítač říct a body ukáply.

15. abc23

abc23 Komisař fóra

kiki2305 taky už delší dobu hraju přes ME a poslední dny mám problém s videem výše popisovaný, video jo / kb ne

kiki2305 a petaM2001 tohle ocenili.
  16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm včera nekáplo a dnes zatím taky nic tak uvidíme:sleepy:

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:sleepy: tak už asi i ty kapičky vyschly ... nic, kino zalígrovaný, promítač v prachu ...

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak ona to byla reklama na cosi, co uvidíme 10.8., takže se obávám, že dnes ji už neuvidíme...

19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak mě už nejde kino asi 6 měsíců...prostě momentálně není žádné video k dispozici:wuerg:o_O..jinou odpověd nedostávám

njklmn a petaM2001 tohle ocenili.
  20. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

U mě dnes kino.Také jsem myslela že už nic nebude.