Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky jsem propichovala a body se hned nepřipsaly, ale dnes ráno naskočily zpětně. Ale za tu nemístnou poznámku o Breivikovi mi už za třest nikdo nemrká.:(

čumáčekčumík a pajaable tohle ocenili.
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Už včera před půlnocí po propíchání očiček a odkliknutí submit kino hlásilo chybu ,
    pak ale šlo. Dnes opět ...vypíchám poctivě očička , odkliknu submit , dlouhou dobu
    je šedá obrazovka a pak to hodí chybu a pak už nic nedá. Asi se nám kino v tom horku zavařilo.
    xDxD

3. elbedna

elbedna Znalec fóra

pajaable, jsme na tom úplně stejně. Taky žádné kino body nemám.

čumáčekčumík, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  4. samec

samec Magnát fóra

Tak tady žádný modík neumí odpovědět?Pořád tam mám oči absolutně nerozběhnutelné--žádné tlačítko start,dnes ráno jsem se ptal a modíci mlčí,tak jste tady na baterky?xD Už ta hra ztrácí glanc........ Nemá cenu se tady něčeho dožadovat,ale napsat tady druhý řádek za sebou,tak jste akční v minutě---děkuji za vaši ochotu.....;)

Iwuska tohle ocenil(a).
  5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mně teda kino funguje, každý den promítá můj oblíbený seriál - mít tam nějaké oči, asi z toho neusnu xDxD

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Taky mám píchání do očiček ale bez další odezvy, submit nefunguje, tak bodíky žádné. Tak na co nám to je?

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Také jsem opět udělala celé pích pích , až do konce, na body mám tedy právo.
    Přesto opět hlášení chyby.Váhám, zda to dát do technického a nebo počkat
    a doufat, že to moderátoři přečtou zde a nahlásí. :pTo už je 2x 15 KB v čudu.

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Před 2 dny zase klikačka očí za 15 KB. Dneska anketa za 30 KB, to je super :). Překvapivě dneska v tom teple se kino rozjelo :D.​

čumáčekčumík a evainfo tohle ocenili.
  9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne kino frčí dnes ako aj čarodejke007.Včera mi síce dalo 30 KB ale dnes načítava-načítava a je po kine.

čumáčekčumík tohle ocenil(a).
  10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pajaable,
    chyba je již delší dobu nahlášena, ale pořád není dořešena její oprava. Hlásilo se to 26.5.2015.
    KLIK
    Mi osobně to včera body připsalo, ale až tak po hodince. (taky mi to jakoby zamrzlo).
    I přes způsobené problémy přeji fajn hru

Edit: Pajaable: tak to ti v tuto chvíli nejsem schopna říci. Určitě si ale screeny schovej.Třeba nás RT překvapí.

Naposledy upraveno: 5/7/15
  11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

sopti ... děkuji za zprávu. Do včerejšího pozdního večera bylo vše v pořádku.
    Chci se jen ještě zeptat, jak to bude s připsáním 30 KB, za splněné úkoly.
    Počítám, že nebudou, že ? Hezký večer. Eva

nanyblacks a čumáčekčumík tohle ocenili.
  12. čarodějka22

čarodějka22 Pisálek fóra

Ahoj, dopo jsem měla v kině anketu a teď klikačku na oči, bodíky se v poho připsaly :)

evainfo tohle ocenil(a).
  13. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojda, ráno anketa :)a zase začaly pouštět očička, no a jako vždy Error. Takže pešek a žádný body:(

evainfo tohle ocenil(a).
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Premietačku som naštartoval oči poklikal.Super ale potom sklamanie ani obraz ani zvuk.Tak po nejakej dobe vyšlo Error.Čo to znamená?Že KB nebudú.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. acron

acron Pisálek fóra

Píchání očí nefunguje. Napíše Bad Gateway a nic nedostanu :(

evainfo a nanyblacks tohle ocenili.
  16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

acron za píchání očí můžeš dostat třeba i několik let....co je proti tomu pár kinobodů xD

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To je sice fakt ale já bych raději těch 45KB:cry:xD:p

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem měla právě anketu a po "rybí akci" jsem ráda vypsala proč se .... :D

čarodějka22 tohle ocenil(a).
  19. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

A já opět nic a nic a nic, nic na mne nemrká, tak jednou za měsíc anketa (k čemu asi je dobrá? - jo, ke 30 KB), tak si užívejte aspoň to dodatečné přičtení bodíčků a berte to jako superbonus.

20. spuntka

spuntka Magnát fóra

Očíčka vypíchaný a kino body nikde :cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.