Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

dneska připsáno 15 bodů za shlédnutí videa.............:)

2. LadySorka

LadySorka Zelenáč fóra

Ahojky. Taky mě překvapuje ta nespravedlnost, že někdo má 2-3 videa denně a já jsem měla poslední taky snad někdy v létě. To potom florenky naskakují .... Ale co my ostatní? :cry:

švestinka tohle ocenil(a).
  3. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

:) já mám video každou chvilku - ale bodíky mi nenaskakují.
    A teď co si vybrat za nespravedlnost,že mám video,nebo že nemám bodíky[​IMG]

-Kriki- tohle ocenil(a).
  4. -Pietro1976-

-Pietro1976- Aktivní autor

Těším se na zimní lyžovačku v Alpách, si zas užiju jak kina tak nasbírám aj kino body 8)

5. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

ja mám letné kino pekne zazimované, aby ušetrili, tak nepremietajú už pekne dlho:oops:

skalara.v tohle ocenil(a).
  6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

dnes video jupí ;)

Farmeráma 95 - Bahamaráma 211
    farmařím od listopadu 2010

7. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Johnny, nemohla by som ísť do kina s tebou???:music:

8. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

tak já už jsem tam měla několikrát reklamu na hory, ale po shlédnutí, žádné body se nepřipíší

9. mousicka

mousicka Guest

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, dnes mi také kino šlo. Asi před 3 dny jsem také film shlédla, ale po ukončení filmu (už se nic nehýbalo) jsem zavřela celé okno vpravo nahoře a kinobody se mi nepřičetly. Dnes jsem po shlédnutí filmu - Alpy klikla prvně na křížek v obrazovce filmu vpravo dole, poté mi naskočilo děkovací okno. Pak jsem zavřela okno vpravo nahoře - a body se přičetly.

skalara.v a babioli tohle ocenili.
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dnes mi kino nezobrazilo video, ale pro změnu se objevila anketa. Pořád dokola samá anketa je nudná, ale na druhou stranu dává hodně bodů a to je super :). 30 Kino bodů připsáno v pohodě ;).

skalara.v a evca190 tohle ocenili.
  12. evca190

evca190 Vážený autor

komeťáku díky tobě jsem nakoukla do kina a taky mi tam běžela anketa ;) Bodíky v pořádku připsány ;)

Lyzarka a kometak96 tohle ocenili.
  13. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Taky jsem nakoukla..... jako každý den ... a "zas to samý překvapení" - čili černo, a nic z toho.

14. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

švestinka, ja asi chodím do toho istého kina ako ty, stále nič....

švestinka tohle ocenil(a).
  15. sksima

sksima Perspektivní autor

Ahojte.
    Stále tu niekde čítam, že ostatní hráči majú v kine anketu a aj iné reklamy ale ja tam mám stále len niečo také kde mám obrázok diaľnice a musím dať do štvorca autá alebo také niečo. Na začiatku mi chodili normálne reklamy ale teraz už stále len toto. Neviete ako by sa to dalo nejako zmeniť aby mi tam chodili iné reklamy? Ďakujem
    sksima

16. Janush

Janush Pisálek fóra

To by mě zajímalo, jak se určí, komu se promítá a komu ne. Asi podle vložených peněz do hry? Asi je jim málo, když si kupuju jen pomocníky na měsíc :( Pokaždý když vkročím do kina, tak mám jen světle žlutou obrazovku a nic. No, co se dá dělat...

EDIT: Ha, takže reklama jede, ale musí se vypnout AdBlock. Škoda jen, že jsem si to musela najít někde uprostřed diskuze, protože na první stránce ani ve FAQ to napsané není. Možná by se hodilo to tam dopsat, ne? :)

Naposledy upraveno: 11/12/14
  17. -Pietro1976-

-Pietro1976- Aktivní autor

Body za anketu v pořádku, ale kino (reklama) už nebyla hodně dlouho

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

no je to tak .... každý den zkusím a jen 15 kinobodů :oops: ... někdy nic o_O že by "zamrzlo vedení"? o_O .... tak věnuji několik "dek" pro ovečku a kravičku, aby jim v kině nebyla zima .... jen nechápu, na co tam koukají? xD ... nic tam není ....

19. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj všichni, taky jsem zkusila kino a byl tam dotazník, tak jsem ho vyplnila a dostala jsem 30 kinobodů a za dvacet jsem vyhandlovala jeden florent;)

20. evca190

evca190 Vážený autor

Právě jsem si v kině zalyžovala ;) Sice jen jednou ale na rozcvičku to stačí ;)

kometak96 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.