Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

pezt děkuji moc za radu,přesně tím to bylo :D už mám jednu reklamu za sebou, takže ještě jednou dík.

Iwuska a pezt tohle ocenili.
  2. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Chcem sa opýta viem si denne pozrieť aj napr.8 krátkych filmov a kúpiť si aj 4x florén? v jeden deň za tie kinobody??

3. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Tak mne sa napriklad asi posledne 2 tyzdne dari kazdy den pozriet reklamy a dostat 4x15, potom 1x5, 1x3, 6x2 a potom niekolko reklam za 1 KB, takze v pohode tych 80 KB nazbieram na 4 floreny

4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Poki1409, pozrieť si reklamy môžeš, kým kino premieta, len sa mení stav kinobodíkov, ktoré dostaneš. Koľko získaš každým videom pozri >tu<. Vymeniť si kinobodíky za florény môžeš v jeden deň, ale aj iný.
    Peknú hru a veľa reklám prajem

Poki1409 tohle ocenil(a).
  5. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ria30 ďakujem za odpoveď avšak mala by som ešte otázky a to , že chápem to správne , že si v jeden deň viem kúpiť za kinobody naraz aj napr. 4 florény ja len či to nieje nejako obmedzené a chcem sa ešte opýtať či je normálne , že sa mi včera všetky reklamy prehrali vo francúzkom jazyku ? xDxDxD

6. axamík

axamík Perspektivní autor

Prosím o radu.
    Již několik dní mi zůstává plocha v kině bílá. Napíše mi to čekejte prosím, potom to udělá blik a plocha je bílá.
    Dříve mi to alespoň napsalo, že video není k dispozici.
    Děkuji.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj axamík

Psal jsem to na předešlé stránce zřejmě máš nainstalován nějaký doplněk v prohlížeči na blokování reklam (AdBlock),tím se stane že máš bílou plochu, zkus jej tedy vypnout.

Hezkou hru a hodně kino bodů přeji

8. Hajas

Hajas Pilný autor

Pěkné nedělní dopoledne
    tak mě kino jede už od rána. Sice dává po dvou bodech, ale už jsem je viděl 4x. Lepší něco než vůbec nicxD.
    Jinak bych se chtěl
    omluvit modikům za můj minulý příspěvek. Vůbec jsem si neuvědomil že cituji příspěvek pod který rovnou píšu8)
    Fa92, Ba229, Pe5, Spa4, Kvě4, Mar3, AO

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Hurá,opět pár dnů funguje kino,takže každý floren dobrý:)

10. axamík

axamík Perspektivní autor

pezt děkuji, četla jsem to, ale celou dobu obrazovka fungovala, nikde nic jsem nedělala a teď to už pár dní nejde.
    Děkuji.

Nevím jak se to stalo, ale opravdu tam byla blokace.
    Už je to v pořádku a funguje to.
    Díky.

Naposledy upraveno: 27/9/15
  11. pezt

axamík

Také jde o to že můžou být jen některé reklamy blokované, a ty tam máš ten doplněk celou dobu

12. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak sice teď už jen po bodu ale furt jedexD

evainfo, farmík84 a duna.duna1 tohle ocenili.
  13. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

a mne niekto odpovie na predošlú otázku??? ďakujeem

14. farmík84

farmík84 Pilný autor

Ahoj... tak nevím jestli jsem to správně pochopila je to zhruba takhle?....večer v šest se podívám třeba na tři filmy za 15KB za každý a na druhý den v poledne se podívám už jen na jeden za 15KB pak už jen za menší bodíky. A až zase po šesté bych mohla mít obnovený ty čtyři filmy za 15?
    duna.duna1 : děkuji za nápovědu

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  15. pezt

Ahoj Poki1409

Ano můžeš se podívat na reklamu ve francouském jazyce, a pokud máš dostatek kino bodů můžeš si vyměnit i např. 100 fl v jeden den.

Ahoj farmík84

Ano cyklus se počítá např. 18:00 při spuštění prvního videa do 18:00 dalšího dne. Od 18:01 ti tedy začne nový cyklus začínající 15 KB

Hezkou hru přeji

farmík84 a duna.duna1 tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD sosám a sosám kinobodíky, dokud nám to Francouzi neutnou
    za ty týdny a měsíce bez kina je třeba to využít do posledního bodíku, těch florenů, co mohlo být, kdyby kino fungovalo stále ...:cry:

evainfo, Hajas a duna.duna1 tohle ocenili.
  17. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

petz

ďakujem za odpoveď ;)

18. farmík84

farmík84 Pilný autor

pezt : děkuji za rychlou odpověď no pro příště si určitě přečtu pár starších příspěvků abych byla v obraze.

Hajas a duna.duna1 tohle ocenili.
  19. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak po obědě se to nějak zase rozjeloxD

evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino už dva dny promítá,aspoň u mě

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.