Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dododo53

dododo53 Expert fóra

Já ulovím bodíky tak 1-2x, pak se kolečko protáčí a Jirásek - Temno. Jako zvláštní bonus mi spadne internet a musím restartovat.

skalara.v, evainfo a sopti tohle ocenili.
  2. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Já sbírám 1 - 2 KB. :D Tak to nevím, jak nasbírám cca 10 FL tímto tempem. :p

evainfo tohle ocenil(a).
  3. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

lubine1234, další návštěvu kina si naplánuj po 24 hodinách a určitě, pokud bude promítat, budeš mít 15 KB.

evainfo tohle ocenil(a).
  4. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Posledních pár dnů mám vždy komplet 3-4 x 15, pak 5,3 a 2. Pokud je neshlédnu najednou, tak stejně se připíšou jen ty body, které jsem ten den ještě nevyčerpala.
    Je to samozřejmě super, během předchozích 14 dnů nepromítalo ani jednou.

evainfo a Hajas tohle ocenili.
  5. batawi

batawi Pisálek fóra

Kino právě promítá, po dlouhé době mi přibylo 60 KB.

evainfo a Hajas tohle ocenili.
  6. dododo53

dododo53 Expert fóra

Kino právě nepromítá (tedy mně ne) - chová se klasicky: Načítá se a pak chcípne.

elbedna tohle ocenil(a).
  7. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

Zajímalo by mě, jestli je kino rozčleněno stejně jako trhy, tedy jestli to spolu souvisí. Dejme tomu: Máš trh BCC, v kině ti patří řada 10. Pokud hráč z ABC napíše, že mu kino promítá, tebe se to netýká.

skalara.v, evainfo a sopti tohle ocenili.
  8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Já tedy koukám......již týden mi kino jede a naděluje ostošest......nasbírala jsem více jak 300KB:)

9. dohousli

dohousli Rádoby autor

Tak konec festivalu. Nějak mi pořád připadne zvláštní, že kino přestane promítat zurovna, když se rozjede nějaká florenová akce. Tedy ne s hláškou, že momentálně atd., ale spustí se načítací kolečko a pak se film přetrhne. V kině tma a dochází k orgiím....

10. Hajas

Hajas Pilný autor

ELL1956 jsem na tom úplně stejně:p

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kino promítá;)

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak kino chytám každý den většinou brzy ráno :p .. dnes jsem nestihla a teď večer mi to dává xD i nové reklamy ... snad to nezakřikneme ;)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Unás taktéž jede! 45 KB doma!:)

14. farmík84

farmík84 Pilný autor

Tak už nevím, jak to funguje?....Vždy mi to dalo 15 KB po každým promítání i 3x za sebou no a dnes to sice funguje, ale dalo to 15,5,3,2 no a za ten 1KB jsem se nedívala.

ell1956 tohle ocenil(a).
  15. Hajas

Hajas Pilný autor

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*
    Tak mě je úplně jedno jak to funguje, hlavně že to dáváxD
    Fa92, Ba228, Pe5, Spa4, Kvě4, Mar3, AO

Naposledy upraveno moderátorem: 26/9/15
  16. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

Tak tady čtu jak každému kino promítá a u mě nic už týden. Po zmizení čekejte prosím mám jen prázdnou obrazovku, tak čekám a čekám a když i po 10 min. prázdná obrazovka, tak už nečekám. Zkouším víckrát denně a pořád stejné :cry:

Táňa1957 tohle ocenil(a).
  17. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahoj farnik84, prednedavnom to modik JITUNA vysvetlila v prispevku 1975 ze kino premieta v 24 hodinovom cykle a podla toho dava KB, zalezi od toho kolko bodov si vyberies v dany den a v aky cas si pozries prve video. Teda dufam, ze som to pochopila spravne, ak nie, tak sa ospravedlnujem.

farmík84, skalara.v a sopti tohle ocenili.
  18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Kuca16

Překontroluj jestli nemáš náhodou nainstalovaný nějaký doplněk v prohlížeči (AdBlock), ten může blokovat některé reklamy, proto můžeš vidět prázdnou obrazovku.

Hezkou hru a hodně kino bodů přeji

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kino mi právě promítlo 4 reklamy po 15 bodících. Chtěla jsem ještě jednou za pět, ale už mají jen Jiráska, a toho už jsem viděla mockrát. Tak zase zítra ;)

farmík84, kometak96 a duna.duna1 tohle ocenili.
  20. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Dnes se mi povedlo získal 83 KB :D
    jěště mě to pustilo, tak mám další 4 KB :)

Naposledy upraveno: 26/9/15
    duna.duna1 a kometak96 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.