Letní dny 1 - 7 (11.6. - 25.7.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanelka

hanelka Pisálek fóra

Tak jsem chtěla něco napěstovat do zásoby na příští kolo a zjistila jsem, že všechny míčkové kytky ve stodole zmizely!

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

hanelka: ve stodole bys je mít měla, ale už nejdou zasít po 22h až příští víkend.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hanelka - ahoj, mrkni ještě jednou, já je tam mám (i po odhlášení z farmy). Zkus použít ve stodole vyhledávací okýnko

pláž míčky.png

raddre a 14087 tohle ocenili.
  4. 14087

14087 Dozorce fóra

Bré moje volné.. s denním bonusem za přihlášení jsem ještě napěstila něco málo do zásob, jinak v pjáci fakt bída :p farmařit, na pc a silnou wifi mi to na edge vůbec nešlo a netroufám si stáhnout klienta do prac pc xD .. chi možná časem a schovat ho někam moc hluboko :D .. Tak se těším na další víkend s akcičkou ;)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Akci jsem dokončila s odřenýma ušmami a spoustou SH, protože v práci jsem byla 12 h bez připojení, doma dospávala na další noční, tak to jinak nešlo. Ale mám jednu sklizeň do plusu na příští, vlastně tento, týden, tak budu moct víc využít šlechtěný šafrán na pajdátka, těch tam z klobouku vylosoval autor neúrekom...

14087: schovat ho můžeš kam chceš, stejně najdou, krok po kroku, co jsi na tom kompu dělala. A že stačí smazat všechny stopy podle různých návodů o zapnutí soukromého okna a tak podle návodů na netu neplatí, páč u sledovaných PC se k úplnému "seznamu," kde se co zapisuje, prostě nedostaneš, to už není v prohlížeči, to jsou data v systémových složkách... Výpis z logu se tomu tuším říká...

Naposledy upraveno: 14/6/21
    evainfo a sovicka64 tohle ocenili.
  6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Konečně se mi podařilo zušlechtit pohanku, takže to v pátek s padátkama půjde jedna radost :p
    O víkendu totiž nebude moc času a tak nebudu riskovat a pustím nějaké to SH ;)

7. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

V pripade, ze sa tu najde rovnaka ''trubka'' ako ja...Uplne som zabudla na vikendove akcie. Rano som si pozbierala divoku luku a nasadila dlhodobku, tak prvy krat budem zbierat az vecer. Nastastie som ale zistila, ze akciovu rastlinku uz mam napestovanu z minuleho tyzdna...Tak som len chcela pripomenut....;);)

8. Pitrýsek47

duna: já se hlásím :D, jsem si na brčka vzpomněl až úderem 14h, míče by byly, ale na poli zraje meloun:p, ale žádné padátkové přemety dělat nebudu ;).

9. malanek70

malanek70 Expert fóra

Ahoj. Dotaz/prosba pro správce Skali aj: Nešlo by tuto akci připnout nahoru v oddělení akce. Různé miniakce ji odsunuly na druhou stránku a já na ni běhm týdne úplně zapomněl a sklidil před druhou hodinou, teď budu mít zřejmě problém získat padátka. Má trvat skoro do konce července, to bude odsunutá pěkně daleko - i jen kvůli vyhledávání info by to bylo přehlednější. Díky za jakoukoliv reakci, Milan.

10. Pitrýsek47

malanek: Zdravím, jednodušší bude připnout lístek na monitor :D, ale ani ten někdy nepomůže. Zatím ani jedno brčko.
    Edit: 28 brček, zasadil jsem rychlenou cibuli

Naposledy upraveno: 18/6/21
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj malanek70

A tady ti to nestačí ?

Screenshot_1.png

Je to v pravém sloupci, jak jsou uživatelé online a statistiky fóra.

12. malanek70

malanek70 Expert fóra

pezt
    Hm, po pravdě se mi celé fórum i po letech zdá dost nepřehledné, ale chodím sem z časových důvodů jen minimálně pro rychlé informace ohledně akcí a zvykl si je právě hledat tam. To, co jsi mi označil(a) zatím nějak unikalo mé pozornosti a nesleduji to, asi záleží na zvyku, no. Myslel jsem, že připnout příspěvek a po ukončení akce ho odepnout nebude problém a mohlo by to být pomocí i pro jiné. Ale OK, ono to zase nějak dopadne. Mějte se a ať se daří...

13. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Tak z hortenzie 191 ks brček + 14 JC, je to málo? je to dost? Do rána jsem jí ještě otočila a potom asi dám pokrácenou pomněnku.

14. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Tak mne z nej napadalo 155slamiek a mala som 1 JC a JC na strome ;) toto bude na pohodu,hodila som na plac este lopty a potom uz budem len slamky zbierat nech mam cim limcu pit ;):p

15. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

[​IMG] hotovo , a padatka dopadaju aj na dalsiu akciu ;)

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Napěstováno by bylo z minula, horší to bude s padátky ;), sklízela jsem ráno a teď ve 14 už kratší. Přes noc dlouhá a uvidíme, jak to napadá, ale nijak to nehrotím, těchto akcí je dost až do července a já potřebuji už jen tři dekorky do stonku, který je doma a ostatní už vybírat nebudu

17. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

no samozřejmě jsem na akci zapoměla měla jsem seno na ploše a 2 brčka hihi jak je to na jiné stránce neviděla jsem to
    ještě k tomu tam mám nějaké chlévy na ploše do večera budou no což

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

malanek70

Tady se mi to zdá právě přehledné, když vidím co je dnes aktuálně za akci.
    Pro mě není problém připnout ten příspěvek.
    Máš ho tam ;)

Fajn hru pezt

malanek70 a evainfo tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký letní večer všem a i pro mě je fajn připnutý příspěvek :p když navečer doběhnu na forum, vidím co dnes přibylo u akcí a nabok, kde je to sepsané, jsem snad nikdy nekoukala :D tak mě už zbývá nahnat jenom brčka a že v sobotu chodím do práce o hodinu později, se je budu snažit zdolat se skleníkem, protože divoká je plná dekorek a stonečky na zkrácení času na ně budou ještě fungovat, abych je vrátila zpátky :p no jsem zvědavá ...

fany2020, malanek70 a kutilka70 tohle ocenili.
  20. aviavi1

aviavi1 Pisálek fóra

nejde stihnout padátka bez blbostí okolo

bubák1960 a fany2020 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.