Legenda o Helgrid (24.10. - 31.10.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cipísek53, vstupní bod je vyznačen na obou mapách co máme ve FAQ. Také pro orientaci kde se nacházíš máš mapu přímo ve hře v levém dolním rohu.
    upload_2024-10-24_16-37-3.png

První tři kobky jsou volně přístupné. Minihru zahájíš vstupem na tuto dlaždici.
    upload_2024-10-24_16-39-7.png

Pak stačí odehrát minihru a otevřít truhlu s odměnou.

Vše mám ve FAQ k akci.

Ať vás síla provází na všech cestách

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Napěstováno by bylo, padátka by byla, ale do akce jako takové se pustím zítra, dnes už nestíhám ;) pomohlo 4x 100% a 4 jackové

3. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

minihry jsem uhrála, jak najdu nějaký drahokam? co vlastně dál?

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sice jsem občas zabloudila, pár červíku mi pěkně pilo krev, ale nakonec jsem opět uviděla denní světlo xD

upload_2024-10-24_17-4-38.png

5. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

udělala jsem první 2 minihry...vlevo a vpravo a fakt nevím,co dál?????

6. hroudov

hroudov Baron fóra

Farmářka_X to je jako celá hra hotová?jen se ptám, protože já jsem na začátku a teprve rozpěstovávám:oops:

7. Farmářka_X

hroudov - ano celá hra je hotová. Ve pěstování mi pomohli bonusy z KŠ (bylo mimořádně štědré a nadělilo 2x 100% a 2x 200%) a v mezi čase pěstování jsem šmejdila po kobkách

8. hroudov

hroudov Baron fóra

Farmářka_X no já tam chodím jako blázen a nic, kde najdu všechny ty drahokamy, když mě to nikam nepustí, to musím nejdříve mít ty klíče?

9. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Poškádlila jsem KŠ a vydalo 2x 100%+100% ve zlatě+MJS+SH, voda, hnůj, vrtule zatím šetřím a uvidíme kam dnes dolezu :music:
    Bonusy mi vystačí i na zítřejší Čarodějku ;)

10. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Ahoj evoku57 opravdu stačí napěstovat 29 000 akčních

11. Farmářka_X

hroudov - taky jsem bloudila, ale hodně mi pomohl ten plánek kobek. Tam je to dobře vidět kde jsem byla a kde ne. A ano je potřeba mít ty klíče. Většina dveří se otevírá klíči.

12. janar53

janar53 Perspektivní autor

Tak jsem místo v kobce v lese. Jsem v "ohnivé místnosti" 13? a mohu jen zpět a v té předešlé je potřeba 10 klíčů a ty nevím, kde nabrat, poradí někdo? Díky.

13. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak jsem si to docela užila, mise splněna, celá kobka vyzdobená květy a Helgrid může odpočívat v pokoji... alespoň do další akce :D
    Farmářce_X gratuluji a vám ostatním držím pěsti, ať se v kobce nebojíte a zdárně ji květy ozdobíte :)

14. stěby

stěby Hvězda fóra

Tohle musel někdo dlouho vymýšlet -.-:cry:! Odehrál jsem tři místnosti zdarma, sekal balónky jak Baťa cvičky a teď přemýšlím, jestli půjdu rozpěstovat, nebo se na celou akci vyignoruju :music:. Asi si párkrát zatočím kolem a uvidím, jestli mi něco nasype. A nebo to udělám stejně jako u lítání, kdy jsem jel jenom voda + hnůj + MJS a stihnul jsem to stejně o dva dny před koncem...

15. Farmářka_X

janar53 - klíče jsou mlýnský produkt. Takže napěstovat, napadat padátka a do mlýna s tím.

upload_2024-10-24_18-0-44.png

Přeji hezký den

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Farmářko, vidím, že cesta podzemím už je prošlapána, ale kdybych se náhodou ztratila...;)
    Několik her jsem si už ozkoušela a zatím mně to nepřipadá složitější než hledání v podpalubí, třetích dveří a čtvrtých místností.

17. janar53

janar53 Perspektivní autor

Farmářko, díky. A to si myslím, že to čtu dobře :cry:

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, rozpěstovávám. Dostupné tři místnosti hotové. Až budu mít rostlinky na výrobu klíčů, tak zase popojedu dál. To pude ;)

19. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

Můžete mi říct co dělám špatně, minihry jsem odehrála, klíčů mám 10 nejdou mi otevřít dveře .Děkuji

20. Farmářka_X

babička-květa - je potřeba kliknout na ty dveře a ukáže se info okno a s požadavkem co je třeba k otevření. Né každé dveře lze otevřít klíčem.

Přeji hezký den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.